Bugün sallamadan yatağına koyarak uyutmaya çalışıcam beyaz gürültü pış pış emzik aynen devam sadece beşiğine koycam bakalım nolcak yazarımHadi Bismillah başlıyorum
Hadi inşallah bende şu aşı etkisi tamamen geçsin başlıcam. Bi de babaaenmiz var misafir o da gitsin.

Hadi inşallah bende şu aşı etkisi tamamen geçsin başlıcam. Bi de babaaenmiz var misafir o da gitsin.
Ay başta gülümsedi iki dakika sonra falan olayı anlayınca yaygarayı kopardı ben sabırla devam ettim ama babası geldi yazık çocuğuma diyip aldı o salladı hahaaaaa@Koalacikk ben gündüzleri denicem artık

Sallanarak uyumaya alıştı ise bırakıp kendi başına uyuması en kolay yöntemmiş bu dönem.
(Birçok uyku eğitmeninin yazılarını didik didik etmiş biri olarak)
Salla dur yöntemi deniyor. Bir araştır istersen. Her zamanki gibi ayağına koyacaksın sallamaya başlayıp içinden 10a kadar sayıp duracaksın. Durduğun zamanda sayacaksın. Kıpırdandığı an yine sallayıp zamanla bu sallama süresini kısaltıp durduğun süreyi uzatacaksın. Öyle öyle sallanmadan ‘yatağına koydum uyudu’ oluyormuş. Ne bebek ne anne yıpranıyormuş. Benim büyük oğlum memede uyumaya alışmıştı onu bırakmayı vicdanen yapamadım. Sütten kesince ancak düzeldi. Bu oğlumda da çok istedim sallanarak uyusun sonra bıraktırırım diye ama salladığımız an sinirleniyor.
salla dur yönteminin detaylarını baldanannem Instagram sayfasından bakabilirsin

Ay bilmiyodum böyle bişey teşekkür ederim Hemen araştırcam inşallah olurEşime de okutcam kaynana gibi karıştı her şeye bugün

Ay bilmiyodum böyle bişey teşekkür ederim Hemen araştırcam inşallah olur☺Eşime de okutcam kaynana gibi karıştı her şeye bugün
Ah o eşler.
katı yöntemlerden uzak dur canım. Tamamen araştır. En önemlisi sabır işi bu. İlk 3gün çok zor geçer. 10gün sonra tamamdır artık uyuma şekli bu diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…