Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumun takviyeli gidicez demek ki.
Zaten ek gıdaya şunun şurasında ne kaldı o zaman da mama yerine ek gıda vereceğiz biz doğum kilosunu da ikiye katlayamadık 300 gram gerisinde kaldık ama ciddi bir fark olmadıkça 1-1,5 kilo gibi mesela, ona da sorun yok diyorlar
Zaten ek gıdaya şunun şurasında ne kaldı o zaman da mama yerine ek gıda vereceğiz biz doğum kilosunu da ikiye katlayamadık 300 gram gerisinde kaldık ama ciddi bir fark olmadıkça 1-1,5 kilo gibi mesela, ona da sorun yok diyorlar
Sağlık ocağı doktoru ve eczacı 2 buçuk ml dedi hatta içinde de öyle yazıyor diye 2ml verdim inşallah zararlı bişey yapmamışımdır. 4 kere de verdim üstelik
Kizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysal bir tatli sevimli anlatamam mazoşist cikti bizim kiz..aglamadi da zsten sabahtan beri gulusuyoruz ins.devam eder
Aa asi oldunuz mu canim hadi gecmis olsun. Masallah boyle gecer insallah. bizim saglik ocagi kontrolu pazartesi. Doktorumuza da ctesi gidecegiz bakalim
Ben iyi dayanmışım ya zaman ayıramamk istemedim bi güven oluşuyo okuduğum gördüğüm kadarıyla doğum için memleketime gittim mesela o süreçte buraya giremedim yoğunluk vs sonra Llavinyyaa
öldü mü kaldı mı olsun istemezdim
Kizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysal bir tatli sevimli anlatamam mazoşist cikti bizim kiz..aglamadi da zsten sabahtan beri gulusuyoruz ins.devam eder
Ayy dilini ısır. Bizde 2.vun tepki verdi. İnşallah seninki böyle devam eder. Ateşine sık sık bak ama. Çünkü anlık yükselip anlık düşüyor hemen. Ona göre tedbir alırsın.
Bizimki de cok sakin tam yemelik. Saskin suratiyla bana bakiyor. Oyun halisinda uzun durdu, bir de gunduz uzun uyudu. Hic mizmizlanmadi. Hadi hayirlisi
EElwing6
merhaba sen cocuk gelisimci miydin? ben de okumak icin hikaye kitabi arayisindayim iki uc tane var ama ben istiyorum ki cok daha fazla olsun. kardesim soyle bir gorsel gonderdi gecen gun canim sıkıldı. kullandigimiz vitaminlerin takviyelerin temiz iceriklisini arıyoruz, kitaplar neden bu tarz seyler icersin ki turkiye'de komisyon tarzi bir sey yok mu cocuk kitaplarini denetimden geçirebilecek? tavsiye ettigin kitaplara bakma firsatin olmus muydu?
Ayy dilini ısır. Bizde 2.vun tepki verdi. İnşallah seninki böyle devam eder. Ateşine sık sık bak ama. Çünkü anlık yükselip anlık düşüyor hemen. Ona göre tedbir alırsın.