Woolnat markalı uyku tulumlarını herkes tavsiye ediyor mühendisinoğlı da tavsiye etmişti ben aldım şuan memnunum ne terletiyor ne üşütüyor

Kızlar Ali Emir bebek için çok aşırı üzüldüm geçen de burda ikizlerini kaybetmiş bi anneyi okumuştum ne kadar içim parçalandı anlatamam ağladım oturup Allah'ım evlatlarımızla sınamasın inşallah zor bulduğum için o kadar kıymetli ki ödüm kopuyor hasta olacak bişey olacak diye Allah'ım annesine babasına bolca sabır versin çok zor çooooookk

Woolnat markalı uyku tulumlarını herkes tavsiye ediyor mühendisinoğlı da tavsiye etmişti ben aldım şuan memnunum ne terletiyor ne üşütüyor
Bizim kiz uyku tulumuyla terlemiyodu aaslinda ama hafif kalin ya sinir oldu ona bir daha kalin olan hicbir seyi almicam

Aa ne tesaduf bizimkide oglum uykuusuz kaldin deyip durdu ameliyat olmusum orda oglu uykusuz kalmis tum derdimiz oydu benim babamdaa kizim olcak o kadar aciyacak ameliat bu diyordu o esnada kizdim kendi aileme :))))fazla alcakgonulluluk iyi degil..4.gun avmye gezmye gittiler sonra memlekete geri dondu gidis o gidis benden bir telefon dahiii alamadi kendi de arayamiyo storylerden bakiyo öyleeee

Üc damla ama bizimki aynı marka değil bizimki 15ml sizinki 20ml pedia d kullanıyoruz
Birde bizim kız 112 günlük oldu belki senin yavrun daha kücüktür
Cok mu var sisede
Biz de o markadan kullanıyorduk ama bph varmış içinde ocean'a geçtik, içinde sadece zeytinyağı var.

Kızlar tam 4 kere uyandı ya! Şoktayım..
Nasıl bir gece geçirdik şaka gibi
En azından emip uyudu hamdolsun teselli bulmaya çalışıyorum
Ama saat hala 6..
Bir de savaşır gibi emiyor
ShinSeGi sizin gece nasıldı

Kızlar çocuğun kan değerlerine bakıp herşey yolunda mı? Demir, d vitamini.. gibi. Bunların ölçüleceği bir ay var mı kontrollerde?

Avm gezdiler demek, iki yardım edeceğine gezmeye mi çıktı. Bizim kayınvalide de analar bir babalar dokuz doğurur deyip durdu, annem de lafmış o kimin neyi doğurduğu ortada diye cevabı yapıştırdı normalde çekingendir, helal olsun dedim, demek ki evladının hakkının yenmesine gönlü razı olmadı.

Biz de gündüz öyleydik tüm gün memeyle kavga etti, genelde gazı oluyor o zamanda, sık sık kaldırıp gazını çıkardım. Bir de sütüm tazyikli oluyor genelde tek memeyi emdiği için, o anlar kabus gibi, uykusu var memeyi almıyor tazyikten ötürü ve ağlıyor, ağlaya ağlaya omzumda uyuyakalıyor Allah yardımcın olsun. Sağlıklarına zarar gelmesin bu günler de geçecek.

Biz de o markadan kullanıyorduk ama bph varmış içinde ocean'a geçtik, içinde sadece zeytinyağı var.
Bph nedir ?
İçeriginde sadece vitamin E ve aycicek yagı var ekstra öyle yazıyor
Prospektüsüne eklemeleri gerekmezmi değişik maddeler olsa

Henüz bitmedi ama az kaldı ücüncü ay bitimine biter (9gün var)
Bizimki 15ml ve kasıkla veriyoruz
Kaşığa tam 3 damla değil 5-6damla koyuyorum cunku tamamı akmıyor kasıktan veya püskürüyor yutmuyor belki onunda etkisi vardır bilemedim

Bizde puf yok zaten pedia d de direk damla damlıyor ama kasıga bikaç damla fazla damlatıyorum kasıkta kaldıgı icin (bebe kasıkları varya plastik) ve ml farkıda var sizinkiyle

İki aydır neredeyse her aksam yiyoruz
Ben aşırı düşkünüm ve öyle üc bes değil bildigin büyük kase yiyorum bide hızlı yedigim icin eşimin kasesindende bir avuc
araklıyorum
Ve aksam 10dan önce yiyemiyoruz tv izlerken falan
Ama hic öyle krize girmedi bizim kız
Nohut bizi mahvetmişti

Evet çok şükür bunu kaçırmamak gerek sağlığımız yerinde olsun da
Resmen saatte 1 uyandı ya nasıl değişiyor bu huyları bilmiyorum

O zaman oyylee bakar haketmiss
Benim kv de beni doğuma aldıklarında yemek yemiş, bizi odaya aldıklarında da torununa şöyle göz ucuyla bakıp aman oğlum sen aç kaldın sabahtan beri dedi. Annem ona çok üzüldü ben seni kimlere birakip da gitcem diye. Sırf bunun için içim sogumuyo torun gorsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…