- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ben düzenli yüzüstü yatırıyorum iki aydır o yüzden bir günde yapmasını beklemeMaşallah hem erken yürüyecek hem erken konuşacak bu cimcime belli ☺Bizim oyun halısı da bundan deneyim bizimki napacak bugün
İnşAllah 3 aydır istiyorduk bakalımCok heyecanlı umarım saglıkla gebesindir :)
Suanda net sekilde anne diyor ama dediğin gibi bilinçli bana seslenmek için değilBenim ilki 6 aylikken anne diyordu. 1 yasinda net sozcuklerle konustu. 1.5 yasinda annesi babbasi teyzesi diye sarki söylüyordu. Bunlar hayatinda en sevdikleri. Hala daha bizden sonra en cok teyzesini sever. 2. Bebegin de dedigin gibi sesler cikariyor sanki anne demis gibi tonlamalari. Anne demiyo tabi de oyle gibi. Isteyince ellerini veriyor. Ver ellrini diyince veriyo.
Erkek bwbekler koz bebeklere gore gec konusur denir ama zamanla bekleyip goruciiz
Haber ver bizede :)İnşAllah 3 aydır istiyorduk bakalım
Teşekkür ederiz , Aa gerçekten kafandaki gibiyim öylemi şaşırdımSorma cocugu uyuttum yerine koymam lazım hala sayfaları bitiremedim
Malum dün eşim evdeydi gezmeceler tozma falan
Kusum maşallah analı kuzulu nasılda güzelsiniz öylekafamdaki sensin resmen bi saclarını kıvırcık düşünüyordum ne alakaysa
Buarada her ne kadar kızım dogdugundan beri sık paylasım yapamasamda ig ye bende varım
Bizde ailecek sandalyede poz verdik eşim dalga geçiyor 60lı yıllardaki gibi falan@Elwing6 pozunuz cok tatlı olmuş bizde yılbası agacını kaldırmadan benzerini cekelim iyi fikir verdin
İngiliz asilzadeleri gibi cocugumuzla ayakta dindik poz vermiştik
Benimki de dillendi kendi kendine bişeyler anlatıyor ,akşam saatleri ayrı bir keyifleniyorKızlar iki gündür öyküm baya baya dillendi
Agular artık aa ee oo oldu emerken bile mırmır bişeyler anlatıyor konusuyor
İki gündür kalabalıktayız ve herkes hiç bu kadar bu ayında konusan bebek görmedik dediler (iyi bişey değil gibiydi tepkiler)
İkinci cocugu olupta ilk cocugu daha bu aylarda susmayan var mı
Su anda asırı sempatik geliyor otur dertleşte konusunca nefes almadan konusursa beynimizi yorabilir korkutmuyor değil
Teşekkür ederiz canım
Bir babane lafiyla cvp vereyim "aksama kadar 99 ıs tutar 100. Nerde diye bakar" derdi hazır olsakta olmasakta fazladan her hareketine içimiz gidiyoBöyle gelişimi için bolca koyuyorum ama acıkcası ben hazır değilim emeklemesine yürümesine zaten yoruluyorum uykusuzluguyla birde peşinden kosturmaca baslayınca canıma okunacak :)
Ha yorulup kendi kendine uyumaya falan baslarsa tabi hiç sorun değil istediği kadar kostursun
Ne güzel ya maşallahBenim ilki 6 aylikken anne diyordu. 1 yasinda net sozcuklerle konustu. 1.5 yasinda annesi babbasi teyzesi diye sarki söylüyordu. Bunlar hayatinda en sevdikleri. Hala daha bizden sonra en cok teyzesini sever. 2. Bebegin de dedigin gibi sesler cikariyor sanki anne demis gibi tonlamalari. Anne demiyo tabi de oyle gibi. Isteyince ellerini veriyor. Ver ellrini diyince veriyo.
Erkek bwbekler koz bebeklere gore gec konusur denir ama zamanla bekleyip goruciiz
Fark yok. Bizimki karisik renlki. Yani en acik tondan en koyu tona dogru gecis yapmislar.He ok peki renkleri falanda değişiyor bi fark var mı siyahla kahverengi arasında
Ben de günde 5 dakika bırakıyorum ama emekleme yoktu halıda bakayım bir de.Yüz üstü koyunca kafayı kaldırıyor ve bazen dönüyor da ☺Ben düzenli yüzüstü yatırıyorum iki aydır o yüzden bir günde yapmasını bekleme
muzurlugun gözlerinden belli gayetTeşekkür ederiz , Aa gerçekten kafandaki gibiyim öylemi şaşırdımkıvırcık saç dinamik durur aslında ben muzur bir karekter olsamda baya ağırbaşlı bir tipim ben de önceden çok aktiftim kızım doğduğundan beri ilk kez yılbsşında paylaşım yaptım o zaman özelden yazıyorum
Yok bizimki bi tık daha şirin öyküşe bakıyoruz elini tutuyoruz falanBizde ailecek sandalyede poz verdik eşim dalga geçiyor 60lı yıllardaki gibi falan
Benim korkum konusmaya basladıgında hiç susmayacak mı diyeBenimki de dillendi kendi kendine bişeyler anlatıyor ,akşam saatleri ayrı bir keyifleniyor
Bizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.muzurlugun gözlerinden belli gayet
Yok bizimki bi tık daha şirin öyküşe bakıyoruz elini tutuyoruz falan
Benim korkum konusmaya basladıgında hiç susmayacak mı diyevar öyle bikaç arkadasımın kızı cok tatlılar nefes almadan konusuyorlar ama bana tatlılar anasının migreni tutup duruyor kızım bi sus motorun sogusun demekten
Teşekkür ederiz
Gelişimine şahit olmak eşsiz bir duygu tarifi yokBir babane lafiyla cvp vereyim "aksama kadar 99 ıs tutar 100. Nerde diye bakar" derdi hazır olsakta olmasakta fazladan her hareketine içimiz gidiyo
Fiyat farkı varda ondanFark yok. Bizimki karisik renlki. Yani en acik tondan en koyu tona dogru gecis yapmislar.
Ben aglamqya baslayana kadar bırakıyorumBen de günde 5 dakika bırakıyorum ama emekleme yoktu halıda bakayım bir de.Yüz üstü koyunca kafayı kaldırıyor ve bazen dönüyor da ☺
Maşallah ne güzel gencecik anne olmussunTeşekkür ederizevet ama grubun en küçüğü ben değilim 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?