Bu msjı attıktan sonra kakasını yaptı şükür. Normalde ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey vermeye karşı olan ben son çare saf zeytinyağı içirmiştim öğlen bir çay kaşığı. Ondan mı yaptı artık yoksa zeytinyağı ile sıcak masaj yapıyorum iki gündür ondan mı bilmem yaptı sonunda. Yapamaması çok zormuş. Yemekten kesmemiştim çok ama zayıflamaya çalışıyordum memeyi sinirle istemeyince kendimi suçladım süt mü azaldı diye. Her şeyden önce bebeğimizin sağlığı önemli. Rabbim korusun hepimizin bebeğini.Biogaia ayına uygun değiş diye bizde de kestiler, ben zinco'ya devam ediyorum kaka yapmasına da yardım ediyor dedi. Nurse harveys i de kestik, zinco yu kesmeye cesaretim yok.
Ben de aldım. İlk zamanlar oyalıyor zamanla sıkılıyorMeşhur zeka kartlarından bende aldım bugün inşallah dikkatini çeker , nasıl oyalayacağını şaşırıyorum herşeyden çabuk sıkılıyor artık
Korkmak demişken az önce emzirirken tutamadım kendimi hapşudum korktu bizimki de al baştan sakinleştir sonra emzirBen bunun sorun olduğunu dusunmuyorum ama annelik işte niye bu kadar korkuyo diye üzülüyorum..
@azra-bade yazmıştı alibaba çiftliği dinlettim diye. Ben dinletmeye cesaret edemedim kendim söyledim baya sevimli bi şekilde. En azından bilinçaltında kalmasın köpekten korkmasın diye, öyle sevdi kahkahalar attı hatta:)
Benimki de 9 Eylül doğumlu. Evet acıkınca emiyor. Ama gerçekten huy değiştiriyor. Bir de uykudan bağırarak ağlayıp uyanıyor.Aynısını yaşadık canım 3 hafta önce felandı başlangıc benimki 7 eylül..senin ki kaç doğumlu?
Başlarda çok panik yaptım bende ama sonra anladım ki acikinca emiyor zaten ben hep fazladar zorlamisim emsin diye çünkü dediğin gibi eskiden hep emmek isterdi artık öyle değil canım..
kızzz siz ne guzelsiniz ana kız öperimEvet olabilir çok mantıklı
Ayy masallah sizedeee
Yeni yılın ilk saatleri yine feminist oldum ana kız takılıyoruzkızzz siz ne guzelsiniz ana kız öperim
3 saatte bir bazen 4 ü buluyo zaten deli gibi acıkmış Bi şekilde hiç yemediki şimdiye kadar hipp mama veriyorum onu sevmiyo anlamadım ki sen mama ne verşyosunBenimki geceye doğru böyle canım..mamayi aksamlari veriyorum.memede azalıyo aksam 8den sonra öyle böyle saati on yaıyorum o zaman baya açılmış oluyo 110 rahat içiyor
Emzirmeye yine devam ediyorum derken saatler yine geçiyor gece 2 gibi 3 gibi 120 daha veriyorum.
Sen 90 i kaç saatte bir veriyosun?
Canım biraz zaman tanı bence bazı erkeklerde lohusa sendromu gibi babalık sendromu olabiliyor tabi o günler ilk doğdukları zamandı ama belki esinde daha uzun sürmüştür.Benim eşim çocuk doğduğunda ilk 2 hafta uyumadı mesela çocuk kusacak da boğulacak diye.resmen psikolojisi bozulmuştu ama cinsellik yönünden hiçbir değişiklik olmadı tam gaz.Belki farklı şekillerde etkileniyorlar her ne kadar lohusa kadın anne psikolojisi desek de onların da hisleri var.Yine de konuşmak istersen yuzyuze konuş bence çünkü mesajla olaylar çok büyüyor biz sevgiliyken öyle olurdu yani olay ana noktasından şaşıyordu.Bu arada esimle yuzyuze konusamiyorum ama ise gittiginde yazicam bir seyler sakince..dun yeniyildi gayet guzel suslendik puslendik kizimla..sonra foro cekildik kizi uyuttuk..bi girdim iceri mumlar ortami romantiklestirmis falan sasirdim hatta sarildik her neyse guzel sozlerde soyledik oturduk yedik ictik.ben yanasmaya calisiyorum baya dekolte falan var ama adam dekolteyi kapatiyove bilin bakalim gecenin sonunda noldu yavru ayi belgeseli acti bak bakk ayni gulce degilmi bakk bakk dilini cikartio ayni ayniii dedim cok romantiksin yine..yanii saka bir yana uzuldum kalktim uyumaya gectim anladi sirnasiyo sonra falanda baya kirildim cidden beni anne gibi mi goruyo arrtik ya..nasil topaaarlariz bilemiyorum artik..
