Hoşbuldum teşekkür ederim Okumak iyi geliyordu bana yazdım yazıcam derkende bi türlü nasip olmadı. Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarımızı benimde kızım oldu
Hoşgeldin lavinya
Lavinya deyince aklıma E Elwing6 sen geldin eşinle bi anın vardı değil mi yanlış hayırlamadıysam

Ay ne güzel atlaştmışsınız darısı bize bakalım
Pansuman bakım işlerini yapabilirim sadece çok ağlamasın kuzucum
Ilk gun biraz aglayacak, hazir ol. o sekilde aglamalarini gormek insani mahvediyor ama Allahtan hemen unutuyorlar, bi bakiyorsun gulmeye baslamislar.

Hoşgeldin lavinya
Lavinya deyince aklıma E Elwing6 sen geldin eşinle bi anın vardı değil mi yanlış hayırlamadıysam
Masallah hafizana ben dun ne yedigimi unutms vaziyetteyi. Evet kizin adini lavinya koycaktik cesaret edemedik birde asli lavinia oldugundan ben okunusunu koymak istemedimbir de anlami olum cicegiydi ilk hediyesi ozdemir asafin lavinyasiydi koysak iyi olacakti ama vazgectik..

Ha evet bi de orası var iki taraf da istemiyorsa beklemek doğru sürpriz bebekleri çok severim ben gayet beklediğim ay kalınca tabi
Ben halsizlikten grip oldum sandım ilaç kullandım sonra adetim gecikti şiştim adet olayım diye bol adaçayı tarçın içtimMeğer hamileymişim

Ben halsizlikten grip oldum sandım ilaç kullandım sonra adetim gecikti şiştim adet olayım diye bol adaçayı tarçın içtimMeğer hamileymişim
Ben de ilk öğrendiğim zaman fena soğuk algınlığı geçiriyodum hatta beni hastaneye dış gebelik diye yatırıp bir gecede o kadar ilaç verdiler ki nasıl olsa kürtaja alınacak diye üç gün yattım sürekli ateşleniyodum hemşireler ilaç dayıyodu serumlar bilmem neler sonra çıktım o hastaneden ve başka doktora gittim gayet güzel gelişimi tamamlanmıştı üzüldüm o kadar ilacı yediğime ve psikolojik olarak kendimi yıprattığıma insan kendisi bilmeden yapınca koymuyo da böyle çok bilmişlerin eline düşünce perişan oluyor cidden. Tekrar hamile kalırsam bi daha böyle insanların yakınından geçmicem

Ya çok geçmiş olsun Allah korumuş yavruyu

Kızlar demir damlası olarak ne aldınız? Sağlık ocagınınki kullanmak istemiyorumda içeriği temiz demir damlası arayışındayım

E Elwing6 canını sıkma bence gelişimleri hemen hemen aynı gidiyor azıcık zayıf olabilir ama sağlık sorunu olmadıktan sonra gerisi pek de önemli değil. İnşallah daha çooookk kilo alıp annesini mutlu eder önümüzde daha çok zaman var bir ay olmazsa diğer ay olur üzülme

Hoşbuldum teşekkür ederim Okumak iyi geliyordu bana yazdım yazıcam derkende bi türlü nasip olmadı. Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarımızı benimde kızım oldu
Ben de geç katıldım ama benimki kesfedememekten
Doğumdan sonra okudum öncesi çok yok
Cok samimi geldi bana burasi. Ben dayanamadım hemen yazdim

Kızlar demir damlası olarak ne aldınız? Sağlık ocagınınki kullanmak istemiyorumda içeriği temiz demir damlası arayışındayım
Dün araştırdım bizde başlayacağız artık çoğunlukla bestiron kullanan olduğunu okudum fakat kimisinde diş boyama gibi sorunlar olmuş dişler çıktığında bi problem olur mu bilmiyorum. Fermix şase için boyamadığını söylemişler ama ek gıda sürecinde kullanılabiliyormuş toz şeklinde olduğundan birde nutrigene için görüşeceğim cumartesi doktor kontrolümüz var içlerinden birini almayı düşünüyorum

Ben de geç katıldım ama benimki kesfedememekten
Doğumdan sonra okudum öncesi çok yok
Cok samimi geldi bana burasi. Ben dayanamadım hemen yazdim
Ben iyi dayanmışım ya zaman ayıramamk istemedim bi güven oluşuyo okuduğum gördüğüm kadarıyla doğum için memleketime gittim mesela o süreçte buraya giremedim yoğunluk vs sonra L lavinyyaa öldü mü kaldı mı olsun istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…