Cok tesekkurler canim :) bizimki de ebebekten almistik tinylove gibi bir sey. Onda guzel oturuyor da iste ben tam acamamisim ayaklariniCok gecmis olsun canim benim.pusette bizimkide popisini kaydiriyo..tinylovei sevmiodu sms guvenli koyuyorum icine mutfaga falan gidiyorum rahatta artik koltukta falanfa birakilmaz
Bir anda icmemiştir demiOfff ben de bilmiyorum. Kıyamıyorum da erken uyandırmaya, ben de çok uykusuzum zaten. Az önce 180 cc mama içti. Gözler cin gibi hala. Bazı geceler gerçekten pilim bitiyor
Ayy yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum ya kiyamam.. iyiki bisey olmamis..Kizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum
ben yine okuyamadim hicbir sey
wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim
31 aralik aksami benim oglum dustu yaev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.
Canim bunun o hortum kismina sut gitmiyor endiselenme. Diger parcalarinin hepsini söküp yika. Sonra da bir tepsiye kagit havlu serdim onun ustune koyuyorum ustune de baska bir kagit havlu ortuyorum kuruyor kendi.
:) peki neden simdi geldin aramızaMerhabalar hepinize sevgili anneler
Uzun zamandır kk üyesiyim fakat sessiz takipçilerden biriydim. Hamileliğimin başından beri aranızdayım aslında. Birçoğunuzun da hakkında bilgim var açık beklettiğim nadir sayfalarımdan biri burasıHatta birçoğunuz eylülü beklerken ağustos annesi olmuştunuz bu durumdan etkilenen bende beklenen doğum tarihimden önce doğum yaptım Eylül annesi olmayı başardım 01 Eylül Bana oldukça katkı sağladığınız oldu özellikle yenidoğan alışveriş sürecinizde hepinize teşekkür ederim bebişlerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle
Evet cok sukurAyy yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum ya kiyamam.. iyiki bisey olmamis..
Biberon temizleyici deterjan kullaniyorum. E bebekten aldim sulandirilip kullaniliyor.Yok yok benim vitamin falan kullanmam lazım kafa gitmişkendime güldüm şu an uyku sersemi sağıp acele buraya yazınca böyle oluyor Neyse o zaman şeyi sorayım göğüs ucuna gelen yumuşak aparatı sterilizasyona koyamazsınız demişti satıcı. Ucunu neyle temizliyorsunuz bebek ürünleri için özel temizleyicileri var onunla mı yoksa pril falan olur mu?
Aynen cnm şimdi tek tehlike dönmesi ama hareket başlayınca gözümüzü dört açmak gerekiyorAy Allah muhafaza ya
İşte emeklemesi yürümesi simdiden iyi hosta gözün önünde olmalı sürekli daha zor simdiki zamanlardan
Ben özellikle puseti arabaya götürürken aşırı korkmaya başladım dusicerecek diye.Allahom korusun yavrularımızıSagol canim size de cok gecmis olsunartik her oturtcagim zaman kontrol ediyorum mutlaka. Gercekten cok riskli. Nasil buyutecegiz biz ya daha bunun emeklemesi var yurumesi var
Ayy cidden ne bulursa yiyecekler yaaBenim kardesim de bocek yemeye calisiyordu
Muhtemelen acliktan olmus olabilir o aglamalari. Benimki cok acikinca ve kaka yapinca ve cok uykusu gelince deli gibi aglamalar yapiyor. 1 öğün mama verip 3 saat sonra emzirebilirsin. Surekli emdigi icin de sut birikmiyor olabilir. Ben en az 2 saatte emziriyorum. Bu?ay 400 gram almis benimki. Onceki ay 500 gramdi. 3. Aydan sonra azaliyormus kilo alimi. Istersen 1 d3fa mama ver gunde ve sende sut biriksin. Beslenmesini sabit araliga cekmeye calis. Daha rahat olur uykulari da.Hicbir sey..tekrar doktorun yanina cikmadim..ebe az alir gelisimi iyi dedi..ki gulce oyle cok zayif bi bebek degil iştahlida..ya artik alerji olayini dusunmeye basladim,biz 250 bayildik doktora ama devletteki kadr bilr ilgi goremeyincr sinirlenio goturmedim..yine devlette bi doktor var ona gotururum belki ya da arsstirip iyi bi doktor bulacagim..takviyeyi oyle veririm yoksa meme reddi olabilir. @ShinSeGi ayaklarida puutur putur gosterrdim 6.ayda ek gidada belli eder test icin erken dediPlm123 bu kadar emmeye bu kadar az kilo almasina hayret ediyorum..yanii sutum yok demice. Ne zaman sıksam geliyo ne bileyim ya çozemedim..bir saglik sorunu yok cok sukur ama son zamanlardaki deli gibi aglamalari aclikmiydi acaba
