Maşallah annelerine ve bebislerine ben de koyacaktım fakat baktım Asya güzel çıkmış ben annanne gibi ahahahha.başka foto çekeyim de öyle koyayım :)
Bende resmî çeken arkadaşımı tembihledim kötü çıkarsam bir daha çektiririm diye baya bir efor sarfettik malum bunalımlı hallerimiz devam ediyor

Gündüz iyi beslenmişse gece çok acıkmıyorlarmıs diye bir şey duymuştum belki ondandır belki de sütünüz azalmiyordur.Aynen deneyin bakalım aynı şey olacak mı.Rahat rahat uyusun inşallah

Sut gun icinde azalip cogalir mi ben hala emin degilim, ama azalsa bile bence sabaha karsi azalmasi daha mantikli sanki. Butun gece bir sey yiyip icmeyince ve gece de emzirince azalmali. Gecenin erken saatinde niye bitsin ki? Bence bitmiyordur seninki de.

En son mamayı 10da verdim az önce yine uyuduktan on beş dakika sonra ağlayarak uyandı yine gaz çıkardı ama çok az ‍♀Gaz çıkarmasa atak dönemi diye huysuz dicem bakalım yarın az mama verip denicem

Elwingcim çok tatlısın eşinle ilişkin de bence çok tatlı düzelirsiniz merak etme kız herkes yaşıyor
Aslında gün ve saat belirleyip anneler ve bebekleri profil fotosu yapsak da tanışsak:)
Birkaç dakikalığına:)
Çok iyi fikir

yesilus güzel olduğunu tahmin etmiştim ama hayal ettiğimden daha da güzelsin
S Serrarana18 kız maşallah size çok hoşsun

Ay çok utandım teşekkür ederim canımm , yani resim güzel diyelim herzaman böyle parlamıyorum işte Yılbaşı diye birde minnağım kucağımda

E Elwing6 başlattı biz de onun izinden gidiyoruz sonumuz hayrola burdaki herkes çok tatlı bence görünüş olarak bilmesem de hisseidyorum

Her gece aynı senaryo
Akşam 11-11.30 gibi bi güzel emiyor yatıyor, yarım saat sonra kalkıyor gene emzirme + mama veriyorum. Bazen direkt mama veriyorum ve ne hikmetse karnı bi güzel doyan bebenin gözleri açılıyor. Hayır doyurmamayı da denedim gene gözleri açılıyor. Derken alıyorum yatağından, yarım saat kucakta sallanma. Normalde 10 dakikada uyur. I ıh uyumuyor veee lambalar açılıyor. Artık 3-4 e kadar oturuyoruz. Sonra gece uykusu ve öğlen 12-1 e kadar. Tabi o uyuyor, ben 2 saatte bir kalkıyorum çünkü acıkmış oluyor, uykusunda mızırdanıp elini emiyor. Ve gene başladık bu geceye de... bakalım kaça kadar oturucaz. Ben geçenlerde 4.30da bittim artık eşimi kaldırdım. Gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez, ne yazık ki bana çekmiş

eğer aç gibiyse ver mamayı canim bak artık nerdesyse ek gıda zamanları geldi mamada kötü bi şey değil ki yavrun belki çok yiyicek şişko olmak istiyor en azından bir iki gün dene günde 2 kere yada 3 kere destek ver bakalım nasıl olacak..hırçın huysuz bi cocuk olmasından iyidir bence
Bak bide daha ileride bizleri ne bekliyo bilemiyoruz diş çıkarması var ek gida da yemek yemek istememesi Allah göstermesinde kış dönemi hastalık var..şimdi yemek istiyorken kısmamak lazım diye düşünüyorum ben kilo alacaklatsa mamadan varsın alsın..iştahları hep böyle olmayacak emekleme dönemleri olacak iyice haraketlenecekler..kilo verecekler o dönem o yüzden şimdi aldıkları kar
Ve alt seviye 500 diye niye 500 alsin ki diyorum ya benimki kilo alimö iyi 900 civarı ama mama veriyorum çünkü istiyor☺

Ay teşekkür ederiz canım benim gözleri ilk doğduğunda bana daha çok benziyordu çekik badem göz gibi sonra irileşti sanki bilemiyorum ama yakından bakınca yeşil inşallah öyle kalır meraktayız
Bu hali de çok çok benziyo ay yeşil gözü çok severim inşallah kalır. Bir yaşına kadar degisebiliyo sanırım

Canım hani emzirip biraz bekliyorum aglayinca veriyorum demissin ya eğer her akşam veriyosan emzirmenin hemen arkasına ver. Çünkü bu kadar yakın zamanda beslenmede daha çok gaz oluyo.
Benimki artık mama saatini biliyo sanki öyle bekliyo akşam emzirdikten sonra

Bizde aynıyız 4 den önce uyku yok sonrada öğleye kadar uyuyo...nasıl erkene alacam bu uykuyu bilmiyorum.

Bizde aynıyız 4 den önce uyku yok sonrada öğleye kadar uyuyo...nasıl erkene alacam bu uykuyu bilmiyorum.
Offf ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyor

Offf ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyor
Canim seniki fazla beslenmekten uyuyamiyor bence. Hani yemegi gazla kaciririz hazimsizlik yapat rahatsiz oluruz ya o mantik. 11 gibi emdikten 1 saat sonra tekrar emzirme. Mama takviyesi yapacaksan da 11de emzirdikten hemen sonra yap. Artik buyudu bebeklerimiz. Sekerleri falan dusmez yeni dogduklari zamandaki gibi degiller. Artik beslenme araliklari acilir.

Sabah erken uyandirarar geceui erkene alabilirsin. Oglen 12 de kalkoyorsa atoyorum bugun 11de uyandirirsin. Yarin 10da uyandirirsin boyle boyle duzelir.Sana 3 gun huzursuzluk cikarir. Gece zaten uykusu gelir erken kalkinca. Sejinki geceyi gunduzu karistirmis. Benim ilk bebek de oyleydi. Annem bu sekilfe oneride bulundu ve gece uykulari oyle basladi. Yoksa gundiz uyuyup gece uyumuyordu.

Bileklik mi almalıyız peki
Damla model dediğin nasıl bişey

H honey bunch nerelerdesin
Sonra oku oku bitmiyor diyorsun kesin tatil günü biryerlere kaçtın yine
Sorma cocugu uyuttum yerine koymam lazım hala sayfaları bitiremedim
Malum dün eşim evdeydi gezmeceler tozma falan

Kusum maşallah analı kuzulu nasılda güzelsiniz öyle kafamdaki sensin resmen bi saclarını kıvırcık düşünüyordum ne alakaysa
Buarada her ne kadar kızım dogdugundan beri sık paylasım yapamasamda ig ye bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…