Oncelikle geçmiş olsun bizimki de oyle dogdu 2 gün antibiyotik tedavisi aldı.Hiç üzülmeyin o süreçte çok yipranmissinizdir benim öyle oldu stresten gelmedi sütüm birkaç gün mama ile de büyüyor rabbim sağlık versin gerisi önemli değil kimseyi umursamayin

Evet çok şükür bunu kaçırmamak gerek sağlığımız yerinde olsun da
Resmen saatte 1 uyandı ya nasıl değişiyor bu huyları bilmiyorum
Benimki hem çok zor uyudu hem sık uyandı emziği düştü bahanesiyle , acıkınca zaten uyanıyor zor bir geceydi. 1 gibi babasına devrettim ben yattım ama 4 ten sonra yine sık sık uyandık Başım boynum ağrıyor hala

Babannem derdi sular neleri temizler diye. Simdi rahatlık . Veririz hali yikamaci yikar. Koltuklari da yikatacagim ben. Dogumdan once yikatamamistim. Kaldi bahara artik.
Ben 8 aylık hamileyken vermiştim halıları baharda tekrar veririm. Zaten halı ortusu de alcam bu yazı böyle geciririz

Oh iyi dinlenmiş oldun biraz
Kızın yorulmuş hem doşarda hem evde o yüzden bence , yinede düzen seviyorlar ama uykuya zor geçtikleri oluyor , bazende pat diye uyuyorlar belli olmuyor ki

Kan degerlerine bakmak icin alindi. Hatta 1 degeri yuksek cikti. Anesteziden gectik ama servis hemsiresi cocuk doktoruna yonlendirdi. Cocuk doktoru da onaylayinca sunnet oldu.
Bizde öyle şeyler olmadı ya o yüzden bilmiyordum

Alemsin valla ya
Alacağın halıyı şimdiden merak ettim
Benden cok esim secici valla. Bana kalsa ben almistim simdiye. Ki ben de seciciyim. Ama esim yengec burcu. Evine cok duskun. Cok ozenir, benden fazla. Hayir bir de alerjisi var. Hali bakmaya gidince alerjisi aziyor. Biz bu gidisle hic alamayacagiz hali mali. Sicak yerde yasadigimiz icin sadece dekoratif amacli istiyoruz zaten.

Benim halılar da hep açık renk en ufak kiri belli ediyo. Bi de dediğin gibi sac dökülmesi çok var bende de.
Sen iyi ilk çocukta almamissin. Benim şimdi gözüm yemiyo valla ilk fırsatta alcam
Gidip halı örtüsü aramaya üşeniyorum ya. Bi de salgın var ortalıkta çok çıkmıyorum çocuklarla
Netten buldum bu seferde modelde kararsızım

Tek renk altı lastikli kaydırmaz ince halılardan al canım onlar yazlık zaten

Tek renk altı lastikli kaydırmaz ince halılardan al canım onlar yazlık zaten
Ince bakiyoruz zaten de, esime bir sey begendirmek cok zor. internetten siparis vericem diyorum, gormeden alma diyor. Baktigimiz hic bir haliyi begenmiyor. Yengec burcu da zor anacim.

Seni gördüğüme sevindim canım
Oğlunun şuan iyi olmasına da çok sevindim
Size ne de geç
Soranlara
Çokta tınn
Yine gel canım profilde istiyorum bu arada

Ince bakiyoruz zaten de, esime bir sey begendirmek cok zor. internetten siparis vericem diyorum, gormeden alma diyor. Baktigimiz hic bir haliyi begenmiyor. Yengec burcu da zor anacim.
Allahtan çocuk yengeç olmamış
Hapı yutmuştun canım

Iyi uyumus bizim kiz fazla uyarilinca canimi aliyo dun 2 saat avmye gittik 8de geldik 10da anca uyudu gecede 3 kez aglaya aglaya kalkti..zombi gibiyim..düzen olacak hep..oyle alisti maalesef

Ay ne guzel bir fikri varmis bizimki ne alssm begenir..insan bazen fikir istiyo tüm evi bana düzdürmüstü bak isteee sen baak..gicik oluyo insan yalniz biraklinca

Off kizlar resmen cocugun huyu suyu degisti cok yorgunum..surekli agliyo surekli bas agrisiyla gezer oldum..ne atakmiş ! P Pekmutlu siz de oylemisiniz ?
Allah yardımcın olsun canım
Biz anormal miyiZ acaba ya hiç atak matak yok
Bildiğin dümdüz yaşıyoruz
Ani iniş çıkışlarımız olmuyo
Çocuktan çocuğa değişiyor sanırım
Kızımda çok dikkat etmiştim hafta hafta değişirdi herşeyi
Yani cuma günü doğmuştu, her cuma bi garip olurdu kız
Bunda öyle şeyler olmadı

Allah korumuş gerçekten bebeklerden gözümüzü ayirmamak gerek. Kızım yürümeye başladığında klozete düşer eller diye banyonun kapısını hep kapalı tuttum hiç açık bırakmadım. Dogudaydik sular kesilcek diye anons yapıldı 1 kova su doldurdum duşa kabinin içine koydum, eşim sabah bakmış su geliyor kovayı dışarı çıkartmış, dusunu alıp gitmiş bende ağır olunca geri koyamadim duşa kabin yüksekti zaten banyoda kapalı asla açmam akşam baba gelince banyoya giriyo arkasından kızım 14 aylık kafa üstü dalıyor kovaya eşimin yanında o gün bugün öyle korkarım ki kapıyı herdaim kapatmama rağmen babasının yanında oluyor gerçekten çok tehlikeliler aslında gorunurde ihmal var gibi ama yaşadığım yer şartlar mecburiyetinden oldu bu hala aklıma geldikce nefesim daralır rabbim korudu yıllar sonra gelen mucizemi hiç ayirmadim 3 yaşa kadar yanimdan yemek yaparken bile yanımda tuttum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…