Pircici canim siz karma asiyi mi oldunuz ? Bizimde 2sinde asi takviminde ve aylik kontrol..

Şimdi gördüm , instagramda bir tanıdıkda paylaşmış , başıma ağrı girdi kahroldum bende ağlamaktan Allah yardımcıları olsun yavrum nasıl güzel
Hangi Acıbadem acaba
Allahım sen koru yavrularımızı o nasil bi acı rabbim sabır versin

Benimki emzikle dis kasiyor. Girc girc sesler cikariyor.
Dis kasima da aldim ama ne bulursa onunla kasiyor.
Benimki havada parmağımı yakalayıp doğru diş erlerine götürüyor dişleri şimdiden kaşınır mı ya?
Kaşıkla ben de denedim ağzından akıp gidiyor kendinden çok önlük ve kıyafetler içiyor mamayı ☺
Hangi kaşıkla veriyosun? Ben özel silikon kaşık aldım hiç rahat olmadı evde kenarları keskin olmayan çay kaşığı var onunla veriyorum. Bi de az az veriyorum tam ağzının içine döktürüyorum. Başta çok zordu ama bayağa alıştı 90 cc yi 20-30 dk da yediriyoruz kaşıkla. Eskiden 30 cc yi yarım saatte yediriyordum.

Uyku tulumu bu durumda kurtarıcı değil mi? Aldım denemedim daha. Ben de battaniyeyi kollarının altına koyuyorum. Sonra kolu üşür diye üzülüyorum
Ususun gerekirse. Riske girmemek gerek. Uyku tulumu giydiriyorum normalde. Ama dun gece ustune kustu. Yedegi de yok bende. Onu cikarinca usumesin diye ortuyu ortmustum.

Ay canım hosgeldin. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmaz bu dönemde. En güzel hayatından 1.drrece yakın harici herkesi çıkarmak. Benim çevremde anne babalar dahil toplasan 8 10 kişi yok. Gereksiz herkesi çıkardım attım. 5 senedir öyle rahatım ki ama maalesef esin de istemesi önemli. Bir de şehir değiştirince hayat bana daha güzel geldi. Sakinliğe sükunete alıştık huzur doluyuz çok şükür. Atlattıklarin zor. Bizde yenidoğan sepsis yüzünden 9 10 gün yogun bakim katında kaldık bebisimle. Şansıma anne bebek odasında basbasa yattık. 1 gece ağırlaştı yoğun bakıma almışlardı. Sütümü sagmami istediler. Nitekim 3 kere biberonla süt vermişler ve benimki meme tutmaz olmuştu. Sabah odaya çıkardıklarında cuk cuk emen çocuk gitmiş, yerine başka bebek gelmiş. 1.5 gün tutmadı mememi. Ben de inat ettim biberon vermedim. Siringayla besledim sütümle. Sonunda şanslı kesimdenmisiz ki memeyi tuttu. Ne zordur bilirim. Kimisi hiç emmiyor. Doğar doğmaz tutmayanlar var. Aylarca uğraşanlar da duydum. Emmiyor da emmiyordur. Sanki çocuğa bilerek meme vermiyor anneler. Nasip kuzum yaşadıklarımız. Ha meme ha mama.. Büyüyorlar. Rabbim eksikliklerini yaşatmasın. Kimseye aldırış etme. Sana ne de çık işin içinden. Sağlık ocağında hastanede falan tanımam etmem soruyorlar hemen. Anne sütümü mama mi veriyorsun. Mama nedir bilmiyoruz biz hiç vermedim ama eşek sütü diyesim geliyor. Size ne ya? İstersem kurufasulye pilav veririm sana ne çok kızıyorum. Aldırış etme. Her şey nasip. Allah sağlık sıhhat versin. İyi oldu seni görmek. Arada gel böyle. Güzel paylaşımlarımiz var. Minnoşu da öptüm çok

Evet haklısın sen 1.cisin
Lohusalık döneminde yeni doğum yapmış kadına yaşatılanlar çok ağır oluyor gerçekten
Allah yüzümüzü yavrularımızdan güldürsün , bu zorluklarda geçip gitsin Allah hastalık vermesin evlatlarımıza

Aynen ya ben de baktım videolarına ve seni parka götüreceğim gibi şeyler söylemesi ve ay ay çektiği resimleri oğlu olmadan çekmeye devam etmesi içimi parçaladı...

