Bizimki de çok korkuyor sanırım bana çekmiş bizde de baba yapınca kahkaha ben yapınca korkuyor

Ne yaptınız canım?
Emdi ama kaka problemi devam hala yapmadı. Önceden tok olsa da emiyordu herhalde. Şimdi acıkmıştır diyorum emzirmeye çalışıyorum bir ağlama bir bağırma anlamadım. Öyle olunca telaşlanıyorum ama ilerleyen zamanlarda emiyor. Bir de huy değiştirdi emerken konuştuğumda sinirleniyordu, ya da etrafa bakıp dikkati dağılıyordu. Şimdi konuşmuyorum, dikkati dağılmasın diye göz teması bile kurmadım. Huzursuzluğu geçene kadar böyle denicem.

Aynısını yaşadık canım 3 hafta önce felandı başlangıc benimki 7 eylül..senin ki kaç doğumlu?
Başlarda çok panik yaptım bende ama sonra anladım ki acikinca emiyor zaten ben hep fazladar zorlamisim emsin diye çünkü dediğin gibi eskiden hep emmek isterdi artık öyle değil canım..

Genelde gazı olduğunda, kakasını yapamadığında, çok uykusu olduğunda ve sütüm tazyikli olduğunda öyle yapıyor oğlum. Ben saat tutmuyorum ama iki saati geçmez emzirme aralarım.
Gazı da olabilir ama emme araları uzadı. Saat başı emmiyor artık. 3 saati buluyor sanırım bu iki gündür. Gazı da olabilir. 3. Ay da doktor biogaia yı kesmişti artık gerek kalmaz diye. Yine alsam mı diye düşünüyorum.

Bende sesli kitaplardan aldım..bide 3 boyutlu masallardan sipasis edecem ve dokun hisset kitapları canım

Canım maşallah çok güzelsiniz Allah mutluluk versin
canım eskiden gülce böyle değildi sanki mamayı kestikten sonra uykusuzlukları başladı değil mi?tabi ki mama ver gitsin rahatla demiyorum ama ihtiyacına yönelik sen zaten daha iyi bilirsin.
Kendimden de biliyorum mama vermemek için çok zorlardım gece saatlerce memede tutardım inşallah öyle uyurda bi ikisaat memelerim dolsunn derdim.artık fikirlerim degisti mamayla ilgili baktım emmek istiyo aç memeninde boş olduğunu hissediyo veriyorum mama..
Bide benim meme reddim mamayı bıraktıktan 1 hafta sonra olmuştu tamamen kesmiştim ama memede süt dolmadigji anlayınca emmeye başladı memeyi istememeye şimdi mama verince hem daha iyi doluyor memelerimde

Teskkr ederiz Biz de de mama verdikce sanki memede aglamaya basladi sanki o biberonu istiyo bende su falan icmedin ihmal ettim biraz..anormal bir huzursuzluk var dise de bagladik yarin sorucaz bakalm

Bizde de durum aynı. Eve geldiğinden beri evde hep ses var. Gazlı yatmadıysa uyanmıyor bile sese. Abisi sütyenİn çıtçıtına uyanırdı Bizimkinde sıçrama yok ama abi yaramazlık yaptığında ona kızdığım an o da dudak sarkıtıyor bana bakıp. Tam ağlayacağı sırada Sana demedim diyorum, düzeltiyor suratını

Teskkr ederiz Biz de de mama verdikce sanki memede aglamaya basladi sanki o biberonu istiyo bende su falan icmedin ihmal ettim biraz..anormal bir huzursuzluk var dise de bagladik yarin sorucaz bakalm
i
Kısır döngü gibi canım..biberonun hızlı çekişini istiyo e sürekli meme verince memede süt azalıyo o zaman red ediyo mama verince memelerim doluyor o zaman emiyo☺
Ay diş olmaz inşallah ne kadar geç o kadar iyi

Kızlar 3. Gün hala kaka yapmadı. Biogaia alsam eczaneden fayda eder mi ya da nurse diye bi ilaç varmış onu? Biogaia yı 1 ay önce bıraktık iyiydİ şu üç güne kadar.
Ikınmaktan ter içinde kaldı yavrum.

Bizimki de çok korkuyor. Gözleri kocaman açıyor. İnşallah sorun değildir

Tabiki korkutacak şeyler yapmıyoruz ama korkuyorlar bi şekilde geçici bişeydir şu an çok küçük ve savunmasızlar normaldir diye düşünüyorum
Ben de burayı okudukça rahatliyorum. Çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Yoksa benim felaket senaryolarima kalirsak işimiz var
Ay ben hiç böyle değildim tamam hala çok sogukkanliyim ama annelik beni fena pimpirikli yaptı

Bizimki de çok korkuyor. Gözleri kocaman açıyor. İnşallah sorun değildir
Ben bunun sorun olduğunu dusunmuyorum ama annelik işte niye bu kadar korkuyo diye üzülüyorum..
azra-bade yazmıştı alibaba çiftliği dinlettim diye. Ben dinletmeye cesaret edemedim kendim söyledim baya sevimli bi şekilde. En azından bilinçaltında kalmasın köpekten korkmasın diye, öyle sevdi kahkahalar attı hatta:)

Ben de aynıyım valla. Önceden çocuk büyütmekle ilgili çok kolay yorum falan yapardım ama başa gelince öyle olmuyormuş benim de felâket senaryolarım çok çok Allah'tan eşim benden daha sakin yapıda olduğu için destek çıkıyor hemen

Biogaia ayına uygun değiş diye bizde de kestiler, ben zinco'ya devam ediyorum kaka yapmasına da yardım ediyor dedi. Nurse harveys i de kestik, zinco yu kesmeye cesaretim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…