- 8 Kasım 2018
- 5.961
- 14.750
- 248
Hic ertelemeyin, kurtulun bir an onceAllah yardımcınız olsun biz de ha bu hafta ha haftaya erteliyoruz ama bir an önce olmalıyız emekleme başlamadan
Nasıl toparlicaz ben de bilmiyorum. Bazen oğlum derin uykudayken bizimki de kur yapıyo ama yorgunluktan karşılık veremiyorum. Yorgun olmasam duş alamamış oluyorum o gün, malum eşim eve altıda geliyor, yemek yiyoruz, 8'de bebiş yatmaya hazırlanıyor, o iki saat içinde yemek bulaşık derken iki çift laf edemeden duşumu alamadan oğlumu uyutup ben de uyuyorum çoğunluklaBu arada esimle yuzyuze konusamiyorum ama ise gittiginde yazicam bir seyler sakince..dun yeniyildi gayet guzel suslendik puslendik kizimla..sonra foro cekildik kizi uyuttuk..bi girdim iceri mumlar ortami romantiklestirmis falan sasirdim hatta sarildik her neyse guzel sozlerde soyledik oturduk yedik ictik.ben yanasmaya calisiyorum baya dekolte falan var ama adam dekolteyi kapatiyove bilin bakalim gecenin sonunda noldu yavru ayi belgeseli acti bak bakk ayni gulce degilmi bakk bakk dilini cikartio ayni ayniii dedim cok romantiksin yine..yanii saka bir yana uzuldum kalktim uyumaya gectim anladi sirnasiyo sonra falanda baya kirildim cidden beni anne gibi mi goruyo arrtik ya..nasil topaaarlariz bilemiyorum artik..
Canim cok gecmis olsun. Kemersiz oturtma. Hep kemer takSagol canim size de cok gecmis olsunartik her oturtcagim zaman kontrol ediyorum mutlaka. Gercekten cok riskli. Nasil buyutecegiz biz ya daha bunun emeklemesi var yurumesi var
Allah yardımcınız olsun biz de ha bu hafta ha haftaya erteliyoruz ama bir an önce olmalıyız emekleme başlamadan
Aynen erteledikçe gözümde büyüdü büyüdü şimdi de ben çok gerginimHic ertelemeyin, kurtulun bir an oncebiz 2,5 aylikken yaptirdik, uzerimizden yuk kalkti. Bekledikce insanin gozunde buyuyor.
Simdidem gecmis olsun. Bakimina dikkat ettikten sonra kolayca atlatiyorlar, cok kucukler hemen iyilesiyor. Ilk birkac saat belki agrisi olabilir. Calpol vermistik biz. Fitile gerek kalmamisti. Insallah siz de kolayca atlatirsiniz.Kızlar bu arada bizim yarın sünnetimiz var
Ben çok gerginim
Aklınıza gelirse dua edin kolayca atlatalım
Bizimki sadece eve ilk geldik, altini acip sargiyi cikardik o zaman cok cok agaldi. Ben de agladim cigliklarina. O cok kotuydu. Allahtan esim yanimdaydi, beni sakinlestirdi. Tek basina cok zor bakimini yapmak zaten. Yaninda birisi olursa iyi olur. Ama o ilk aglama disinda hic aglamadi bir daha. Hatta alti acikken cis yapti, o zaman bile acisi olmamis ki guluyordu. Ilk bir hafta bakimina ozen gostermek lazim.Aynen erteledikçe gözümde büyüdü büyüdü şimdi de ben çok gerginim
Sizinkinin iyileşmesi nasıldı normal hallerine ne zaman döndü aslında şeyden korkuyorum uyku düzeni var yok gibi ya hepten uykular giderse diye
Biz ağır hastalanmadıkça doktora gitmiyoruz canım. Aylık sağlık ocağında ebe takibi ve Abiden kalan deneyimler yetiyorKatiliyorun once suzgecten gecirmek gerekiyo soylenen her seyi..bende kilo basina 1 damla diye okudum nette ama doktorunuz oylr mi onerdi
Sagol canim ❣ bozmuyorum ya bi caresine bakacagiz ❤Benimkiyle aynı pompamız orayı yıkamaya gerek yok
Diğer kısımlarını bebek bulaşık deterjanıyla yıkayıp 5-10 dak kaynatıp çıkarıp kuruluyom o kadar
Ben ordan aldım honey çok ilgililer
Ohhiiiiibiz bu kızı ne yapalım nasıl yiyelim
Allah korumuş çok geçmiş olsun
Ateşi varsa 1çay kaşığı
Elvingcim kuzucum kilosu maşallah iyi sen bozma moralini fotpgraflarda felan hiç zayıf bi bebek gibi değil maşallah maşallah
