Bu saat oldu anca uyudu..uyku tulumu almistim civilden hemde naasil begenerek kirazli kirazli esim sunu cikartalim dedi cikarttik simdi uyudu..bir daha uyku tulumu falan giydirmem..babamizda kisin tshirtle dolasir benzedi demek ki..pelus polar vs asla gelemiyor ter icinde kaliyi cocuk bende hep usur psikolojisi..
Kesinlikle uyumuyor ya ne oldu bu bebiklere 9 dan beri 2 kere uyudu o da yarım saat yani gündüz bile 2 saatten aşağı uyumuyan bebek bu bir de gülücük saçıyor anlamadım
Kızlar Ali Emir bebek için çok aşırı üzüldüm geçen de burda ikizlerini kaybetmiş bi anneyi okumuştum ne kadar içim parçalandı anlatamam ağladım oturup Allah'ım evlatlarımızla sınamasın inşallah zor bulduğum için o kadar kıymetli ki ödüm kopuyor hasta olacak bişey olacak diye Allah'ım annesine babasına bolca sabır versin çok zor çooooookk
O da seni bulmuş desene
Neyse ki arana mesafe koymussun. Hadi seni de geçtim torundan rol çalmak nedir yaa
Benim kv doğumdan sonra oğlunun aç kaldığını düşündü bana halaa bi geçmiş olsun bile demedi ikinci gün milletin içinde göbeğin ne öyle inmemis kalmış dedi aklıma gelince bile sinir oluyorum. Seninkinin yaptığını yapsa paralardim heralde
Aa ne tesaduf bizimkide oglum uykuusuz kaldin deyip durdu ameliyat olmusum orda oglu uykusuz kalmis tum derdimiz oydu benim babamdaa kizim olcak o kadar aciyacak ameliat bu diyordu o esnada kizdim kendi aileme :))))fazla alcakgonulluluk iyi degil..4.gun avmye gezmye gittiler sonra memlekete geri dondu gidis o gidis benden bir telefon dahiii alamadi kendi de arayamiyo storylerden bakiyo öyleeee
Üc damla ama bizimki aynı marka değil bizimki 15ml sizinki 20ml pedia d kullanıyoruz
Birde bizim kız 112 günlük oldu belki senin yavrun daha kücüktür
Cok mu var sisede
Kızlar tam 4 kere uyandı ya! Şoktayım..
Nasıl bir gece geçirdik şaka gibi
En azından emip uyudu hamdolsun teselli bulmaya çalışıyorum
Ama saat hala 6..
Bir de savaşır gibi emiyor ShinSeGi
sizin gece nasıldı
Aa ne tesaduf bizimkide oglum uykuusuz kaldin deyip durdu ameliyat olmusum orda oglu uykusuz kalmis tum derdimiz oydu benim babamdaa kizim olcak o kadar aciyacak ameliat bu diyordu o esnada kizdim kendi aileme :))))fazla alcakgonulluluk iyi degil..4.gun avmye gezmye gittiler sonra memlekete geri dondu gidis o gidis benden bir telefon dahiii alamadi kendi de arayamiyo storylerden bakiyo öyleeee
Avm gezdiler demek, iki yardım edeceğine gezmeye mi çıktı. Bizim kayınvalide de analar bir babalar dokuz doğurur deyip durdu, annem de lafmış o kimin neyi doğurduğu ortada diye cevabı yapıştırdı normalde çekingendir, helal olsun dedim, demek ki evladının hakkının yenmesine gönlü razı olmadı.
Kızlar tam 4 kere uyandı ya! Şoktayım..
Nasıl bir gece geçirdik şaka gibi
En azından emip uyudu hamdolsun teselli bulmaya çalışıyorum
Ama saat hala 6..
Bir de savaşır gibi emiyor ShinSeGi
sizin gece nasıldı
Biz de gündüz öyleydik tüm gün memeyle kavga etti, genelde gazı oluyor o zamanda, sık sık kaldırıp gazını çıkardım. Bir de sütüm tazyikli oluyor genelde tek memeyi emdiği için, o anlar kabus gibi, uykusu var memeyi almıyor tazyikten ötürü ve ağlıyor, ağlaya ağlaya omzumda uyuyakalıyor Allah yardımcın olsun. Sağlıklarına zarar gelmesin bu günler de geçecek.
Aynı şekilde ben de puffa dolsun diye ilkinde 3 4 kez sıktım. Belki de o yüzden geldiğini düşünüyorum. Ama şimdi muallakta kaldım. Hhoney bunch
2.siseyi bitirmiş. Bizim daha 1 şişe bitmedi. Anlayamadım vallahi...
Henüz bitmedi ama az kaldı ücüncü ay bitimine biter (9gün var)
Bizimki 15ml ve kasıkla veriyoruz
Kaşığa tam 3 damla değil 5-6damla koyuyorum cunku tamamı akmıyor kasıktan veya püskürüyor yutmuyor belki onunda etkisi vardır bilemedim
Veeee araştırmacı ruhumla hemencik geldim ocean d vitamini kullanan arkadaşlar. 1 şişenin ortalama 5ay gitmesi lazım. Sisem bitmedi diye üzülmeyin. Bir sise 20 ml ürün içeriyor. 1 puff 0.15ml imiş.... 130 puffa tekabül ediyor ortalama. 130 günde ortalama 5 ay eder. O yüzden bitmemesi doğal. Hhoney bunch
yavrum senin puff fazla mı sıkıyor bozuk olmasın. 2.sise bitti dediğin d vitamini değil mi? Ben mi yanlış anladım hızlı hızlı baktım bugün msjlara da... Yanlış anlamış olabilirim.
Bizde puf yok zaten pedia d de direk damla damlıyor ama kasıga bikaç damla fazla damlatıyorum kasıkta kaldıgı icin (bebe kasıkları varya plastik) ve ml farkıda var sizinkiyle
Kızlar hiç kestane yediniz mi bu dönem. Ben çok severim dozu da fazla kaçırdım dün akşam. Ana oğul perişan olduk tüm gün. Siz siz olun çok canınız çekerse bile 3-4 adeti geçmeyin. İkinci defadır aynı durum oldu çünkü
Yavrum hiç uyuyamadı. Tam daldı diyorum çığlık atarak gözlerini ayırıp sıçrıyor. Emerken de 2çekip bıraktı gazdan balık gibi çırpınıyor memede.
İki aydır neredeyse her aksam yiyoruz
Ben aşırı düşkünüm ve öyle üc bes değil bildigin büyük kase yiyorum bide hızlı yedigim icin eşimin kasesindende bir avuc
araklıyorum
Ve aksam 10dan önce yiyemiyoruz tv izlerken falan
Ama hic öyle krize girmedi bizim kız
Nohut bizi mahvetmişti
Biz de gündüz öyleydik tüm gün memeyle kavga etti, genelde gazı oluyor o zamanda, sık sık kaldırıp gazını çıkardım. Bir de sütüm tazyikli oluyor genelde tek memeyi emdiği için, o anlar kabus gibi, uykusu var memeyi almıyor tazyikten ötürü ve ağlıyor, ağlaya ağlaya omzumda uyuyakalıyor Allah yardımcın olsun. Sağlıklarına zarar gelmesin bu günler de geçecek.
O zaman oyylee bakar haketmiss
Benim kv de beni doğuma aldıklarında yemek yemiş, bizi odaya aldıklarında da torununa şöyle göz ucuyla bakıp aman oğlum sen aç kaldın sabahtan beri dedi. Annem ona çok üzüldü ben seni kimlere birakip da gitcem diye. Sırf bunun için içim sogumuyo torun gorsun istemiyorum