Bende resmî çeken arkadaşımı tembihledim kötü çıkarsam bir daha çektiririm diye baya bir efor sarfettikMaşallah annelerine ve bebislerine ben de koyacaktım fakat baktım Asya güzel çıkmış ben annanne gibi ahahahha.başka foto çekeyim de öyle koyayım :)
Ben de çok mu geliyo diye düşündüm ama günde 4 kez 90 cc veriyorum diğer verdiklerimde böyle yapmıyo gece de sütüm daha azalmış olmalı diye düşünüyorumSütle beraber 90 cc fazla geliyor bence 60cc deneseniz?
TeşekkürlerS Serrarana18 size de maşallahBizim kızımla ikimizin de düzgün çıktığı son fotoğraf kızım 40günlükken
Gündüz iyi beslenmişse gece çok acıkmıyorlarmıs diye bir şey duymuştum belki ondandır belki de sütünüz azalmiyordur.Aynen deneyin bakalım aynı şey olacak mı.Rahat rahat uyusun inşallahBen de çok mu geliyo diye düşündüm ama günde 4 kez 90 cc veriyorum diğer verdiklerimde böyle yapmıyo gece de sütüm daha azalmış olmalı diye düşünüyorumYarın son verdiğimi 60cc veriim bi denicem bakalım
Sut gun icinde azalip cogalir mi ben hala emin degilim, ama azalsa bile bence sabaha karsi azalmasi daha mantikli sanki. Butun gece bir sey yiyip icmeyince ve gece de emzirince azalmali. Gecenin erken saatinde niye bitsin ki? Bence bitmiyordur seninki de.Ben de çok mu geliyo diye düşündüm ama günde 4 kez 90 cc veriyorum diğer verdiklerimde böyle yapmıyo gece de sütüm daha azalmış olmalı diye düşünüyorumYarın son verdiğimi 60cc veriim bi denicem bakalım
En son mamayı 10da verdim az önce yine uyuduktan on beş dakika sonra ağlayarak uyandı yine gaz çıkardı ama çok azSut gun icinde azalip cogalir mi ben hala emin degilim, ama azalsa bile bence sabaha karsi azalmasi daha mantikli sanki. Butun gece bir sey yiyip icmeyince ve gece de emzirince azalmali. Gecenin erken saatinde niye bitsin ki? Bence bitmiyordur seninki de.
Elwingcim çok tatlısın eşinle ilişkin de bence çok tatlıBu arada esimle yuzyuze konusamiyorum ama ise gittiginde yazicam bir seyler sakince..dun yeniyildi gayet guzel suslendik puslendik kizimla..sonra foro cekildik kizi uyuttuk..bi girdim iceri mumlar ortami romantiklestirmis falan sasirdim hatta sarildik her neyse guzel sozlerde soyledik oturduk yedik ictik.ben yanasmaya calisiyorum baya dekolte falan var ama adam dekolteyi kapatiyove bilin bakalim gecenin sonunda noldu yavru ayi belgeseli acti bak bakk ayni gulce degilmi bakk bakk dilini cikartio ayni ayniii dedim cok romantiksin yine..yanii saka bir yana uzuldum kalktim uyumaya gectim anladi sirnasiyo sonra falanda baya kirildim cidden beni anne gibi mi goruyo arrtik ya..nasil topaaarlariz bilemiyorum artik..
Çok iyi fikirAslında gün ve saat belirleyip anneler ve bebekleri profil fotosu yapsak da tanışsak:)
Birkaç dakikalığına:)
Ay çok utandımElwingcim çok tatlısın eşinle ilişkin de bence çok tatlıdüzelirsiniz merak etme kız herkes yaşıyor
Çok iyi fikir
yesilus güzel olduğunu tahmin etmiştim ama hayal ettiğimden daha da güzelsin
S Serrarana18 kız maşallah sizeçok hoşsun
E Elwing6 başlattı biz de onun izinden gidiyoruz sonumuz hayrolaElwingcim çok tatlısın eşinle ilişkin de bence çok tatlıdüzelirsiniz merak etme kız herkes yaşıyor
Çok iyi fikir
yesilus güzel olduğunu tahmin etmiştim ama hayal ettiğimden daha da güzelsin
S Serrarana18 kız maşallah sizeçok hoşsun
eğer aç gibiyse ver mamayı canim bak artık nerdesyse ek gıda zamanları geldi mamada kötü bi şey değil ki yavrun belki çok yiyicek şişko olmak istiyorIstememek ne kelime gulcenin bir biberona sarilisi ya da memeye sarilisi varbabasyla saskinlik icinde izliyoruz ımmg immggg himmmmm diye homurdaniyo sonra gece bir memedeb digerine gecirirken bile sabri yok agliyo hemen napicaz bu kizla bilmiyorum..ac mi birakiyorum diyecem ama gecede ayni sabahta aksamda..
