Suanda net sekilde anne diyor ama dediğin gibi bilinçli bana seslenmek için değil
Anni ile basladı anneye döndü bikaç haftadır her duyan gözünü belertip anne mi dedi o olmaya basladı
İki gündürde sesini keşfediyor gibi tüm sesleri susmadan cıkarmaya calısıyor heceler konusmaya çalışıyor memede bile susmuyor gece uyandıgındada ağlamaya baslamadan önce aaa ooo eee hiii huuu böyle değişik değişik biraz konusuyor

Teşekkür ederiz , Aa gerçekten kafandaki gibiyim öylemi şaşırdım kıvırcık saç dinamik durur aslında ben muzur bir karekter olsamda baya ağırbaşlı bir tipim ben de önceden çok aktiftim kızım doğduğundan beri ilk kez yılbsşında paylaşım yaptım o zaman özelden yazıyorum

Benimki de dillendi kendi kendine bişeyler anlatıyor ,akşam saatleri ayrı bir keyifleniyor

Bir babane lafiyla cvp vereyim "aksama kadar 99 ıs tutar 100. Nerde diye bakar" derdi hazır olsakta olmasakta fazladan her hareketine içimiz gidiyo

Ne güzel ya maşallah benimki de emeklemeden yürür diyorlar
Birde yılbaşında en yakın arkadaşım bizdeydi kızımla yatakodasındalardı , sonra arkadaşım geld ipekle bizi izlesene dedi
Gittim arkadaşım kızımın yanına uzanmış cici yap diyor , dedikten sonra kızımda arkadaşımın yüzünü seviyor baya şaşırdık
Bazen ellerini yüzümde gezdiriyor ama cici yap deyince sevmesi havaya soktu bizi

muzurlugun gözlerinden belli gayet
Bizde ailecek sandalyede poz verdik eşim dalga geçiyor 60lı yıllardaki gibi falan
Yok bizimki bi tık daha şirin öyküşe bakıyoruz elini tutuyoruz falan
Benimki de dillendi kendi kendine bişeyler anlatıyor ,akşam saatleri ayrı bir keyifleniyor
Benim korkum konusmaya basladıgında hiç susmayacak mı diye var öyle bikaç arkadasımın kızı cok tatlılar nefes almadan konusuyorlar ama bana tatlılar anasının migreni tutup duruyor kızım bi sus motorun sogusun demekten

Bizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.

Ben de günde 5 dakika bırakıyorum ama emekleme yoktu halıda bakayım bir de.Yüz üstü koyunca kafayı kaldırıyor ve bazen dönüyor da ☺
Ben aglamqya baslayana kadar bırakıyorum
Kucagımdaykende yüz üstü kendim yarı uzanıp üstüme koyuyorum tekmeleriyle beni döve döve ilerlemeye calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…