Ya bende ona baktım ama dyson la aynı fiyat onu alırım daha iyi
Buarada bende dikey sarjlı bakıyordum ama kimse sarjlı önermiyor ömrü iki yılmıs ve cekim gücü düşükmüş onun yerine dikey kablolu kablosu 6mt ve daha uzunundan alıp öyle kullan diyorlar
Bende çok düşkünüm aynen senin gibi eşim direk önüme koyuyor soyup kendininkilerdenİki aydır neredeyse her aksam yiyoruz
Ben aşırı düşkünüm ve öyle üc bes değil bildigin büyük kase yiyorum bide hızlı yedigim icin eşimin kasesindende bir avuc
araklıyorum
Ve aksam 10dan önce yiyemiyoruz tv izlerken falan
Ama hic öyle krize girmedi bizim kız
Nohut bizi mahvetmişti
. Ben evde hergün oturduğumuz odaya süpürge açıyorum. Küçük de şarjlı el süpürgesi var, gün içinde de ara ara onu kullanıyorum birşey yediyse illa dökülüyor. Bazen şarjın fişini takmayı unutmuş oluyoruz en lazım olduğu anda bir bakıyorum şarj yok. Diğer büyük süpürgeyi açıyorum mecbur. Büyük süpürgem dyson 5yıldır çok memnunum. İkisi bir arada olup şarjlı dikey mi olsaydı dedim bir ara ama büyük süpürgenin bile haznesi doluyor hemen halıların tüyleriyle.Ya bende ona baktım ama dyson la aynı fiyat onu alırım daha iyi
Buarada bende dikey sarjlı bakıyordum ama kimse sarjlı önermiyor ömrü iki yılmıs ve cekim gücü düşükmüş onun yerine dikey kablolu kablosu 6mt ve daha uzunundan alıp öyle kullan diyorlar
Biz de 3yılın sonunda çocuk emeklemeye başladı diye gidip almıştıkOnce halimin olmasi lazim galibahalim yok kafam rahat desem de hali almak istiyorum artik. Ama esimle zor begenen kisiler oldugumuz icin 3 yildir hali secemedik
Ay bilmiyorum gozlerim kan canagi emerken bile atletimi sinirle sunduruyo birakiyo cildirdi cocukAllah yardımcın olsun canım
Biz anormal miyiZ acaba ya hiç atak matak yok
Bildiğin dümdüz yaşıyoruz
Ani iniş çıkışlarımız olmuyo
Çocuktan çocuğa değişiyor sanırım
Kızımda çok dikkat etmiştim hafta hafta değişirdi herşeyi
Yani cuma günü doğmuştu, her cuma bi garip olurdu kız
Bunda öyle şeyler olmadı
Kıyamam yaa. Eşinin belli bi saati olsa mesela saat 3 te o biberonla doyursa sen uyusan. Çok sık uyanınca çok zor oluyorBen cok inanmiyorum o uyku uzmani zirvalarina. Ilk bebegim gece uyumuyordu. Annem gelmusti bakti benim bebek uyuyor gunduz. Teshisi koydu. Bu cocuk gunduz utursa gece yabi uyumaz, geceyi gunduzu karistirmis, gunduz ututma gece uyur demisti. Ben de gunduz 1 defa uyuttum sonra oyaladim uyutmadim. Kizim gece uyumaya oyle baslamisti.
Daha minik bunlar uyku egitimi falan bilmezler. Seninki de gunduz az utumus. Gece uykusuna da nispeten gec yatmis. Haliyle uykusuz ve yorgun okunca deliksiz uyumus. Benim oglan da emmeye useniyor gece az emiyo uykudan. Az emince de sık sık uyaniyor. Gece biberonla takviyeledim o sekilde bu gece guzel uyudu. Ama benim basim dönüyordu artik. Tum vucudum agriyor. Kemikkerim agriyo yorgunluktan. Gece emzirdim yatirdim uyudu ama hemen geri kalkti. Esimi kaldirdim. Al bebegi dolaptan da suy al naparsan yap dedim. Ben sizmusim.