Bu hali de çok çok benziyoAy teşekkür ederiz canım benimgözleri ilk doğduğunda bana daha çok benziyordu çekik badem göz gibi sonra irileşti sanki bilemiyorum ama yakından bakınca yeşil inşallah öyle kalır meraktayız
Canım hani emzirip biraz bekliyorum aglayinca veriyorum demissin ya eğer her akşam veriyosan emzirmenin hemen arkasına ver. Çünkü bu kadar yakın zamanda beslenmede daha çok gaz oluyo.Mama takviyesi yapanlar bana bi yardım edinGece uykusuna yatırcağım zaman emziriyorum biraz bekleyip ağlayınca mamayı veriyorum güzelce gazını çıkarıyor çok az da kesik süt gibi çıkarıyor yarım saat kadar oyaladıktan sonra sallayarak uyutmaya geçiyorum tam uyucak bi anda ağlıyo kaldırıyorum sırtına vuruyorum çok az gaz çıkarıyo rahatlayıp gülüyo yine yatırıyorum on dakika sonra aynı şey bi anda ağlıyo kaldırıyorum gaz çıkarıyo biraz da kusuyo ama bi çay kaşığı kadar falan Bi haftsdır her gece böyleyiz 2 saatimiz böyle geçiyo yazık bebişime de üzülüyorum böyle olmasa hemen uyur sanki Sebebini anlayamadım yaa mamayı 90cc veriyorum bu arada
Bizde aynıyız 4 den önce uyku yokHer gece aynı senaryo
Akşam 11-11.30 gibi bi güzel emiyor yatıyor, yarım saat sonra kalkıyor gene emzirme + mama veriyorum. Bazen direkt mama veriyorum ve ne hikmetse karnı bi güzel doyan bebenin gözleri açılıyor. Hayır doyurmamayı da denedim gene gözleri açılıyor. Derken alıyorum yatağından, yarım saat kucakta sallanma. Normalde 10 dakikada uyur. I ıh uyumuyor veee lambalar açılıyor. Artık 3-4 e kadar oturuyoruz. Sonra gece uykusu ve öğlen 12-1 e kadar. Tabi o uyuyor, ben 2 saatte bir kalkıyorum çünkü acıkmış oluyor, uykusunda mızırdanıp elini emiyor. Ve gene başladık bu geceye de... bakalım kaça kadar oturucaz. Ben geçenlerde 4.30da bittim artık eşimi kaldırdım. Gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez, ne yazık ki bana çekmiş
Offf ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyorBizde aynıyız 4 den önce uyku yoksonrada öğleye kadar uyuyo...nasıl erkene alacam bu uykuyu bilmiyorum.
Canim seniki fazla beslenmekten uyuyamiyor bence. Hani yemegi gazla kaciririz hazimsizlik yapat rahatsiz oluruz ya o mantik. 11 gibi emdikten 1 saat sonra tekrar emzirme. Mama takviyesi yapacaksan da 11de emzirdikten hemen sonra yap. Artik buyudu bebeklerimiz. Sekerleri falan dusmez yeni dogduklari zamandaki gibi degiller. Artik beslenme araliklari acilir.Offf ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyor
Sabah erken uyandirarar geceui erkene alabilirsin. Oglen 12 de kalkoyorsa atoyorum bugun 11de uyandirirsin. Yarin 10da uyandirirsin boyle boyle duzelir.Sana 3 gun huzursuzluk cikarir. Gece zaten uykusu gelir erken kalkinca. Sejinki geceyi gunduzu karistirmis. Benim ilk bebek de oyleydi. Annem bu sekilfe oneride bulundu ve gece uykulari oyle basladi. Yoksa gundiz uyuyup gece uyumuyordu.Bizde aynıyız 4 den önce uyku yoksonrada öğleye kadar uyuyo...nasıl erkene alacam bu uykuyu bilmiyorum.
Bileklik mi almalıyız pekiBüyük oğlumda bilekliğini kullandım ben de fayda görmüştüm salyaları ve kusması kesilmişti. Bilekliği koptu kolyesini takmak istiyorum ama boynunu iz yapar acıtır diye bekliyor bir köşede. Hep yatar pozisyonda malum. Alacak olanlar modele dikkat edin. Bizdeki hediye geldi seçme şansım olmadı sivri yerleri var. Damla model tercih edin
Sorma cocugu uyuttum yerine koymam lazım hala sayfaları bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?