9da. ama bunu 9 yapana kadar da akla karayı seçtim. bu çocuk doğduğundan beri gece 12de uyuyordu. zoraki 9’a çektim 2-3 hafta keyfini süremeden atak geldiBu hallerimize çok şükür canım. Sizde iyisinizdir inşallah... Doğduğundan beri uykusu duzenliyse sadece bir ara sastiysa tekrar düzene girme ihtimali yüksek bence. Evet çok sık huy değiştiriyorlar ama uyku bizde pek şaşmiyor. 2 yada 3 sasmistir. Ben de zorlayarak da olsa bozulmaması için elimden geleni yapıyorum. Akşam uykusu kacta başlıyordu bozulmadan önce?
Bende aynı durumdayım yaahanımlar napıyosunuz bebisler nasıl?
bu 4. ay uyku illeti bizi baya vurdu biliyorsunuz ki. ve maalesef hiç istemeyerek de olsa eski uyku düzenine döndüm. en azından bu sekilde gecenin köründe kalkıp 3 saat uyumamazlık yapmıyor. gece 12 sabah da kaçta kalkarsa o sekilde. çok üzülüyorum aksam erken yatma ritüelini bıraktığımız içintekrar bu düzene alışır mı yoksa geri dönebilir miyiz? 5. ayda tabi.
Sallamaya alistirmadim hic. Normalde emerken uyuyor. Yerine koyuyorum. Bazen yerinde mikirdaniyor, tekrar aliyorum kucagima, oyle uyuyor.Ne şekilde uyutuyorsun kuzuyu? Sallayarak mi? Yoksa kendisi mi yatiyor
Umarim eski düzenine geri döner. Hem onların sağlığı ve gelişimi açısından hemde annenin dinlenme açısından bebeklerin erken uyuması iyi oluyor. Ben hemen hemen tüm işlerimi Oğuz Aslan uyuduktan sonra yapıyorum. Gündüz uykumuz yok bizimde. Tavşan gibi yarım saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. Sen yine de 9da uyutma mücadelenden vazgeçme. Zorlu ve yorucu olabilir ama surdur bu durumu. Elbet pes edecektir.9da. ama bunu 9 yapana kadar da akla karayı seçtim. bu çocuk doğduğundan beri gece 12de uyuyordu. zoraki 9’a çektim 2-3 hafta keyfini süremeden atak geldibir daha beni zorlayacak diye korkuyorum.
bende öyle düşünüyorum.Umarim eski düzenine geri döner. Hem onların sağlığı ve gelişimi açısından hemde annenin dinlenme açısından bebeklerin erken uyuması iyi oluyor. Ben hemen hemen tüm işlerimi Oğuz Aslan uyuduktan sonra yapıyorum. Gündüz uykumuz yok bizimde. Tavşan gibi yarım saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. Sen yine de 9da uyutma mücadelenden vazgeçme. Zorlu ve yorucu olabilir ama surdur bu durumu. Elbet pes edecektir.
Ben de hiç sallamadim. 1 aya kadar memede uyur, yatağına koyardım. Şimdi meme emerken uyuyor mesela... Emme keyfi bitince kafasını geri çekiyor ve gözünü açıyor. Ben hoppp yatağına koyuyorum. Biraz kafayı sağa sola çeviriyor hopppp uykuyaSallamaya alistirmadim hic. Normalde emerken uyuyor. Yerine koyuyorum. Bazen yerinde mikirdaniyor, tekrar aliyorum kucagima, oyle uyuyor.
Gunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.Umarim eski düzenine geri döner. Hem onların sağlığı ve gelişimi açısından hemde annenin dinlenme açısından bebeklerin erken uyuması iyi oluyor. Ben hemen hemen tüm işlerimi Oğuz Aslan uyuduktan sonra yapıyorum. Gündüz uykumuz yok bizimde. Tavşan gibi yarım saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. Sen yine de 9da uyutma mücadelenden vazgeçme. Zorlu ve yorucu olabilir ama surdur bu durumu. Elbet pes edecektir.
O kafayi saga sola cevirmesine hastayim. Benimki de onu yapiyorBen de hiç sallamadim. 1 aya kadar memede uyur, yatağına koyardım. Şimdi meme emerken uyuyor mesela... Emme keyfi bitince kafasını geri çekiyor ve gözünü açıyor. Ben hoppp yatağına koyuyorum. Biraz kafayı sağa sola çeviriyor hopppp uykuyaEger uyku vaktini gecirmissem gözlerini ovaliyor sert sert bu konu da hep sinyal veriyor çok şükür.
Üst katta terlikle gezseler uyanıyorGunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.
