Katiliyorun once suzgecten gecirmek gerekiyo soylenen her seyi..bende kilo basina 1 damla diye okudum nette ama doktorunuz oylr mi onerdi

Kizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum

ben yine okuyamadim hicbir sey

wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim

31 aralik aksami benim oglum dustu ya ev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.

Ay cok gecmiş olsun iyi bari bişey olmamıs
Pusetlerden cok korkuyorum kollarından tam kapanmadı mı düşme riski cok fazla

Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun.
Bizimki de benzer şekilde düştü.Kafasi ymusak geldi bizimkinin halıya ama dediğin gibi çok çok korktum.Artik hiç güvenmiyorum anakucaginin koluna

Cok gecmis olsun. Ben de korkuyorum evdekinden. Ayagi hep kapaniyor, bebis de hareketlendigi icin icinde kayiyor. Kullanim sureleri doldu artik galiba.

Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun.
Bizimki de benzer şekilde düştü.Kafasi ymusak geldi bizimkinin halıya ama dediğin gibi çok çok korktum.Artik hiç güvenmiyorum anakucaginin koluna
Sagol canim size de cok gecmis olsun artik her oturtcagim zaman kontrol ediyorum mutlaka. Gercekten cok riskli. Nasil buyutecegiz biz ya daha bunun emeklemesi var yurumesi var

Kizlar, calpol yarim cay kasigi mi bir cay kasigi mi veriyorduk?

Kızlar eşim gösterdi 7 aylık bebek naylon poşet yutup hayatini kaybetmiş. Artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar çok dikkatli olmak gerekiyor.
Evi bebislere göre düzenlemeliyiz.Sizin gormediklerinizi onlar görüp hop ağza atacak.
Özellikle baharda kaloriferler sönünce ortaya çıkan bi böcek türü var onlara dikkat .Arkadaşımın bebeği onları yemeye çalışıyordu.Bizimkilerde baharda tam iyice meraklı olacaklar

Ay Allah muhafaza ya
İşte emeklemesi yürümesi simdiden iyi hosta gözün önünde olmalı sürekli daha zor simdiki zamanlardan

Benim kardesim de bocek yemeye calisiyordu

Cok gecmis olsun canim benim.pusette bizimkide popisini kaydiriyo..tinylovei sevmiodu sms guvenli koyuyorum icine mutfaga falan gidiyorum rahatta artik koltukta falanfa birakilmaz

E Elwing6 canim bugun bize hemsire ayda 250 gr en az almasi gereken kilo dedi.
Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumun takviyeli gidicez demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…