Kızlar dünden beri sağ meme reddi yaşıyorum ve çok uzgunum. Doğru düzgün sadece gece emiyor onu da bırakmaz inşallah . Hopluyorum zipliyorum resmen yaklasmiyor 2 3 saat bekledim vermedim tam aciksin diye yine ayni. Bu durum mama ya başlatmaz dimi ya çok üzülürüm redden dolayı olursa

Canım moralini bozma hiç bundan sonrası için aç hissettiğinde ver mamayı doktorada tabi ki git ama gidene kadar vermemezlikte yapma..ağlamaları açlıktan mı diye günde 3 kere mama vererek dene bi..zaten o istedikce verirsin..önce bugün evde tartıda bi tart kıyafetleriyle sonra aşağı yukarı tahmin yapabilirsin saglil ocağının kilosunuda biliyosun ya..
Mamayı da öglen aksam gece olarak başla canım

AA kuzenim orda yaşıyo benim ayrıca anne tarafından da bayburtluyuz hiç görmedik ama

Nasil saftiriklikse yanlis hatirlamisim 550 gr almis onca emmeye onu alsaydi cidden cok kotu olacaktim

Elvintos profilin çok hoş
Kardeş resimlerine ayrı bi ilgim var
Kızın kaç yaşında senin ☺
Ayy çok saol büyük kızım elvin 7 yaşına girecek martta küçükte Asya bıdık iletişimleri şimdiden o kadar güçlü ki inşallah hep öyle olur arada yaş barkı var kopuk olurlar mı birbirlerinden diyorum ama ı ıhh elvşn gam Bi küçük anne elim kolum oldu yavrum kardeşine de çok düşkün

Kizim niye soylemiosun deliye dondum nasil olabilir yine mi sutum yok diye
nedense senden cok kendimi bunak eyledim
Ben sanaa hayranim ya kisa net yaziosun ya bise sordugunda falan hahahahah...bizimki cenesi dusukluk sahsim adina diyeyim
ay aynen hahaha. mesela çok farklı bi konu konusuyoruz pat diye gelip “kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz” diyor. asla mesaj alıntılamıyor mesela

Cok tatli foto ask var aralarinda

nedense senden cok kendimi bunak eyledim

ay aynen hahaha. mesela çok farklı bi konu konusuyoruz pat diye gelip “kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz” diyor. asla mesaj alıntılamıyor mesela
Evet ben biraz daldan dalayımdır. Biraz çabuk sıkılırım. Ama takipçilerim varmış ne güzel

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…