Kızlar iki gündür öyküm baya baya dillendi
Agular artık aa ee oo oldu emerken bile mırmır bişeyler anlatıyor konusuyor
İki gündür kalabalıktayız ve herkes hiç bu kadar bu ayında konusan bebek görmedik dediler (iyi bişey değil gibiydi tepkiler)
İkinci cocugu olupta ilk cocugu daha bu aylarda susmayan var mı
Su anda asırı sempatik geliyor otur dertleşte konusunca nefes almadan konusursa beynimizi yorabilir korkutmuyor değil

Son olarakta oyun halısından doksan derecelik acıyla kolları ve bacaklarıda dahil döndü (dönmüş max üc dk yoktum basında geldiğimdeki manzara)
Kafası pianonun ordaki iki oyuncağın tam ortasındaydı sarkıtların ilerisinde, ayalarıda bulutun orda
Emekleme cabaları tam gaz devam ediyor (maşallah) :)

Eklentiler

• EBFCB40E-1301-48E3-B1D9-1636C5ED7FED.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 58
Maşşallah hareketli olucak demekki böyle giderse kucak aspiratör takıntılarından daha kolay kurtulur bide emeklee başlayınca ver elini ne varsa dağıtmaya ohh oh yesinler popişini

maşallah öykü kuşa
benimkiyle hemen hemen gelişimleri hareketleri aynı gidiyor ama emekleme konusunda aşırı tembeliz emeklemeyecek bence benim kız. sıkıya gelemiyor hanımefendi. babası emeklemeden 9 aylıkken yürümüş ona çeker belki

Maşşallah hareketli olucak demekki böyle giderse kucak aspiratör takıntılarından daha kolay kurtulur bide emeklee başlayınca ver elini ne varsa dağıtmaya ohh oh yesinler popişini
Böyle gelişimi için bolca koyuyorum ama acıkcası ben hazır değilim emeklemesine yürümesine zaten yoruluyorum uykusuzluguyla birde peşinden kosturmaca baslayınca canıma okunacak :)
Ha yorulup kendi kendine uyumaya falan baslarsa tabi hiç sorun değil istediği kadar kostursun

Wayyy o daha iyiymiş
Bu hızda devam ederse bizim yaramazlık yapmalarımız cok yakın :)
Konusuyormu seninkide mırmırmır susmadan memede bile ve cıkardıgı sesler baya baya hecelere döndü mü

Kızlar ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Bende ben de. Ig

Bebek kolyesi al canim. Kolyeyi ayak bilegine 2 tur dolayinca bileklik gibi de kullaniliyor. Damla model dedigi de taslarin yuvarlatilmis olmasi. Hafif oval gibi. Sivri koseleri yok.
He ok peki renkleri falanda değişiyor bi fark var mı siyahla kahverengi arasında

Maşallah hem erken yürüyecek hem erken konuşacak bu cimcime belli ☺Bizim oyun halısı da bundan deneyim bizimki napacak bugün

Benim ilki 6 aylikken anne diyordu. 1 yasinda net sozcuklerle konustu. 1.5 yasinda annesi babbasi teyzesi diye sarki söylüyordu. Bunlar hayatinda en sevdikleri. Hala daha bizden sonra en cok teyzesini sever. 2. Bebegin de dedigin gibi sesler cikariyor sanki anne demis gibi tonlamalari. Anne demiyo tabi de oyle gibi. Isteyince ellerini veriyor. Ver ellrini diyince veriyo.
Erkek bwbekler koz bebeklere gore gec konusur denir ama zamanla bekleyip goruciiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…