Hepimiz magruz kaliyoruz ne yazik ki..normal mi sezeryan mi diyenlere isteyerek sezeryan diyorum ben süt mevzusunda cahil cahil konusan insanlari zaten ciddiye alamiyorum cidden gozumde oyle bi kuculuyolarki takasim gelmiyo diyorum bunun aklini mi takayim simdi kafama kime ne cocuk senin ister mama verirsin ister emzirirsin..bir de mama ile buyuyen saglikli yetismis insanlar var kuzenim mesela..kafani takma uzaklas
 
Vayy eskilerden fati hanım. Hoşgeldin canım.
aynen hepimiz yaşadık burda da konuşup deşarj olduk. tabi hayatımızın her alanında varlar onlar yine konuşuyoruz oldukça
 
Yüreğim parçalandı sanki. Bu nasıl acı ya Rabbim..
Kızlar imzayla destek verebiliriz su an elden başka bisey gelmiyo annecigine sabır versin duacisi olacağım
Cok kotu oldum kizlar cok etkilendim..en buyuk korkum ateslenmesi hastalanmasi..bende hicbir doktora hastaneye guvenmiyorum rabbim korusun evlatlarimizi
 
Aynen , lohusalıkta benden sonra 2.talihsiz @Koalacikk
Yook 1.lik bende talihsizlik konusinda. Daha dogurmadan baslayip erken dogurtturdu ya beni stresten. Oglanin sunnetinde bile hastanedeydi.
Aklima geldi buyuk cocugun bademcikleri alinacak gibi bakalim o zmaan da hastaneye gidecek mi.
Sizinkiler de cok fenaydi Allah icin. Yesilus seninki direk travma. Koalacik zaten hala yasiyor garibim. Neyse gelmis gecmis olsun tekrarlanmasin insallah. Anlamadigim evi varken neden gelinin evine coreklenirler.
 
Ya şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Beni. De yok. Emzirirken atletli atletli cekmisiz hep. Altimda şaban donum eksik. Piknige giden kel gobekli beyaz atletli amcalar gibiyim. Ben esimi guzel guzel cekmisim adam beni cekmemis. Cektikleri de uzaktan uzaktan.
 
Amin, butun melekleri korusun Rabbim. Aslinda en dogrusu sıkı giydirip az ortmek galiba.
 
Yooo şuan gayet iyiyim.ama biliyorsunuz o ilk dönemler zaten kafayı yiyo insan doyuyomu azmi uyuyo çok mu uyuyo kakasını niye yaomiyo derken bide densiz insanlar... Aman geçti o günler.cok şükür
 
Bendd keske okumasaydim baktikca fotolara bogazima yumru oturdu..xzten pimpirikliyim
 
Ben de hastanede cok istiyordum. Ilk dogumda agzim yuzum kayik ve memisler ortadayken cekmis sevgili esim. Ve anasinin kucaginda kizi cok guzel cekmis. Naptim ayilinca sildim o anasinin fotografini.
2. Dogumda cok heveslendim hevesim kursagimda kaldi. Soyle esim kizimiz ve oglumuzla hastane yataginda fotograf hayalim vardi ama kovayi bulamadik anasinin pesinde kostu durdu. Koca geldi bebek yogun bakima girdi. Nasip degil sanirim.
 
Yok canım rota 5.ayda bizimki. Valla bilmiyorum atak döneminden mi nedendir ama böyle değildi. Aşıdan sonra böyle oldu. Huzursuzluk yapması normalmiş. 1 hafta surebiliyormus.
Bizim bebislerin dogum tarihi yakindi galiba. 31 Agustos biz. Ben atak haftasi diye dusunuyorum. Bakalim asidan sonra nasil olacak bizimki. Iyice mizmiza bagladi kac gundur.
 
Canim benimmi de penye ortuyu cekmisti. O zamandan beri gece uyju tulumu, gunduz de penye batraniyenin ustune yatirip yanlarini ustune ortuyorum. Kendi agirligi ile kafasina cekemez.
 