Damlayi 1 gun verip 1 gun vermedim kabiz yapmadi. 3 4 gunde yapyi kakasini ve cok suluydu.Boyu 63 cm uzadi evet..o kabizlik yapiyor diyorlar seninkide yaoaniyordu ben dvit oceana gectiimden beri cocuk 3 4 gunde yapiyor o yuzden verdiklerini almadim
Benimkiyle aynı pompamız orayı yıkamaya gerek yokKızlar bir şey sorcam bugün ilk kez sütümü sağdım sağdıktan 2 saat sonra buzluğa koydum inşallah 2 saat beklettiğim için sorun olmaz, gerçi 3 saat kalır dışarda demiştini. Sorum şu sağma makinesinde sütün geçtiği ince boruyu nasıl temizliyorsunuz, incecik boru içinde süt kalıntısı kalmıştır?
Ben ordan aldım honey çok ilgililerDip notunu sevsinler
Kehribarsepeti mi ne var sertifikalı belki orası iyidir
Rengarenk olandan alayım hepsi farklı farklı renkler hangisi işe yararsa taslardan artık
OhhiiiiiHelloooo 4 aylik oldukördügüm elbise kizlar
Allah korumuş çok geçmiş olsunKizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum
ben yine okuyamadim hicbir sey
wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim
31 aralik aksami benim oglum dustu yaev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.
Ateşi varsa 1çay kaşığıKizlar, calpol yarim cay kasigi mi bir cay kasigi mi veriyorduk?
Elvingcim kuzucum kilosu maşallah iyi sen bozma moralini fotpgraflarda felan hiç zayıf bi bebek gibi değil maşallah maşallahSagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumuntakviyeli gidicez demek ki.
Bizim kızın da çenesi çok düştü:))))arada söyleniyor gibi konusuyor heralde saçımı başımı yolacak diyorum:)zaten bir eline aldı mı saçımı bırakmıyor eline bişey olur diye ben de çekemiyorum tek tek ayikliyorum elinden:).bir sonraki level bu ne bu ne şu ne o ne olacak galiba:))))Kızlar iki gündür öyküm baya baya dillendi
Agular artık aa ee oo oldu emerken bile mırmır bişeyler anlatıyor konusuyor
İki gündür kalabalıktayız ve herkes hiç bu kadar bu ayında konusan bebek görmedik dediler (iyi bişey değil gibiydi tepkiler)
İkinci cocugu olupta ilk cocugu daha bu aylarda susmayan var mı
Su anda asırı sempatik geliyor otur dertleşte konusunca nefes almadan konusursa beynimizi yorabilir korkutmuyor değil
Evet, aynen oyle dedi, gozunuze cok zayif gorunmuyorsa sorun yok dedi.Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumuntakviyeli gidicez demek ki.
AminBen özellikle puseti arabaya götürürken aşırı korkmaya başladım dusicerecek diye.Allahom korusun yavrularımızı
Allah yardımcınız olsun biz de ha bu hafta ha haftaya erteliyoruz ama bir an önce olmalıyız emekleme başlamadanKızlar bu arada bizim yarın sünnetimiz var
Ben çok gerginim
Aklınıza gelirse dua edin kolayca atlatalım
Hadi gözünüz aydınBu msjı attıktan sonra kakasını yaptı şükür. Normalde ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey vermeye karşı olan ben son çare saf zeytinyağı içirmiştim öğlen bir çay kaşığı. Ondan mı yaptı artık yoksa zeytinyağı ile sıcak masaj yapıyorum iki gündür ondan mı bilmem yaptı sonunda. Yapamaması çok zormuş. Yemekten kesmemiştim çok ama zayıflamaya çalışıyordum memeyi sinirle istemeyince kendimi suçladım süt mü azaldı diye. Her şeyden önce bebeğimizin sağlığı önemli. Rabbim korusun hepimizin bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?