E Elwing6 evet katılıyorum yüz yüze iletişim kurmak daha sağlıklı , diğer türlü hep eksik ve yanlış anlaşılmalar oluyor

Yanii aaslnda dün biraz coool davrandim.optum falan baktim tvye bakio kalktim hadi ben uyuyorum dedim( ama sinirden patliyodum ) o da yanima geldi..sırnasiyo askim ozur dilerim falanda garipler ya sanki onlar yoruluyo bir de evliligi ayakta tutmaya calisiyoruz gicik oluyorum

Kızı evde gezdirirken aynanin önüne gidiyoruz ay diyorum bu kadar mı benzemezsin bana.ne anlıyorsa gülüyor:)gamzeliyim ben kızımda da bir tane var bana benzeyen tek yani:)her gören babasını çok seviyorsun belli diyor e heralde seviyorum da azıcık da benden alsaymış:)
Erkekler bu paylaşım olayını hiç sevmiyor ya onlara göre hep ne gerek var:))bi gerek varki koyuyoruz:)))))

Kendisi yanına gelecektir o zaman yorgunum kirpik diplerim ağrıyor:))))) demezsen bence her şey yine rayına otururur canım.bunların hepsi gecici az çok herkes aynı şeyleri yasadı yaşıyor.Kendini suçlama yani..

Of hiç sorma bende bana saygı duymamasına sinirlendim ona göre de ben onun fikrine saygı duymuyorum , böyle uzadı gitti

Haha bizim kizi bana bensetiyorlqr ama bazende esime benziyo sanki ortaya karisik hala cozemedik bebikligi ayni benim ki ama buyudukce benziyo babaya sanki

Ayv insaah canim ya..yaziyorum ki jir cogumuz yasiyor herhaldr moral oluyor ❣

Of hiç sorma bende bana saygı duymamasına sinirlendim ona göre de ben onun fikrine saygı duymuyorum , böyle uzadı gitti
Bizde de oluyor hep ne gerek var diyor:)Ben de halk merak ediyor diyorum:))))sürekli paylaşım yapmıyorum zaten ara sıra.bir de haber veriyorum yani hani şu fotoyu mu koysam bu fotoyu mu diye:)))neyse tuzu biberi diyelim:)

Bu tarz tavırlar bizimkinden de oluyor ara ara canım, ben artık çok üstünde durmuyorum. Çünkü bazen atak dönemi oluyor, bazen uykusuzluktan yapıyorlar, belki diş kaşıntıları başlıyor ondan. Ben bi kaç emzirme danışmanına sordum en önemli belirti idrar çıkışı ve rengi diyorlar. Günde 6 defa filan çiş yapıyorsa ve çişi koyu sarı değilse bu yeterli süt aldığının işaretiymiş bu dönem uyku daha sıkıntı. Bizimki uykusu varsa emmek istemiyor, mızıldanıp duruyor ama uykuya da çok zor geçiyor. İnşallah geçici bir süreçtir

Yeni yılın ilk saatleri yine feminist oldum ana kız takılıyoruz teşekkür ederiz canım benim
feminizmi severim ne yalan söyliiimmm
belki de Allah ondan sebep iki kız verdi
erkek öğrenciler de köpürtmus olabilir feminist damarımı abilerim de
E Elwing6 canım siz de ne güzel olmuşsunuz yaw
saçların çok hoş olmuş koyu renk daha iyi gitmiş sanki yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…