Ay kusura bakmayın ben de çok etkilendim, paylaşma ihtiyacı duydum, valla ne kadar zor, insanın içinde birikiyor
Ben dun rastladim. Bir saat oturdum hungur hungur agladim. O kadar etkilendim ki. Videolarina baktim. Bizi bu kadar etkilemesinin nedeni sanirim bizim bebislere (Allah'im bahtlarini benzetmesin) cok yakin olmasi. Gulusleri, bakislari oyle tanidik ki. Allahim annesine babasina sabir versin, cok aci. Dun imzaladim ben kampanyasini.
 
Cok kotu oldum kizlar cok etkilendim..en buyuk korkum ateslenmesi hastalanmasi..bende hicbir doktora hastaneye guvenmiyorum rabbim korusun evlatlarimizi
Hala kendime gelemiyorum yorumları okudum iyice mahvoldum. Yanlış anlamadiysam Suriyeli bi doktor kiralikmis Türkçesi iyi değilmiş muhtemelen hemsirelere yanlış anlattı yoksa bu kadar büyük hata nasıl yapılır. Rabbim yardımcısı olsun nasıl zor
 
Bizim bebislerin dogum tarihi yakindi galiba. 31 Agustos biz. Ben atak haftasi diye dusunuyorum. Bakalim asidan sonra nasil olacak bizimki. Iyice mizmiza bagladi kac gundur.
27 ağustos bizimde canım. Hem atak dönemi üstüne aşı tuz biber oldu. İnan yoruldugumdan yada şikayet ettiğimden değil. Onun huzursuzluğuna üzülüyorum.
 
27 ağustos bizimde canım. Hem atak dönemi üstüne aşı tuz biber oldu. İnan yoruldugumdan yada şikayet ettiğimden değil. Onun huzursuzluğuna üzülüyorum.
Sorma oyle bir agliyor ki bazen, ne derdi var bir bilsem. Elimden bir sey gelmiyor. Kendini kapatiyor aglarken, hic bi sekilde sakinlesmiyor. Sonra bir an geliyor gulucukler saciyor. Memede bana oyun yapiyor falan. Yilbasi gecesi bir yere davetliyiz. Simdiden kara kara dusunuyorum, napicam orada diye.
 
Ayy seni nasıl unuturuzz canım ben psikologum bana böyle bi manyak geldi çok afedersin sonra ailesinden biriyle gorusmek istedim geliniyle kızı geldi onları dinledim aynni seninki ve illallah etmişler. Munchausen sendromu teşhisi koyarak doğru psikiyatrist bi arkadaşımı onerdim. Onu da aradım hastaneye yatır dedim yatirmis. Sonra öğrendim ki kadin kendine deli damgası yedirmemek için bi daha hiç öyle şeyler yapmamış. Amacım da buydu zaten. Böyle bi durumda etik metik tanımam
 
Bekim ilk bebek 8 9 aylikken park besigin cibinligini cekip boynuna 1 tur dolamisti. Dusse direk bogulurdu Allah korumus. O zmaandan beri ortu olayina mesafeliyim. Tulum candir. Disarda astronot veya wel soft. Uyurken de uyku tulumu.
Cibinlikleriniz varsa aklinizda olsun. Tepeden toplu inen uzun bir cibinlikti bizimki.
 
Mamayla bogdu nedir ya..potasyum vermisler cok fazla..Allahim gdiiyoruz ne yapiyorlar bilmiyoruz bile bazen
 
Evet, dedigin gibi bizim ortu de. Ben de normalde pusette kullaniyorum. Cok hafif ama sicak da tuttugu icin battaniye uzerine de atiyordum boyle. Artik o sekilde kullanmam.
Uyku tulumu bu durumda kurtarıcı değil mi? Aldım denemedim daha. Ben de battaniyeyi kollarının altına koyuyorum. Sonra kolu üşür diye üzülüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…