Ha evet bi de orası var iki taraf da istemiyorsa beklemek doğruAslında küçük yaşta bebişin olması da bi yandan çok güzelEşim de istemediği için beklemek strese sokmadı istediğimiz gibi gezdik tozduk Çevreden de bak sonra sen istersin bebeğin olmaz diyolardı ama kaderimizde bebişimizin ne zaman dünyaya gelceği belli diyodum hep nitekim biraz sürpriz bi bebek oldu ilk dikkatsizliğimizde hamile kaldım
hosgeldin :) neden yoktun ki bu zamana kadar?Merhabalar hepinize sevgili anneler
Uzun zamandır kk üyesiyim fakat sessiz takipçilerden biriydim. Hamileliğimin başından beri aranızdayım aslında. Birçoğunuzun da hakkında bilgim var açık beklettiğim nadir sayfalarımdan biri burasıHatta birçoğunuz eylülü beklerken ağustos annesi olmuştunuz bu durumdan etkilenen bende beklenen doğum tarihimden önce doğum yaptım Eylül annesi olmayı başardım 01 Eylül Bana oldukça katkı sağladığınız oldu özellikle yenidoğan alışveriş sürecinizde hepinize teşekkür ederim bebişlerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle
En guzeli aslinda tskr ettikBiz ağır hastalanmadıkça doktora gitmiyoruz canım. Aylık sağlık ocağında ebe takibi ve Abiden kalan deneyimler yetiyor
0,5 ml 10 damlaya denk geliyor. Bizimki 9kg idi 5aylık kontrolde. Onu belirtmeliydim haklısın
Aynen işteNasıl toparlicaz ben de bilmiyorum. Bazen oğlum derin uykudayken bizimki de kur yapıyo ama yorgunluktan karşılık veremiyorum. Yorgun olmasam duş alamamış oluyorum o gün, malum eşim eve altıda geliyor, yemek yiyoruz, 8'de bebiş yatmaya hazırlanıyor, o iki saat içinde yemek bulaşık derken iki çift laf edemeden duşumu alamadan oğlumu uyutup ben de uyuyorum çoğunlukla
Yazdım yazıcam derken olmadı bir türlü whatsapptan devam edeceksiniz sanırım artık hepinize selam vermek ve teşekkür etmek istedim burayı bırakmadan:) peki neden simdi geldin aramıza
Ben sulu diş kaşıyıcı aldırdım eşime ama pek sevmedi tutup tutup fırlatıyorNe yapabiliriz acaba
Ya bizim doktorumuz cok ilgili cok memnunum. Her ay cagirmiyor bir de. Kontroller 1. 2. 4. 6. 9. AY diye gidiyor. Yurtdisinda da oyle. Kullandigim uygulamada da oyle oneriliyor mesela. Her ay cagiran ozel hastane ve doktorlar malesef isin ticaretinde. Bir de whatsapten hemen cevap yaziyor, hemen getir demiyor. Ciddi bi seyse gelin diyor hemen ve randevusuz aradan aliyor. Bir sey sorduysam ertesi gun kontrol etmek icin nasil oldunuz, sorun devam etti mi diye falan soruyor ve kadin zehir gibi hafizaya sahip. Benim unuttugumu o hatirliyor soruyor. Bazi konularda anlasamiyoruz sadeceEn guzeli aslinda tskr ettik
Hoşbuldum teşekkür ederimhosgeldin :) neden yoktun ki bu zamana kadar?
bu arada benim kızım da 1 eylül doğumlu :)
Aynen haklısın evlatlarımız sağlıklı olsun dertleri olmasın bize en büyük hediye@yesilus çok tatlısınız bayıldım canım çok sevgiler bizden
@Labazop maşallah ya güzel yavrum
S Serrarana18 maşallah canım çok güzelsiniz benim de hayalimdi genç annelik ama 25te evlendim
Olsun yavrularımız sağlıkla kucağımızdalar ya bundan büyük nimet bilmiyorum elhamdulillah ♥
E Elwing6 Gülce sana hastayız zatenannesi de mis maşallah size
Ay ne güzel atlaştmışsınız darısı bize bakalımBizimki sadece eve ilk geldik, altini acip sargiyi cikardik o zaman cok cok agaldi. Ben de agladim cigliklarina. O cok kotuydu. Allahtan esim yanimdaydi, beni sakinlestirdi. Tek basina cok zor bakimini yapmak zaten. Yaninda birisi olursa iyi olur. Ama o ilk aglama disinda hic aglamadi bir daha. Hatta alti acikken cis yapti, o zaman bile acisi olmamis ki guluyordu. Ilk bir hafta bakimina ozen gostermek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?