Ben de ben deHosbuldum canım erken katilmadigima üzüldüm çok iyi geldi burası ☺
Ya bir yandan olmamasi buyuk rahatlik. Ama ben seviyorum kisin hali hem dekoratif hem de olmayinca bos gibi geliyor ev. Biz de artik seneye mecburen alacagiz galiba. Emeklemesi de yaza gelir zatenBiz de 3yılın sonunda çocuk emeklemeye başladı diye gidip almıştık
Ben hiç sevmiyorum halı. Küçük kilimler hoşuma gidiyor. Şuan evde heryer halı
Hepimizin bi ortak noktası varHosbuldum canım erken katilmadigima üzüldüm çok iyi geldi burası ☺
Uykuya dalamadığı için sinirle o hareketi yapıyorlar geneldeAy bilmiyorum gozlerim kan canagi emerken bile atletimi sinirle sunduruyo birakiyo cildirdi cocuk
Bende henüz adet olmadım
Dün canım acayip tatlı istedi
Eşime söyledim
Eşimin cevabı “hayırdır”
Tövbe tövbe dedim
Vay bebenim canım hep tatlı istediği için , lohusalıktan kalma
Bugün kızımın 4.ayı ve bugün adet oldum ben
Buara bende Dyson mu alsam diye bi taktim ama değişen parçası da pahalıymış asla normal süpürge gibi olmaz dediler. Philip maraton kullanıyorum çekimi çok güzel halıyı kaldiriyo ama hep bı aksanı kiriliyo güçlü çektiği için garantiye de girmiyo kullanıcı hatası diye. Olmadı robot süpürge alicam dün sabah heryeri sildim supurdum öğlen ablanın arkadaşı geldi koca paket kirakeri ezmisler sacmislar, oyun hamurunun içine kakaolu süt dokmusler yemek yapmışlar sözde tabi yerlere dökülmüş buda yetmemis bütün elbise dolabını indirmisler aşağı zaten hastayım çok eşkıya bu sipalar
Yahu bulmuş gül gibi gelin geçin gitsin , bu kadar mi zor. İnsanlar hiç tanımadıklarına faydam olsun yaşadığımı insan olduğumu anlayayım diye bakıyor hayata , sen gelinine destek olmuyorsun. Senin için çok zor oldu ama onların durum daha vahim canım hissizleşmek bence hayatta en kötü şeylerden biriAynen aynen..sevmeyi bile haketmiyo diyorum.valla gecenlerrde kahvalti masasindayiz hüngür hüngür agladim.insan yasarken anlamiyo her sey bitince daha kotu oluyo..annem olsa boyle olmazdi bebek agladikca ben agladim sizin haberiniz yok dedim esime..daha gobek bagi dusmeden gitti annen..unut gitmeyi falan bayramda seyranda bitti o iş dedim hic sesi cikmiyo cunku biliyo nasil zorlandim..hamile halimle her bayramda hizmet ederdim gelin diye isrrar eden gelin olurmu ? Hadi anne goturelim derdim..ki zaten gülec bi insanim sülale biliyo sanslisin derler kvme oz aman gerinmeyi bilir...son bayrami unutamiyorum zaten surekli oraya gidiyorduk yakin bizimkiler nasil olsa kirilmiyo diye annem cok icerlemis haberim yok..sesi aglamakliydi.
O kadar pismanimki kurban bayraminda ailemle olmadigim icin..aslaaa gitmicem bundan sonra anlasinlar biraz..sanki mecburiyetmis gibi davrandilar birde hep sanki benim ailem yoktu..haketmiyolar sevmeyi bile..aramiyorum sormuyorum gorumcemle ayni sehirdeyiz 2 kez gordu cocugu esim bir kac laf soyledi diye bende aramadim ona kustu banada küstü
.ayy hala olucam aklim gider yegenim icin..ve en kirici olanida esim kac sene maddi yardimda bulundu ona..yok ya benciller asiri..bi biz evlenirken eksiksiz ev faln duzduler onlarda hep ayip olur diyeymid onu anladim..az ezebilcekleri bi aile olsaydi karsida cok farkli olurdu herhalde :)
Aşure zamanı banada yapmadı ama evde direk nohut yemegi yedim iki gün üst üste cocugum normalde günde üc kere kaka yapar en az 36saatte bir cıktı tuvalete ve gün icinde deli gibi ıkınma sesi cıkarıp durduBende çok düşkünüm aynen senin gibi eşim direk önüme koyuyor soyup kendininkilerdenBizim evde pek nohut pişmez eşim sevmediği için ama aşure zamanı hiç birşey yapmamıştı çok yediğim halde. Kişiden kişiye göre değişiyor bu da demekki
Vay be
4. Ayları da geldi
Maşallah prensesimize
Darısı başıma ya iyice şiştim adet olmak istiyorum
Şunun şurasında 8 ayı kaldı yaşınaValla geldi inanamıyorum yıllarda böyle hızlı mi geçecek ya
Hadi inşallah sende olursun , Allah kurtarsın
Benimde salonda ortada bir halı bar orta boy gayet ortada duruyorOnce halimin olmasi lazim galibahalim yok kafam rahat desem de hali almak istiyorum artik. Ama esimle zor begenen kisiler oldugumuz icin 3 yildir hali secemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?