Teşekkür ederiz canımAyy masallah sizedeeeguzel tosbigim benim yalniz sen kizi babaya mi benzettin niye kavga etti kendisini mi istemiyo bizimki paylasim yapmayi sevmez ama bana karismiyo...bende zorla paylastiriyorum tabii arada sayfasi hep benimle ne tesasüf
O ağlama krizi arada oluyor heme uyumak istiyor bazen uyku krizi hemen yatırıyorum geçiyorKizlar ya yine sıkıntıyla geldim gülce emerken cok agladi aksam..birden memeden cekti kendini sinirlendi..oglende mama vermistim agladi diye..meme reddi mi acaba..mama mi istiyo yoksa gercekten acikiyoda mi agliyo son zamanlarda..cunku surekli aglak modda..1saat emsede memeden cekince agliyo gazini cikartiyrm 5 dk sonra susuyoozellikle oglen uykusuna yatirirken yaygarayi basiyo cigliklar atiyo..uyumak mi istemiyo..yarinda asilarimiz var dua edin bize..bugun esim bile yorgun düstü resmen..ne yasadigimi gormus oldu..
Cekiniyorum ne bileyim..sevgi sevkat konusunda hic sorun yok..gerci her iliskinin dinamigi farkli biz hep daha cok sevgi agirlikli gittik ama ne bileyim daha heyecan vardi :)ben yorgun bitkin gozukuyorm oda ondanmi etkileniyo niye bu kadar uzaklastik bilmiyorumCanım biraz zaman tanı bence bazı erkeklerde lohusa sendromu gibi babalık sendromu olabiliyor tabi o günler ilk doğdukları zamandı ama belki esinde daha uzun sürmüştür.Benim eşim çocuk doğduğunda ilk 2 hafta uyumadı mesela çocuk kusacak da boğulacak diye.resmen psikolojisi bozulmuştu ama cinsellik yönünden hiçbir değişiklik olmadı tam gaz.Belki farklı şekillerde etkileniyorlar her ne kadar lohusa kadın anne psikolojisi desek de onların da hisleri var.Yine de konuşmak istersen yuzyuze konuş bence çünkü mesajla olaylar çok büyüyor biz sevgiliyken öyle olurdu yani olay ana noktasından şaşıyordu.
Hay Allah ya güleriz ağlanacak halimizeBu arada esimle yuzyuze konusamiyorum ama ise gittiginde yazicam bir seyler sakince..dun yeniyildi gayet guzel suslendik puslendik kizimla..sonra foro cekildik kizi uyuttuk..bi girdim iceri mumlar ortami romantiklestirmis falan sasirdim hatta sarildik her neyse guzel sozlerde soyledik oturduk yedik ictik.ben yanasmaya calisiyorum baya dekolte falan var ama adam dekolteyi kapatiyove bilin bakalim gecenin sonunda noldu yavru ayi belgeseli acti bak bakk ayni gulce degilmi bakk bakk dilini cikartio ayni ayniii dedim cok romantiksin yine..yanii saka bir yana uzuldum kalktim uyumaya gectim anladi sirnasiyo sonra falanda baya kirildim cidden beni anne gibi mi goruyo arrtik ya..nasil topaaarlariz bilemiyorum artik..
Gayet normal şeyler canım onlarda mı lohusa sendromuna giriyo anlamadım benşm eşim benden daha lohusaysı sinir olıyodum yani ama zamanla toparlıyo merak etmeCekiniyorum ne bileyim..sevgi sevkat konusunda hic sorun yok..gerci her iliskinin dinamigi farkli biz hep daha cok sevgi agirlikli gittik ama ne bileyim daha heyecan vardi :)ben yorgun bitkin gozukuyorm oda ondanmi etkileniyo niye bu kadar uzaklastik bilmiyorumbir de bana sen sevgin gulceye veriyosun diyodu gayette kendisi veriyormus yani onu gorduk ben biseyler icin cabaliyorum sonuc olarak
Amaninn yaaa nazar nazar diyeenlerden mi etkilenio ama kimiside istemez cocugunu paylasmak olabilir..aslinda cok dogruda degide napayim bende cok seviyorum benim hobimm yani vazgecememTeşekkür ederiz canımdoğduğunda birebir bana benziyordu , herkes aynı sen diyordu. Şimdi eşimin küçüklüğüne de benziyor ara ara değişiyor kızımızın resmini paylaşmak için erken ben istemiyordum diyor deli etti beni yahu 4 aylık oldu durup durup paylaşmayacağızda yeni yıla özel aile fotoğrafı koydum ciddi ciddi sinirlendi
Ya hep sen geliosn aklimaaa..flörtlesemiyoruz tabiirinleHababam güleriz ağlanacak halimize
Seni çok iyi anlıyorum bizde yakınlaşamıyoruz bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?