Çok guzelsiniz maşallah
Ay yavru ayıya istemsiz guldum kusura bakma canım erkekler de bebek olunca bocalayabiliyo öyle anne olarak mi goruyo beni diye dusunme bence. Zamanla aşılır yakınlaşarak konuşarak. Yuzyuze konuş bence anlat içinden ne geçiyorsa yargılamak için değil de hislerimi anlatıyorum de. Görev gibi de gormesin.

Bahsettiğin belirtiler diş sancısı gibi duruyor.
Bebekler bazı dönemler uyku öncesi ağlamaya ihtiyaç duyarmış öyle bir şey de olabilir.

Bahsettiğin belirtiler diş sancısı gibi duruyor.
Bebekler bazı dönemler uyku öncesi ağlamaya ihtiyaç duyarmış öyle bir şey de olabilir.
Bende dis diye tahmin ediyorum sag ustte bembeyas asaya dogru sarksn bir sey var damak mi dismi bilemedik ama cok salya akiyo bu kdr huzursuzluguda ona bagladik ne bulsa agiza goturuyo kasimaya calisiyo sanki

bizim ayi sempatimiz var ne diyeyim gül kiz bende guluyorum halimize insallah duzeliriz bakalm

Bende dis diye tahmin ediyorum sag ustte bembeyas asaya dogru sarksn bir sey var damak mi dismi bilemedik ama cok salya akiyo bu kdr huzursuzluguda ona bagladik ne bulsa agiza goturuyo kasimaya calisiyo sanki
Sancılar ara ara olur çıkana kadar rahat yok. Uzun bir süre o görüntü oluyor ama ilk önce alt iki diş çıkıyor peşpeşe, sonra üstten 4 sıra diş geliyor peşpeşe. Yanaklar sıcak oluyor patlamaya yakın son günler.
Silikon parmak fırçalar var onlardan 1tane edinip kaşıyarak rahatlatabilirsin.

Oyy siz çok guzelsiniz amaa maşallah diyiimm gözleri ayyni sen
Ay teşekkür ederiz canım benim gözleri ilk doğduğunda bana daha çok benziyordu çekik badem göz gibi sonra irileşti sanki bilemiyorum ama yakından bakınca yeşil inşallah öyle kalır meraktayız

Mama takviyesi yapanlar bana bi yardım edinGece uykusuna yatırcağım zaman emziriyorum biraz bekleyip ağlayınca mamayı veriyorum güzelce gazını çıkarıyor çok az da kesik süt gibi çıkarıyor yarım saat kadar oyaladıktan sonra sallayarak uyutmaya geçiyorum tam uyucak bi anda ağlıyo kaldırıyorum sırtına vuruyorum çok az gaz çıkarıyo rahatlayıp gülüyo yine yatırıyorum on dakika sonra aynı şey bi anda ağlıyo kaldırıyorum gaz çıkarıyo biraz da kusuyo ama bi çay kaşığı kadar falanBi haftsdır her gece böyleyiz 2 saatimiz böyle geçiyo yazık bebişime de üzülüyorum böyle olmasa hemen uyur sankiSebebini anlayamadım yaa mamayı 90cc veriyorum bu arada

Sütle beraber 90 cc fazla geliyor bence 60cc deneseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…