Nasıl toparlicaz ben de bilmiyorum. Bazen oğlum derin uykudayken bizimki de kur yapıyo ama yorgunluktan karşılık veremiyorum. Yorgun olmasam duş alamamış oluyorum o gün, malum eşim eve altıda geliyor, yemek yiyoruz, 8'de bebiş yatmaya hazırlanıyor, o iki saat içinde yemek bulaşık derken iki çift laf edemeden duşumu alamadan oğlumu uyutup ben de uyuyorum çoğunlukla

Sagol canim size de cok gecmis olsun artik her oturtcagim zaman kontrol ediyorum mutlaka. Gercekten cok riskli. Nasil buyutecegiz biz ya daha bunun emeklemesi var yurumesi var
Canim cok gecmis olsun. Kemersiz oturtma. Hep kemer tak

Allah yardımcınız olsun biz de ha bu hafta ha haftaya erteliyoruz ama bir an önce olmalıyız emekleme başlamadan
Hic ertelemeyin, kurtulun bir an once biz 2,5 aylikken yaptirdik, uzerimizden yuk kalkti. Bekledikce insanin gozunde buyuyor.
Aynen erteledikçe gözümde büyüdü büyüdü şimdi de ben çok gerginim
Sizinkinin iyileşmesi nasıldı normal hallerine ne zaman döndü aslında şeyden korkuyorum uyku düzeni var yok gibi ya hepten uykular giderse diye

Kızlar bu arada bizim yarın sünnetimiz var
Ben çok gerginim
Aklınıza gelirse dua edin kolayca atlatalım
Simdidem gecmis olsun. Bakimina dikkat ettikten sonra kolayca atlatiyorlar, cok kucukler hemen iyilesiyor. Ilk birkac saat belki agrisi olabilir. Calpol vermistik biz. Fitile gerek kalmamisti. Insallah siz de kolayca atlatirsiniz.

Kitap listemiz kizlar belki faydasi olur..oncrlikle bez kitaplar ve ac tirtilla baslayacagim birde is bankasi yayinlarinin hareketli kitaplari :)

Eklentiler

• Screenshot_20200102-161556_Chrome.webp
    25 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200102-161552_Chrome.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20200102-161548_Chrome.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
Bizimki sadece eve ilk geldik, altini acip sargiyi cikardik o zaman cok cok agaldi. Ben de agladim cigliklarina. O cok kotuydu. Allahtan esim yanimdaydi, beni sakinlestirdi. Tek basina cok zor bakimini yapmak zaten. Yaninda birisi olursa iyi olur. Ama o ilk aglama disinda hic aglamadi bir daha. Hatta alti acikken cis yapti, o zaman bile acisi olmamis ki guluyordu. Ilk bir hafta bakimina ozen gostermek lazim.

Katiliyorun once suzgecten gecirmek gerekiyo soylenen her seyi..bende kilo basina 1 damla diye okudum nette ama doktorunuz oylr mi onerdi
Biz ağır hastalanmadıkça doktora gitmiyoruz canım. Aylık sağlık ocağında ebe takibi ve Abiden kalan deneyimler yetiyor
0,5 ml 10 damlaya denk geliyor. Bizimki 9kg idi 5aylık kontrolde. Onu belirtmeliydim haklısın

Sagol canim ❣ bozmuyorum ya bi caresine bakacagiz ❤

Ha evet bi de orası var iki taraf da istemiyorsa beklemek doğru sürpriz bebekleri çok severim ben gayet beklediğim ay kalınca tabi

hosgeldin :) neden yoktun ki bu zamana kadar?
bu arada benim kızım da 1 eylül doğumlu :)

Aynen iştesadece ben 12yi bekliorm emzirip yatiyodum bir de emzitmesem nolurmus acaba

En guzeli aslinda tskr ettik
Ya bizim doktorumuz cok ilgili cok memnunum. Her ay cagirmiyor bir de. Kontroller 1. 2. 4. 6. 9. AY diye gidiyor. Yurtdisinda da oyle. Kullandigim uygulamada da oyle oneriliyor mesela. Her ay cagiran ozel hastane ve doktorlar malesef isin ticaretinde. Bir de whatsapten hemen cevap yaziyor, hemen getir demiyor. Ciddi bi seyse gelin diyor hemen ve randevusuz aradan aliyor. Bir sey sorduysam ertesi gun kontrol etmek icin nasil oldunuz, sorun devam etti mi diye falan soruyor ve kadin zehir gibi hafizaya sahip. Benim unuttugumu o hatirliyor soruyor. Bazi konularda anlasamiyoruz sadece her gittigimizde su veriyor musun diye soruyor illa su vermemi istiyor ama ben vermiyorum. Bi de emzige cok karsi. Her gordugunde verme diyor. Ama genel olarak cok memnunum doktorumuzdan. Inallah boylesine denk gelirsin. Biz tavsiye uzerine gitmistik. Sen de cevrenden sorustur bakalim.

hosgeldin :) neden yoktun ki bu zamana kadar?
bu arada benim kızım da 1 eylül doğumlu :)
Hoşbuldum teşekkür ederim Okumak iyi geliyordu bana yazdım yazıcam derkende bi türlü nasip olmadı. Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarımızı benimde kızım oldu

Aynen haklısın evlatlarımız sağlıklı olsun dertleri olmasın bize en büyük hediye Nasipten öteye gidilmez çok doğru bişey bu bence inanıyorum Allah ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gönlümüzdekini veriyor bin şükür

Ay ne güzel atlaştmışsınız darısı bize bakalım
Pansuman bakım işlerini yapabilirim sadece çok ağlamasın kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…