Zaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz

Ruhlari öyle ... bir gun gorumcemle yolculuk donusu bir yerde mola verdik hamileydim bir bebek sevdim..sen hep boylemiydin hamile kalinca mi oyle oldun ne bileyim ben pek sevemem dedi şoka girdim yazik cocugunda da otizm belirtileri var icimden dedim allah bilir ilgisizlikten oyle oldu o yavrucak..esim der cocuk yaptik sana hala baskalarinin cocuklarini seviosun avmde sosyal medyada goreyim ne tatli falan derim garipsiyorlar..insan olabilmek baska meziyet bence ve dedigin gibi boyle hissedebildgm icin cok sansli hissediyorum kendimi..kv ..cocugu sevmedi gidince yakin arkdsma kiskanmasin diye pek sevmedim demis o zaman kiskanmazdim ama arrtik kiskanirim madem kotu niyet ariyosunuz buyrun

Hahah cok tatlısın ya
Valla benim ve kızın sacları yetiyor evin kirlenmesine esmeriz ve evim beyaz agırlıklı
Deli gibi gösteriyor kılı tüyü

Ozaman sende bittin az hareketsin bak o beyaz yerler ne renk olucak mama tabaklarını mi devirmiycek ,agzindakileri mi tukurmuycek neler neler

Uykuya dalamadığı için sinirle o hareketi yapıyorlar genelde
Sanki süt gelmemiş gibi memeyi çekiştirirler
Bizi de emzik niyetine yerler o esnada
Uyuttu babasi bende keyif yapiyorum bana cik istersen diyo hem evde sıkıldım hemde bir yere gitmeye halim yok

Ozaman sende bittin az hareketsin bak o beyaz yerler ne renk olucak mama tabaklarını mi devirmiycek ,agzindakileri mi tukurmuycek neler neler☺
Sorma hangi akla hizmet yaptık bilmiyorum koltuktan halıya dolaplardan sehbalardan tv ünitesine bembeyaz
Eşimde zaten ömrü tükenmiş olur o zamana dedi ömrü dedigi su anda 3yıllık 4 yılda bi esya yenilendigini falan düşünüyor sanırım

Bizde puf yok zaten pedia d de direk damla damlıyor ama kasıga bikaç damla fazla damlatıyorum kasıkta kaldıgı icin (bebe kasıkları varya plastik) ve ml farkıda var sizinkiyle
Ben kasığa kalanı için biraz süt sıkıp tekrar veriyorum

Hahah cok tatlısın ya
Valla benim ve kızın sacları yetiyor evin kirlenmesine esmeriz ve evim beyaz agırlıklı
Deli gibi gösteriyor kılı tüyü
Benim de öyle şimdiki aklım olsa bu kadar beyaz ağırlıklı almazdimm

Al benden de o kadar hayır hangi akla hizmet gidip tv ünitesini beyaz alırsın sabah tozunu silsem akşama yine tozlaniyo, silmesem evde bebek var halıları halı ortusuyle kapatcam da diğerleri Allaha emanet

Bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne döndükten sonra kollarını kurtarabiliyormu ?
Bizim kızın döndügü taraftaki kolu altta kalıyor ve onu cekmeyi beceremiyor
Yardımcı oluyorum cunku sinirleniyor aglamaya baslıyor belki canıda acıyor ama yardımcı olmalımıyım ondan emin değilim
Sizde durumlar nasıl

Benimki de oyle bi de dönünce çok yoruluyo mecali kalmiyo anne kurtar der gibi bakiyo mizikliyo çok tatlı oluyo ayy annem uyan da annen yiyivercek seni oğlum bak içime alcam haberin yok

Benim de öyle şimdiki aklım olsa bu kadar beyaz ağırlıklı almazdimm
Al benden de o kadar hayır hangi akla hizmet gidip tv ünitesini beyaz alırsın sabah tozunu silsem akşama yine tozlaniyo, silmesem evde bebek var halıları halı ortusuyle kapatcam da diğerleri Allaha emanet
Halı örtüleri koltuk örtüleri falan hep varoş gelirdi o ne ya derdim de kınamamak lazımmıs bende bakayım bi ara

Kurba şeklinde yanlara açık yatırıyorum ben direk azina atiyo elini zorlanmadan hiç öyle kafamı kaldırayım kuvvetleneyim derdi yok sipanin bi kaldırıyorum onu sırılsıklam salya

Benimde salonda ortada bir halı bar orta boy gayet ortada duruyor diğer odalar , hol ve mutfakta tıkanabilir ince kilim tarzı kullanıyorum. Misafir geleceği zaman yedekleri çıkarıp normal eve çeviriyorum
Ben de ince kilim tarzi bir seyler istiyorum. Maksat gozu doldursun. Aslinda mudo'da cok guzel halilar buldum ama olculer uymadi.

Ben de sevmiyordum ama mecburen alacağım heralde.halılarım bir güzel yıkandı geldi.temizlikçi gelmişti ev de tertemizdi eski halinden eser yok şimdi:)günlük düzenli yapamayınca tabi.neyse sağlık olsun.
Halinin üzerine kusmuştu bizim kız çekyata da çiş yapmisti:) keşke dedim ortseymisim bir dahaki temizliğe örtecegim

Zaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz
Sadece kadin geldigi gun temiz ev zaten. Pencere de acmiyoruz artik ama ev 2 gunde toz icinde kaliyor, yerler yumak yumak. Mecbur cekiyorum koca evi, esim de ben de toza alerjigiz. Bebek de olmasin bari diye cekiyorum. Ama iki gunde o hazne nasil o kadar toz doluyor gercekten anlamiyorum.

Ince bakiyoruz zaten de, esime bir sey begendirmek cok zor. internetten siparis vericem diyorum, gormeden alma diyor. Baktigimiz hic bir haliyi begenmiyor. Yengec burcu da zor anacim.
Instada miacosa ve alyakonsept var ince kilim tarzi halilardan var oraya bakabilirsin. Ben mutfagima alicam da karar veremedim daha modele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…