- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Bizimki de çok korkuyor sanırım bana çekmişKızlar bebislere hayvan sesleri çıkarıyo musunuz? Benim oğlumun çok hoşuna gidiyordu ta ki babası da yapana kadar:)
Dün akşam köpek sesi çıkardı o kadar korktu ki dudağını buktu ağlamaya başladı sonra yok bundan aglamiyodur sen hep yapiyosun dedi tekrar yaptı yine aynı çok korktu.
Oksurmemden dışarıdan gelen ani sesten korkuyo sanki herşeyden korkuyo cok üzülüyorum ya ne zaman düzelir ki
Emdi ama kaka problemi devam hala yapmadı. Önceden tok olsa da emiyordu herhalde. Şimdi acıkmıştır diyorum emzirmeye çalışıyorum bir ağlama bir bağırma anlamadım. Öyle olunca telaşlanıyorum ama ilerleyen zamanlarda emiyor. Bir de huy değiştirdi emerken konuştuğumda sinirleniyordu, ya da etrafa bakıp dikkati dağılıyordu. Şimdi konuşmuyorum, dikkati dağılmasın diye göz teması bile kurmadım. Huzursuzluğu geçene kadar böyle denicem.Ne yaptınız canım?
Aynısını yaşadık canım 3 hafta önce felandı başlangıc benimki 7 eylül..senin ki kaç doğumlu?Emdi ama kaka problemi devam hala yapmadı. Önceden tok olsa da emiyordu herhalde. Şimdi acıkmıştır diyorum emzirmeye çalışıyorum bir ağlama bir bağırma anlamadım. Öyle olunca telaşlanıyorum ama ilerleyen zamanlarda emiyor. Bir de huy değiştirdi emerken konuştuğumda sinirleniyordu, ya da etrafa bakıp dikkati dağılıyordu. Şimdi konuşmuyorum, dikkati dağılmasın diye göz teması bile kurmadım. Huzursuzluğu geçene kadar böyle denicem.
Gazı da olabilir ama emme araları uzadı. Saat başı emmiyor artık. 3 saati buluyor sanırım bu iki gündür. Gazı da olabilir. 3. Ay da doktor biogaia yı kesmişti artık gerek kalmaz diye. Yine alsam mı diye düşünüyorum.Genelde gazı olduğunda, kakasını yapamadığında, çok uykusu olduğunda ve sütüm tazyikli olduğunda öyle yapıyor oğlum. Ben saat tutmuyorum ama iki saati geçmez emzirme aralarım.
Bende sesli kitaplardan aldım..bide 3 boyutlu masallardan sipasis edecem ve dokun hisset kitapları canımKızlar, kitap almak isteyenlere fikir olsun diye kendi aldıklarımı ekliyorum. O tekerlekli kitapların tekerleri dönüyor çok tatlı :) diğerlerinin de hikayeleri ve resimleri çok güzel. Özellikle mutlu su aygırı çok sevimli bence :))Eki Görüntüle 2571415 Eki Görüntüle 2571408 Eki Görüntüle 2571410 Eki Görüntüle 2571411 Eki Görüntüle 2571412 Eki Görüntüle 2571413 Eki Görüntüle 2571414 Eki Görüntüle 2571409
Canım maşallah çok güzelsiniz Allah mutluluk versinAyy yarin asidan sonra dusunemiyorum gulceyi..bugun esimde sahit oldu nasil oglen uykusuna yatirmaya calistiimizda ciglikk baastigina..surekli aglama modu devam..sinirlenincede cigliklar basladi var gucuyle cırlıyo saclarini cekiyosurekli meme..memeden ayrildiginda yine basiyi cigligi bugun oglende mama verdim arrtik baya sakinledi yine yetmiyor demekki..su icimini azalttim son zamanlarda herhalde süt
Korkmayan bebe yok gibi sanırımBizimki de çok korkuyor sanırım bana çekmişbizde de baba yapınca kahkaha ben yapınca korkuyor
Teskkr ederizCanım maşallah çok güzelsiniz Allah mutluluk versin
canım eskiden gülce böyle değildi sanki mamayı kestikten sonra uykusuzlukları başladı değil mi?tabi ki mama ver gitsin rahatla demiyorum ama ihtiyacına yönelik sen zaten daha iyi bilirsin.
