3 saatte bir bazen 4 ü buluyo zaten deli gibi acıkmış Bi şekilde hiç yemediki şimdiye kadar hipp mama veriyorum onu sevmiyo anlamadım ki sen mama ne verşyosun
Tek mama olduğu için bence normal süre canım o biraz daha tokluk sağladığı için..benim 120 içiyor ama açlığı daha saatler öncesine dayanmış oluyo
Ben aptamil kullanıyorum..karnı çok aç olduğunda bile ilk başta naz yapıyo bi emmek istemiyo ağzına alıyo eziyo biberonu tadını sevmemiş gibi buzusturuto ağzını biraz ısrarcı olmam gerekiyo mamayı yemesi için.
Bir kac dakika uğraşıyorum sonra bi çekiyo dibini görüyoruz☺ ama ilk başta aa istemiyo dememek lazım burda okumuştum bi kaç arkadaştan ama yazamadım şimdi yeri gelmişken söyleyim dedim

Aynen uykuya gecmek tam bir iskence stres oluyorum valla uyku saati gelince :)

Tesekkrler canim o senin guzelligin ❣kendi rengi zaten diplerde bir sey yoktu koyudan vazgecemiyorum ben de beyazim yok uzarsa boyatmam herhalde cikana kdr ilginctir ams sacimi kestirince daha dokulmeye basladi

Istememek ne kelime gulcenin bir biberona sarilisi ya da memeye sarilisi var babasyla saskinlik icinde izliyoruz ımmg immggg himmmmm diye homurdaniyo sonra gece bir memedeb digerine gecirirken bile sabri yok agliyo hemen napicaz bu kizla bilmiyorum..ac mi birakiyorum diyecem ama gecede ayni sabahta aksamda..

Tesekkrler canim o senin guzelligin ❣kendi rengi zaten diplerde bir sey yoktu koyudan vazgecemiyorum ben de beyazim yok uzarsa boyatmam herhalde cikana kdr ilginctir ams sacimi kestirince daha dokulmeye basladi
Aynen benim de öyle oldu rahat edeyim bakımsız hali gitsin diye saçımı kestirdim her gün nasıl dökülüyor anlatamam

Benim saçım zaten çok yok , adet olmamla birlikte tomar tomar dökülmeye başladı

Ben de doğuştan var feministlik annemde koyu feministtir

Bizde de oluyor hep ne gerek var diyor:)Ben de halk merak ediyor diyorum:))))sürekli paylaşım yapmıyorum zaten ara sıra.bir de haber veriyorum yani hani şu fotoyu mu koysam bu fotoyu mu diye:)))neyse tuzu biberi diyelim:)
Ne saçma şeyler için geriyorlar Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…