Doğru demiş
Kızımda kullanmadım ben ama şimdi iki tane olunca cazip geliyor
Halıya kıl yapışıyor ya sinirim bozuluyor
Ben kapalıyım ama saçlar uzun
Temizlik açısından güzel olur ama
Alalım bacım sevmesekte

Kesinlikle katılıyorum

Ayynen her kelimene katılıyorum sevmeyi haketmiyolar.. ben annemi anne olunca anladım. Nasıl gurbete gelin gelmişim nasıl birakmisim ailemi aklım almıyor bazen.. özellikle oğlum olduktan sonra daha çok gurbetlik cektim. Atanana kadar memlekette özelde çalıştım sonra Aksaraya atandim sonra buraya geldim. Nasılsa zaten uzaktayim diye dusunmustum o zamanlar. Eşimi çok seviyorum iyi ki evlenmisim o ayrı ama gurbetlik çok ağır geliyo bazen..

Plm123 canım sünnet için neden kan alındı?
Sağlık ocağı parmaktan bakıyo hep

Gonder evlerine gitsinler. Benimki 4 defa gordu 2sinde uyuyordu bebek. Son ikisinde de kaynanayi gorunce agladi. Sanki ogretmisim gibi. Hic de uzulmedim.
Butun eve gönderme calismalarimiz başarısızlıkla sonuçlandı artık sabır kismindayim
Benim oğlum da asla kv de durmuyo çocuk benden mi hisediyo ne anlamadim. Çocuğu uyutamiyo bile o derece durmuyo yani

Ayy aklima geldi. Benim ilk bebek 2 yasinda ya var ya yok. Grip olmustu. Burnu inanilmaz akiyor. Butun koltuklara vr yastıklara silmisti. Sumuklu bocek gibi gectigi yerde izi vardi. Kosa kosa polar ortuler almistik

Once halimin olmasi lazim galiba halim yok kafam rahat desem de hali almak istiyorum artik. Ama esimle zor begenen kisiler oldugumuz icin 3 yildir hali secemedik

Benim halılar da hep açık renk en ufak kiri belli ediyo. Bi de dediğin gibi sac dökülmesi çok var bende de.
Sen iyi ilk çocukta almamissin. Benim şimdi gözüm yemiyo valla ilk fırsatta alcam

Ben de kasiga 3,5 ya da 4 damla damlatiyorum. Bir kismi kasikta kaliyor cunku.

Plm123 canım sünnet için neden kan alındı?
Sağlık ocağı parmaktan bakıyo hep
Kan degerlerine bakmak icin alindi. Hatta 1 degeri yuksek cikti. Anesteziden gectik ama servis hemsiresi cocuk doktoruna yonlendirdi. Cocuk doktoru da onaylayinca sunnet oldu.

Ayy aklima geldi. Benim ilk bebek 2 yasinda ya var ya yok. Grip olmustu. Burnu inanilmaz akiyor. Butun koltuklara vr yastıklara silmisti. Sumuklu bocek gibi gectigi yerde izi vardi. Kosa kosa polar ortuler almistik
Ayy kiyamam onları silmek de zor olur öyle
Desene yeni gelin evinden çocuklu eve donusecek evlerimiz

Ben de dikkat ediyorum benim oglumun 7-8 saat araliksiz uykulari hep Pazar gecesi olmus cunku pazar gunleri babaanne anneanne ziyaretleri var. Kalabalik ortam, karmasa uyuyamiyor gunduzleri. Eve gelince koydugum gibi sizip uzun uyuyor.

Ayy kiyamam onları silmek de zor olur öyle
Desene yeni gelin evinden çocuklu eve donusecek evlerimiz
Babannem derdi sular neleri temizler diye. Simdi rahatlık . Veririz hali yikamaci yikar. Koltuklari da yikatacagim ben. Dogumdan once yikatamamistim. Kaldi bahara artik.

Plastik mama kaşığı almıştım e bebekten onla veriyorum bir de çay kaşığı ile deneyim çok ıyimis sizinki alışmış içmeye ☺

Yemek tarifi yaziyom dikkatli okuyun.
1 kilo kuzu kol kemikli duduklude haslayin.
3 patatesi yemeklik dograyip az kizartin,tam pismesin. Patatesi tencerede kizartin. Patatesler bitince o tencerede sagan kavurun salca ve az su ekleyip sogani pisirin. Dudukludeki etleri kemiginden ayirip patateslerle birlikte soganli tencereye alip tuz atip bir kac kepce de et suyu ekleyip tikirdadin en fazla 5 dk.
Afiyetle yiyin. Sonrasi sabaha bol bol sutler. Gece yatarkende 1 cay bardagi etin suyundan ictim. Cok guzel degildi icmesi ama rezeneden iyidir. Ilac niyetine. Benim diyet dolayisiyla sutum yari yariya azalmisti. Bu sabah eski gunlerdeki gibi.

Ya bende ona baktım ama dyson la aynı fiyat onu alırım daha iyi
Buarada bende dikey sarjlı bakıyordum ama kimse sarjlı önermiyor ömrü iki yılmıs ve cekim gücü düşükmüş onun yerine dikey kablolu kablosu 6mt ve daha uzunundan alıp öyle kullan diyorlar

İyi maşallah darısı başımıza inşallah ya
Aynen fsrkettim ya uyumasaydı zombiye bağlardım 1er saat de olsa uyuduk aralarda çok şükür
Diyorsun el kadar bebe rutinden ne anlar salalım gitsin
Bence de yorulunca güzel uyuyorlar ama uykuya dalana kadar çok zorlanıyor bu sefer o da yorucu
Bakalım ya böyle böyle kolaylayacağız inşallah bu işi

Valla kolları bacakları ayrı oynuyor bizimkinin
Ama baba tarafı kafadan terler kaynanam falanda
İlerde cok üzülecek makyajı akınca sacı terden ıslanınca bozulunca cok sövecek babasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…