Kendimden de biliyorum mama vermemek için çok zorlardım gece saatlerce memede tutardım inşallah öyle uyurda bi ikisaat memelerim dolsunn derdim.artık fikirlerim degisti mamayla ilgilibaktım emmek istiyo aç memeninde boş olduğunu hissediyo veriyorum mama..
Bide benim meme reddim mamayı bıraktıktan 1 hafta sonra olmuştu tamamen kesmiştim ama memede süt dolmadigji anlayınca emmeye başladı memeyi istememeye şimdi mama verince hem daha iyi doluyor memelerimde
Bizde de durum aynı. Eve geldiğinden beri evde hep ses var. Gazlı yatmadıysa uyanmıyor bile sese. Abisi sütyenİn çıtçıtına uyanırdıTek çocuk demi canım? Şimdi benim ilk kızım aşırı seslere tepkiliydi hep sicrardi uyurken bile, bu bebeğim ilki kadar değil yada alıştı kuzum ama anlık seslere tabi sıçrıyor hala evde sürekli koşan bağıran oyuncak döken zıplayan çılgın bir ablası var mecbur alıştı kuzum .
iTeskkr ederizBiz de de mama verdikce sanki memede aglamaya basladi sanki o biberonu istiyo bende su falan icmedin ihmal ettim biraz..anormal bir huzursuzluk var dise de bagladik yarin sorucaz bakalm
Tabiki korkutacak şeyler yapmıyoruz ama korkuyorlar bi şekildeKorkmayan bebe yok gibi sanırım
Bizimki de çok korkuyor. Gözleri kocaman açıyor. İnşallah sorun değildirKızlar bebislere hayvan sesleri çıkarıyo musunuz? Benim oğlumun çok hoşuna gidiyordu ta ki babası da yapana kadar:)
Dün akşam köpek sesi çıkardı o kadar korktu ki dudağını buktu ağlamaya başladı sonra yok bundan aglamiyodur sen hep yapiyosun dedi tekrar yaptı yine aynı çok korktu.
Oksurmemden dışarıdan gelen ani sesten korkuyo sanki herşeyden korkuyo cok üzülüyorum ya ne zaman düzelir ki
Eveet dokun hissetler de çok güzel. O sesli kitapları da seviyo genelde bebeler :))Bende sesli kitaplardan aldım..bide 3 boyutlu masallardan sipasis edecem ve dokun hisset kitapları canım
Ben de burayı okudukça rahatliyorum. Çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Yoksa benim felaket senaryolarima kalirsak işimiz varTabiki korkutacak şeyler yapmıyoruz ama korkuyorlar bi şekildegeçici bişeydir şu an çok küçük ve savunmasızlar normaldir diye düşünüyorum
Ben bunun sorun olduğunu dusunmuyorum ama annelik işte niye bu kadar korkuyo diye üzülüyorum..Bizimki de çok korkuyor. Gözleri kocaman açıyor. İnşallah sorun değildir
Ben de aynıyım valla. Önceden çocuk büyütmekle ilgili çok kolay yorum falan yapardım ama başa gelince öyle olmuyormuşBen de burayı okudukça rahatliyorum. Çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Yoksa benim felaket senaryolarima kalirsak işimiz var
Ay ben hiç böyle değildim tamam hala çok sogukkanliyim ama annelik beni fena pimpirikli yaptı
Evet olabilir çok mantıklıEvet özellikle emzirirken mesela çit cikmicak korkuyo irkiliyo bazen agliyo. Daha bizden ayrıldıklarını yeni yeni idrak ediyorlar ondan boyleler heralde
Biogaia ayına uygun değiş diye bizde de kestiler, ben zinco'ya devam ediyorum kaka yapmasına da yardım ediyor dedi. Nurse harveys i de kestik, zinco yu kesmeye cesaretim yok.Gazı da olabilir ama emme araları uzadı. Saat başı emmiyor artık. 3 saati buluyor sanırım bu iki gündür. Gazı da olabilir. 3. Ay da doktor biogaia yı kesmişti artık gerek kalmaz diye. Yine alsam mı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?