Severek takip ettigim kisilerden derledim bende..ders kitaplarinfa onerilenler daha buyuk yaslara hitap ediyor..yanii hrr birinin icerigini incelememiz pek mumkun degil icinde bulundugumuz durum sebebiyle zaten cogu kisa kisa kalin daha cok gorsel kitaplar..is bankasi yayinlarinin hareketli kitaplari cok hos bence :) ama haklisinnn ..daaa neyimiz duzgun ki diyeyim ne denetleniyor ki..sen de begendiklerinipaylas bizimlr ❣ begenmediklerimizi eleriz artik :)

adamlarin akrep köpek canli ahtapot v.s. yediğini
göz önünde bulundurursak ozellikle uzakdoğudan çeviri olan yayinlarda karsilasmak muhtemel
çizgi film yapmayı da seviyorlar
o zaman "pepe"

Ay kuzum benim. 2. Asi yakiyormus, ebe oyle soyledi. Bizimki de 2.de cok agladi.

Kızlar benim okul bana 2 gün mazaret izni verebiliyoruz dediler çocuk hastaydı rapor götürdüm onu da kabul etmediler başka kendime rapor bulduk doktorlar hepsi okul için iş bilmiyorlar öyle şey mi olur dedi.
Refakat raporu vermişlerdi bana çocuk bronşit tanısıyla anne refakatinde istihrati uygundur yaziyordu

Baktim 36.5 cikiyo vucut isisi verdim 2.yide Pircici
Canım ben 1 çay kaşığı kadar verdim. Cok yukselmedikce gazlı bezi ıslatıp alnına koyabilirsin. Zaten bu aşı en çok kafa ateşi yapıyor. Vücudu daha düşük çıkabilir. Ilık suyla banyo yaptırabilirsin. İlk gün tepki olmadı bizde. 2.gunden sonra başladı ateş ve huzursuzluk ortalama 6 7 gün sürdü. Ateşi 2 gün sürdü. Ama çok sık takip ettim. Geceleri falan daha fazla yükselebilir. 37.5 gördüğün an calpol ver ama fazla yüklenme. Ne kadar ölçek veriyorsun bilmiyorum ama ben 3 kez falan 1 çay kaşığı verdim. Cok ilaca boğmak istemedim. Islak bez anında etki ediyor ateşe. Telaşa kapılma sakın kalmaya çalış. Anne stresle ince bebek de anlıyor maalesef. Geçmiş olsun -EarthLing- sizde oldunuz galiba canım geçmiş olsun size de...

Sagol canim, evet simdilik iyiyiz. Bi sorun cikmadi ama senin soylediklerin aklimda. 2. Gunden daha cok korkuyorum. Yarin doktor kontrolumuz de var. Bi problem olursa doktor da gorur, iyi oldu randevuyu asi ertesine almam.

Kizlar benim hesaplar karismis esimle hesapladik simdi.9 aralikta kiyafetle 5.900 olcmusuz..100,150 gr dusse 5.800 falan 3haftada 6.250 olmus ben 6 olctukgibi hatirladim sonra olamsz dedim buraya yazmisim allahtan eski msjlardn buldum hafizama ne guveniosam not etsene bir yere

dünyanın en güzel hatası gayet iyi o zaman. aslında bende öyle hatırlamıstım benimki 200 gr daha düsüktü gülceden diye aklımda kalmıs ama söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…