Buara bende Dyson mu alsam diye bi taktim ama değişen parçası da pahalıymış asla normal süpürge gibi olmaz dediler. Philip maraton kullanıyorum çekimi çok güzel halıyı kaldiriyo ama hep bı aksanı kiriliyo güçlü çektiği için garantiye de girmiyo kullanıcı hatası diye. Olmadı robot süpürge alicam dün sabah heryeri sildim supurdum öğlen ablanın arkadaşı geldi koca paket kirakeri ezmisler sacmislar, oyun hamurunun içine kakaolu süt dokmusler yemek yapmışlar sözde tabi yerlere dökülmüş buda yetmemis bütün elbise dolabını indirmisler aşağı zaten hastayım çok eşkıya bu sipalar

Bende çok düşkünüm aynen senin gibi eşim direk önüme koyuyor soyup kendininkilerden Bizim evde pek nohut pişmez eşim sevmediği için ama aşure zamanı hiç birşey yapmamıştı çok yediğim halde. Kişiden kişiye göre değişiyor bu da demekki

. Ben evde hergün oturduğumuz odaya süpürge açıyorum. Küçük de şarjlı el süpürgesi var, gün içinde de ara ara onu kullanıyorum birşey yediyse illa dökülüyor. Bazen şarjın fişini takmayı unutmuş oluyoruz en lazım olduğu anda bir bakıyorum şarj yok. Diğer büyük süpürgeyi açıyorum mecbur. Büyük süpürgem dyson 5yıldır çok memnunum. İkisi bir arada olup şarjlı dikey mi olsaydı dedim bir ara ama büyük süpürgenin bile haznesi doluyor hemen halıların tüyleriyle.

Once halimin olmasi lazim galiba halim yok kafam rahat desem de hali almak istiyorum artik. Ama esimle zor begenen kisiler oldugumuz icin 3 yildir hali secemedik
Biz de 3yılın sonunda çocuk emeklemeye başladı diye gidip almıştık
Ben hiç sevmiyorum halı. Küçük kilimler hoşuma gidiyor. Şuan evde heryer halı

Ay bilmiyorum gozlerim kan canagi emerken bile atletimi sinirle sunduruyo birakiyo cildirdi cocuk

Selamlar kızlar falz a bakamıyorum benim tostps fena bu aralar wc ye zor gidiyorum ablamız garipti sanırım Asya ya da bulaştı burnu tıkalı hırıltısı burnunu yıkayıp çekince rahatlıyor allahtan kaçırdığım bişey varmı bilmiyorum öpüldünüz

Kıyamam yaa. Eşinin belli bi saati olsa mesela saat 3 te o biberonla doyursa sen uyusan. Çok sık uyanınca çok zor oluyor bi de bazen aç oldukları için uyanmıyorlar ama emmeden de uykuya dalamıyorlar. Geçen bizimki de saat başı hatta yarım saatte bir kalktı artık göz kapaklarımı açamıyordum emzirip eşime verdim sağolsun bişey demeden aldı sabah 6ya kadar oyalamış ama ertesi gün söylendi durdu uykumun en tatlı yerinde kaldırdın diye

Eve gidince bi de dediğin gibi gündüz az uyutup akşam da 10 da yatırmayı deneyeceğim bakalım. Gündüz uyumayınca da çok mızırdanıyor ama oylamaya çalışacağım

Biz de 3yılın sonunda çocuk emeklemeye başladı diye gidip almıştık
Ben hiç sevmiyorum halı. Küçük kilimler hoşuma gidiyor. Şuan evde heryer halı
Ya bir yandan olmamasi buyuk rahatlik. Ama ben seviyorum kisin hali hem dekoratif hem de olmayinca bos gibi geliyor ev. Biz de artik seneye mecburen alacagiz galiba. Emeklemesi de yaza gelir zaten

Ay bilmiyorum gozlerim kan canagi emerken bile atletimi sinirle sunduruyo birakiyo cildirdi cocuk
Uykuya dalamadığı için sinirle o hareketi yapıyorlar genelde
Sanki süt gelmemiş gibi memeyi çekiştirirler
Bizi de emzik niyetine yerler o esnada

benim canım hep tatlı istediği için , lohusalıktan kalma
Bugün kızımın 4.ayı ve bugün adet oldum ben
Vay be
4. Ayları da geldi
Maşallah prensesimize
Darısı başıma ya iyice şiştim adet olmak istiyorum

Hahah cok tatlısın ya
Valla benim ve kızın sacları yetiyor evin kirlenmesine esmeriz ve evim beyaz agırlıklı
Deli gibi gösteriyor kılı tüyü

Yahu bulmuş gül gibi gelin geçin gitsin , bu kadar mi zor. İnsanlar hiç tanımadıklarına faydam olsun yaşadığımı insan olduğumu anlayayım diye bakıyor hayata , sen gelinine destek olmuyorsun. Senin için çok zor oldu ama onların durum daha vahim canım hissizleşmek bence hayatta en kötü şeylerden biri

Aşure zamanı banada yapmadı ama evde direk nohut yemegi yedim iki gün üst üste cocugum normalde günde üc kere kaka yapar en az 36saatte bir cıktı tuvalete ve gün icinde deli gibi ıkınma sesi cıkarıp durdu

Once halimin olmasi lazim galiba halim yok kafam rahat desem de hali almak istiyorum artik. Ama esimle zor begenen kisiler oldugumuz icin 3 yildir hali secemedik
Benimde salonda ortada bir halı bar orta boy gayet ortada duruyor diğer odalar , hol ve mutfakta tıkanabilir ince kilim tarzı kullanıyorum. Misafir geleceği zaman yedekleri çıkarıp normal eve çeviriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…