O kadar iyi anlıyorum ki biraz daha alisiyosun tamamen gecmiyo ne yazik ki..Aynı moddayım ya geçmeyecek sanki artık ne yapsam
Acıktığı an bana korku geliyor artık
Geçsin inşallah allahım ya
Tamam paylasirimÇok güzelsin
Hiç gümüş kapak kullandın mı
Evde hazırlayacağın şeyleri burda da paylaş plmcım
En iyisini yapmissiniz. Benimki kalkmiyor basindan. Sabah kalkinca ve isten gelince yaptigi ilk sey tvyi acmak. Tv evin olmazsa olmazi gibi beyaz esya gibi oldu evlerde. Esime almayalim desem dinlemezdi. Ben izlemiyordum yeni evliyken. Simdi ben de izliyirum. Bebekten sonra diziler edindimCanım biz televizyon almadık hiç 3.5 sene oldu Ben istemedim. Çünkü nolcagini biliyordum eşim siyasette izler maçta izler dizide izler Çok istedi beraber izleriz diye ama yok asla dedim. Zaten eve 10 da geliyor. Şimdi kendi de diyor iyiki almamışız zaten geç geliyorum bide ona takilirdim diyor böylesi en iyisi. Cunku biliyorum mesela bir kavga etsek ve gitse otursa TV ye baksa Ben giderim kırarım o tvyi o potansiyel var bende sinirlenince
Aman bende bir komsu var 2 de kucuk cocugu. Kucuk olan 2.5 3 yaslarinda. Sanirim cocuklari kapinin onune koyuyor arada. Dan dan kapi vurma sesi. Cocuklar aglayip kapi y7mrukluyorlar ac anne diye aglayarak. Benimki uyanmasin da ne yapsin. Kendimi zor tutuyorum kapiyi acmamak icin. Hos acsam da bir sey farkedecegini sanmam. Insallah oglum onun cocuklarina cekmez.Gunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.
Anam benim esim de biraksam her odaya tv sokacak. Ebdek ikucuk bizim. Neymis kocaman alalimmis. Istemem dedikce tvlerde gozu hep. Birbirimizin yuzunu goremiyoruz. Surekli de tv8 aciyor tam cinnetlik. Tvyi onun degil de benim istedigim kanala cevirsem elinde telefon kulakta kulaklik. Ben biraz uzanayim diyip telefondan izliyor izleyecegini. Kocaman adam oyun oynuyor. Insan wcye bile telefonla mi gider.Bizimde öyleydi. Evden çıkaralım istedim doğduğunda. Ama eşim olmaz sıkılırız dedi. Halbuki hep spor kanalı açık. Ben zaten pek tv izlemem, vaktim de olmuyor uyut evi topla derken. Geçen hafta oğlum üniteye çıktı (kaç defa da kendi düştü ordan) televizyonu aşağı devirdi ve kırıldı. Oh dedim tv bozuldu üniteden de kurtulurum. Ama halaa evden çıkarıp atmadı. Şimdi beni ikna etmeye çalışıyor yenisini almak için
Evde bir sessizlik bir huzur ohh. Ben daha az sinirleniyorum, büyük oğlum daha sakin. Başarabilirsem yenisini sokturmayacağım eve.
Canim bebekte pamukcuk var mi. Varsa memeislere gecmis olabilir. Benim de oyleydi. Karbonatli su cok ise yaradi. Hemen gecmedi ama 1 haftada gecmisti. S8mdi tekrar basladi acimaya yine basladim karbonatli suya.Karbonatlı su çok iyi geliyordu bu ara iyice azdı fayda etmiyor
Havalandırmaya çalışıyorum
Teşekkür ederiz teyzesi hepsi bal kuzuların
Kullandım hava alamayınca bu ata takmıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Sorma resmen eziyet çekmeye döndük
Bir eczacı ablamız bar hiçbir krem vermiyorum hepsi aynı, zeutinyağı sür dedi
Kalkan değil kapak kullanmıştım bir de kalkan deneyeceğim artık
Ama öyle kırmızı oldu uçlar bi kapıyor bazen zıplıyorum yerimden bu hale gelmeseydi keşke
Canim cok tatli istiyor. Fakatcbut7n tatlilarda sut ve yumurta var. Onlar olmasa findik ceviz badem var. Bana kabak ve ayva tatlisindan baska sey kalmiyor. Ayva da kaymaksiz guzel olmuyor. Yarin kabak tatlisi yapacagim. Baska zaman da ayva yapayim bari.@magic fruit kim ne derse desin tatli=sut
tecrubem bu
ama benim fazladan sut derdim sukurki yok kizim zaten istahsiz kusmuklu bi tip
misafir gelecekti
tiramisu ve ayva tatlisi yapmistim suan doluluk yasaniyor
İrmik veya un helvasıda olabilir suyla tabiCanim cok tatli istiyor. Fakatcbut7n tatlilarda sut ve yumurta var. Onlar olmasa findik ceviz badem var. Bana kabak ve ayva tatlisindan baska sey kalmiyor. Ayva da kaymaksiz guzel olmuyor. Yarin kabak tatlisi yapacagim. Baska zaman da ayva yapayim bari.
Veganlar iyi fikirmis bakacagim. Soya sutu icin de buyuk migrosa gideyim varsa orada vardir.İrmik veya un helvasıda olabilir suyla tabi
Birde internete vegan tatlı vegan kek vegan şerbetli tatlı vs gibi canının cektigi seyi vegan olarak yazsan bi dünya tarif cıkıyor. Tabi iclerine kuruyemiş genelde koyuyorlar onuda koymazsın.
Birde süte alerjin var ama acaba soya sütünede varmı denedin mi
Canım kabak tatlısı bizde alerjiyi azdirdi. Bilgin olsun.Canim cok tatli istiyor. Fakatcbut7n tatlilarda sut ve yumurta var. Onlar olmasa findik ceviz badem var. Bana kabak ve ayva tatlisindan baska sey kalmiyor. Ayva da kaymaksiz guzel olmuyor. Yarin kabak tatlisi yapacagim. Baska zaman da ayva yapayim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?