Cok gecmis olsun canim benim.pusette bizimkide popisini kaydiriyo..tinylovei sevmiodu sms guvenli koyuyorum icine mutfaga falan gidiyorum rahatta artik koltukta falanfa birakilmaz
Cok tesekkurler canim :) bizimki de ebebekten almistik tinylove gibi bir sey. Onda guzel oturuyor da iste ben tam acamamisim ayaklarini evet artik yalniz birakip bi odadan digerine gecilmez

Offf ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyor
Bir anda icmemiştir demi bende uyandırmıyorum uykum oluyo onla uyuyorum biz dünü saat 5 de kapattık

Merhabalar hepinize sevgili anneler
Uzun zamandır kk üyesiyim fakat sessiz takipçilerden biriydim. Hamileliğimin başından beri aranızdayım aslında. Birçoğunuzun da hakkında bilgim var açık beklettiğim nadir sayfalarımdan biri burası Hatta birçoğunuz eylülü beklerken ağustos annesi olmuştunuz bu durumdan etkilenen bende beklenen doğum tarihimden önce doğum yaptım Eylül annesi olmayı başardım 01 Eylül Bana oldukça katkı sağladığınız oldu özellikle yenidoğan alışveriş sürecinizde hepinize teşekkür ederim bebişlerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle

Ayy yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum ya kiyamam.. iyiki bisey olmamis..

:) peki neden simdi geldin aramıza

Biberon temizleyici deterjan kullaniyorum. E bebekten aldim sulandirilip kullaniliyor.

Sagol canim size de cok gecmis olsun artik her oturtcagim zaman kontrol ediyorum mutlaka. Gercekten cok riskli. Nasil buyutecegiz biz ya daha bunun emeklemesi var yurumesi var
Ben özellikle puseti arabaya götürürken aşırı korkmaya başladım dusicerecek diye.Allahom korusun yavrularımızı

Muhtemelen acliktan olmus olabilir o aglamalari. Benimki cok acikinca ve kaka yapinca ve cok uykusu gelince deli gibi aglamalar yapiyor. 1 öğün mama verip 3 saat sonra emzirebilirsin. Surekli emdigi icin de sut birikmiyor olabilir. Ben en az 2 saatte emziriyorum. Bu?ay 400 gram almis benimki. Onceki ay 500 gramdi. 3. Aydan sonra azaliyormus kilo alimi. Istersen 1 d3fa mama ver gunde ve sende sut biriksin. Beslenmesini sabit araliga cekmeye calis. Daha rahat olur uykulari da.

Boyu 63 cm uzadi evet..o kabizlik yapiyor diyorlar seninkide yaoaniyordu ben dvit oceana gectiimden beri cocuk 3 4 gunde yapiyor o yuzden verdiklerini almadim
Damlayi 1 gun verip 1 gun vermedim kabiz yapmadi. 3 4 gunde yapyi kakasini ve cok suluydu.

Benimkiyle aynı pompamız orayı yıkamaya gerek yok
Diğer kısımlarını bebek bulaşık deterjanıyla yıkayıp 5-10 dak kaynatıp çıkarıp kuruluyom o kadar
Dip notunu sevsinler
Kehribarsepeti mi ne var sertifikalı belki orası iyidir
Rengarenk olandan alayım hepsi farklı farklı renkler hangisi işe yararsa taslardan artık
Ben ordan aldım honey çok ilgililer
Helloooo 4 aylik olduk ördügüm elbise kizlar
Ohhiiiii biz bu kızı ne yapalım nasıl yiyelim
Allah korumuş çok geçmiş olsun
Kizlar, calpol yarim cay kasigi mi bir cay kasigi mi veriyorduk?
Ateşi varsa 1çay kaşığı
Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumun takviyeli gidicez demek ki.
Elvingcim kuzucum kilosu maşallah iyi sen bozma moralini fotpgraflarda felan hiç zayıf bi bebek gibi değil maşallah maşallah

Bizim kızın da çenesi çok düştü:))))arada söyleniyor gibi konusuyor heralde saçımı başımı yolacak diyorum:)zaten bir eline aldı mı saçımı bırakmıyor eline bişey olur diye ben de çekemiyorum tek tek ayikliyorum elinden:).bir sonraki level bu ne bu ne şu ne o ne olacak galiba:))))

Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumun takviyeli gidicez demek ki.
Evet, aynen oyle dedi, gozunuze cok zayif gorunmuyorsa sorun yok dedi.

Ben özellikle puseti arabaya götürürken aşırı korkmaya başladım dusicerecek diye.Allahom korusun yavrularımızı
Amin evet bi ara hemen arabaya binecegiz orda baglarim deyip baglamiyordum kemerini. Nolur nolmaz diye srtik baglayacagim gorunmez kaza diye bosuna dememisler Allah korusun

Hadi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…