9da. ama bunu 9 yapana kadar da akla karayı seçtim. bu çocuk doğduğundan beri gece 12de uyuyordu. zoraki 9’a çektim 2-3 hafta keyfini süremeden atak geldi bir daha beni zorlayacak diye korkuyorum.

Bende aynı durumdayım yaa

9da. ama bunu 9 yapana kadar da akla karayı seçtim. bu çocuk doğduğundan beri gece 12de uyuyordu. zoraki 9’a çektim 2-3 hafta keyfini süremeden atak geldi bir daha beni zorlayacak diye korkuyorum.
Umarim eski düzenine geri döner. Hem onların sağlığı ve gelişimi açısından hemde annenin dinlenme açısından bebeklerin erken uyuması iyi oluyor. Ben hemen hemen tüm işlerimi Oğuz Aslan uyuduktan sonra yapıyorum. Gündüz uykumuz yok bizimde. Tavşan gibi yarım saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. Sen yine de 9da uyutma mücadelenden vazgeçme. Zorlu ve yorucu olabilir ama surdur bu durumu. Elbet pes edecektir.

bende öyle düşünüyorum.
kesinlikle erken uyuduğu zaman dedim ki ya ne büyük nimetmiş erken uyuyan çocuk. dünya kadar vaktim kalıyordu. böyle olunca gündüz uykusu için de zorlamıyordum çocuğu ne zaman uyursa hiç farketmez. inşallah dönebiliriz şu atağı ve aşıyı sağsalim atlatalım da

Sallamaya alistirmadim hic. Normalde emerken uyuyor. Yerine koyuyorum. Bazen yerinde mikirdaniyor, tekrar aliyorum kucagima, oyle uyuyor.
Ben de hiç sallamadim. 1 aya kadar memede uyur, yatağına koyardım. Şimdi meme emerken uyuyor mesela... Emme keyfi bitince kafasını geri çekiyor ve gözünü açıyor. Ben hoppp yatağına koyuyorum. Biraz kafayı sağa sola çeviriyor hopppp uykuya Eger uyku vaktini gecirmissem gözlerini ovaliyor sert sert bu konu da hep sinyal veriyor çok şükür.

Gunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.

O kafayi saga sola cevirmesine hastayim. Benimki de onu yapiyor

Aynı moddayım ya geçmeyecek sanki artık ne yapsam
Acıktığı an bana korku geliyor artık
Geçsin inşallah allahım ya
O kadar iyi anlıyorum ki biraz daha alisiyosun tamamen gecmiyo ne yazik ki..
Ben artık doğum ne ki emzirmek daha zor diyorum

En iyisini yapmissiniz. Benimki kalkmiyor basindan. Sabah kalkinca ve isten gelince yaptigi ilk sey tvyi acmak. Tv evin olmazsa olmazi gibi beyaz esya gibi oldu evlerde. Esime almayalim desem dinlemezdi. Ben izlemiyordum yeni evliyken. Simdi ben de izliyirum. Bebekten sonra diziler edindim

Gunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.
Aman bende bir komsu var 2 de kucuk cocugu. Kucuk olan 2.5 3 yaslarinda. Sanirim cocuklari kapinin onune koyuyor arada. Dan dan kapi vurma sesi. Cocuklar aglayip kapi y7mrukluyorlar ac anne diye aglayarak. Benimki uyanmasin da ne yapsin. Kendimi zor tutuyorum kapiyi acmamak icin. Hos acsam da bir sey farkedecegini sanmam. Insallah oglum onun cocuklarina cekmez.

Anam benim esim de biraksam her odaya tv sokacak. Ebdek ikucuk bizim. Neymis kocaman alalimmis. Istemem dedikce tvlerde gozu hep. Birbirimizin yuzunu goremiyoruz. Surekli de tv8 aciyor tam cinnetlik. Tvyi onun degil de benim istedigim kanala cevirsem elinde telefon kulakta kulaklik. Ben biraz uzanayim diyip telefondan izliyor izleyecegini. Kocaman adam oyun oynuyor. Insan wcye bile telefonla mi gider.

Canim bebekte pamukcuk var mi. Varsa memeislere gecmis olabilir. Benim de oyleydi. Karbonatli su cok ise yaradi. Hemen gecmedi ama 1 haftada gecmisti. S8mdi tekrar basladi acimaya yine basladim karbonatli suya.

@magic fruit kim ne derse desin tatli=sut
tecrubem bu
ama benim fazladan sut derdim sukurki yok kizim zaten istahsiz kusmuklu bi tip
misafir gelecekti
tiramisu ve ayva tatlisi yapmistim suan doluluk yasaniyor
Canim cok tatli istiyor. Fakatcbut7n tatlilarda sut ve yumurta var. Onlar olmasa findik ceviz badem var. Bana kabak ve ayva tatlisindan baska sey kalmiyor. Ayva da kaymaksiz guzel olmuyor. Yarin kabak tatlisi yapacagim. Baska zaman da ayva yapayim bari.

İrmik veya un helvasıda olabilir suyla tabi
Birde internete vegan tatlı vegan kek vegan şerbetli tatlı vs gibi canının cektigi seyi vegan olarak yazsan bi dünya tarif cıkıyor. Tabi iclerine kuruyemiş genelde koyuyorlar onuda koymazsın.
Birde süte alerjin var ama acaba soya sütünede varmı denedin mi

Veganlar iyi fikirmis bakacagim. Soya sutu icin de buyuk migrosa gideyim varsa orada vardir.

Canım kabak tatlısı bizde alerjiyi azdirdi. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…