Ya minnoşum ağlamıyor. Keçi gibi inatlasiyor. Nasil anlatsam bilemedim. Bir gün video çekeyim, video paylaşılıyor mu burada bilmiyorum ama. Mizmizlik memnuniyetsizlik gibi. Kucak istiyor hep. Sonra kucaktan da sıkılıyor gibi gibi. Ya ben büyütüyorum gibi gözükebilir ama normalde böyle değildi. Aşıdan sonra başladı işte. Bakalım yarın ola hayr ola...

Bizimki hastaneye yaysa daha beter durum. Hergun ziyaretine gitmek gerekir. Esim ona gitmekten evin yokunu unutur. Okb bizimki. Yillardir tedavi goruyormus.

Amin çok ama çok zor
Elim ayağım boşaldı gözümün önünden neler geçti bu saatten sonra kime güvenip dr a götürürüm ciddi anlamda bilemedim ah ahh göstere göstere annesinin kucağında varmı böyle bisey nasil çıkar insanın içinden dava şikayet bütün grup hastaneleri kapatılsa o annenin ici soğumaz yok okuduğumdan beri çıldırdım resmen allahım koru demekten sabır dilemekten başka bisey gelmiyor .

D
Benim egzama sedefe çevirdi
Bana da sedef diyen de oldu ama egzama sedef aynı sayılır, ikisinin de kesin tedavisi yok benim kuruluk ve stres kaynaklı. Hamileyken cildim ve saçım yağlanmıştı o ara geçti şimdi yine çok kuru ve geri geldi. Saç diplerinş nemlendirmek de çok zor direk saçda kirli bir görüntü yapıyor

Dimi ? Ayni bakislar ayni gulusler allahim yurek naasil dayanir..

Yooo şuan gayet iyiyim.ama biliyorsunuz o ilk dönemler zaten kafayı yiyo insan doyuyomu azmi uyuyo çok mu uyuyo kakasını niye yaomiyo derken bide densiz insanlar... Aman geçti o günler.cok şükür

Vayy eskilerden fati hanım. Hoşgeldin canım.
aynen hepimiz yaşadık burda da konuşup deşarj olduk. tabi hayatımızın her alanında varlar onlar yine konuşuyoruz oldukça
Hoşbulduk canimmm senin minnak ta büyüdü demi yaa topigimizin abisi

Pircici canim siz karma asiyi mi oldunuz ? Bizimde 2sinde asi takviminde ve aylik kontrol..
Evet karma ve pnömokok mu ne haltsa iki bacaktan iki tane vurulduk geldik. Ateşe karşı hazırlıklı olun. Banyo yapılabiliyor bu aşılar da. 2.ayda olduklarımızın 2.dozlari bunlar. Ben ıslak sargı bezleri, banyo falan öyle düşürdüm hep. Calpol 2 günde toplam 2 yada 2.5 çay kaşığı verdim. Belki daha fazla versem düşerdi. Ama ilaca boğmak istemedim çocuğu.

Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum joker de hediye çeki kampanyası var. Biz bugün bebek arabası aldık 250 TL hediye çeki geldi onunla da mama sandalyesi filan alırız. İhtiyaçları olan varsa kampanyaya baksın sanırım her 100 liralık alışverişe 50 TL puan tarzı bi kampanyaydı. Birde baston tipi olsun diye cihicco lite way 3 aldık joker de indirimde 900 küsür bişeydi. Bi kaç ay sonra ona geçiçez hafif ve sürüşü çok rahat tavsiye ederim.

Bizimki de hem kucak istiyor hem istemiyor. Ne istedigini anlamiyorum. Bak en azindan seninki aglamiyormus, cok sukur. Butun gun sebepsiz aglama cok yoruyor insani.

Bizde eski bi telefon vardı onu kızın telefonu yaptık içini ninni, beyaz gürültü, bebek programları, müzikler, dualar vs ile doldurduk kızımın bu yaşta telefonu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…