Ben içinden çıkan şırıngada 2.5 ml verdim öyle demişti dr çay veya tatlı kaşığı kullanmayın dedi yatmadan önce ver istersen ama sabah çok ateşlenmişti sabahta verdim

Ben bizim doktora sordum benim demir değerlerim bebeği etikler mi diye hayır etkilemez dedi açıklama yapmadı ama şöyle düşündüm tıpkı hamilelikte olduğu gibi sütten de onlar ne kadar ihtiyacı varsa bizden alıyordur herhalde ama bizim demir değeri düşükse bize kalan iyice azalır zararı bize olur, tabi şahsi düşüncem. Bugün 4.ay kontrolümüz vardı tekrar sordum demir ilacını 6.auda başlayalım dedi, zaten karın ağrısı kabızlık vs gibi bi sürü yan etki yapıyor yazık şimdiden vermeyelim dedi.

O ne aşısı öyle? 4.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama kafası ekstra bi sıcak oldu. Tabi ben 2 gün calpol verdim, sabah akşam verdim.

Ama çayı içmemiz sakıncalı mesela. Ben sütteki demiri de yok ediyor sanmıştım

Gün içinde uykuları nasil? Bizim gündüz uykumuz az az 4 den sonra uyumuyor çoğu zaman 10-11 civarinda gece uykusuna geciyo r gece kötü değil ama hep memede
Bizim gündüz uykusu da kötü uzun uzun uyuyamıyor, gündüz uyutunca başında bekliyorum resmen uyanınca geri uyutuyorum bu şekilde 1 saate tamamlatmaya çalışarak 3 uyku yaptırıyorum. Ama son 2 gündür gece uykuları daha da fenaydı kendisi de sersem gibi oldu o yüzden gündüz uzun uzun uyudu

Ben kendim için takviye alıyorum hala bi taraftan 6.aya kadar önermişti doğum doktorum 6 ay full anne sütüyle beslenme şeklinden ötürü önerdi o da bakalım zaten değerlerim hiçbir zaman yüksek olmadı şimdi nasıldır bilmiyorum.

Gün içinde uykuları nasil? Bizim gündüz uykumuz az az 4 den sonra uyumuyor çoğu zaman 10-11 civarinda gece uykusuna geciyo r gece kötü değil ama hep memede
Bizim gündüz uykusu da kötü uzun uzun uyuyamıyor, gündüz uyutunca başında bekliyorum resmen uyanınca geri uyutuyorum bu şekilde 1 saate tamamlatmaya çalışarak 3 uyku yaptırıyorum. Ama son 2 gündür gece uykuları daha da fenaydı kendisi de sersem gibi oldu o yüzden gündüz uzun uzun uyudu

Ben kendim için takviye alıyorum hala bi taraftan 6.aya kadar önermişti doğum doktorum 6 ay full anne sütüyle beslenme şeklinden ötürü önerdi o da bakalım zaten değerlerim hiçbir zaman yüksek olmadı şimdi nasıldır bilmiyorum.

Ben de hamilelikten beri duzenli demir hapi iciyorum. 5. Aya kadar kullan demisti doktorum. Kan degerlerime de baktirdim, cok iyi demirim, d vitaminim falan. Ama cocuk doktorumuz yine de baslatti demire. Bizim demir degerimiz cok etkilemezmis. Gelisimsel demir eksikligi olabiliyormus bebeklerde, oyle bir aciklama yapti bizimki. Biz de bugun basladik damlaya. Ama bence 4 ya da 6. Ayda baslamak cok farkettirmiyordur.

Uyku tulumlarının fermuarı çok tehlikeli değil mi? Fermuar koruması da lcwaikikinin çok dandik
Sen bu satırları yazarken ben de aynı düşünceyle meteye lcw uyku tulumunu giydiriyormuşum :))) öyle ne yazık ki, sevmiyorum fermuar kısmını. Hatta bence ayak kısımları daha da kötü dapdar, kestim ben ayaklarını :))))

Bende gündüz başıma ne geleceğini bilemediğimden huy konusunda yemeğimi akşamdan yaptım hiç huyum değildi neydim ne oldum
Benim de huyum değil ama olacak galiba. Ya ayıptır sorması ne yaptın :))) yahu yapacak yemek bulamıyorum. Pırasa ıspanak pırasa ıspanak, arada bi kapuska. Her gün ne yicez derdinden yıldım valla

Benim de huyum değil ama olacak galiba. Ya ayıptır sorması ne yaptın :))) yahu yapacak yemek bulamıyorum. Pırasa ıspanak pırasa ıspanak, arada bi kapuska. Her gün ne yicez derdinden yıldım valla
Hayatimin ozeti. Annemi cok iyi anliyorum artik.

Hayatimin ozeti. Annemi cok iyi anliyorum artik.
Oyyy ben de. Bi de bu işin ek gıdası var bebelere. Şimdi veriyorum memeyi veriyorum mamayı tamam. Bi de ona ne pişirsem derdi gelecek. Napsak yediğimizi içtiğimizi mi paylaşsak, ben cidden napıcam bilmiyorum. Bak yarına hazır bi balkabağı çorbası var o kadar. Dolapta yine yapılmayı bekleyen pırasa :)))))

Benim hic fikrim yok. Esimle bir gun onceden karar veriyorduk. Bugun onu yapamadan uyudu. Artik Allah ne verdiyse

Sağol canım size de geçmiş olsun. Ateşölçerler birbirini tutmuyor ki. Geçen defa calpol verdim diye kime söylesem beni pişman etti, bu sefer direniyorum bakalım inşallah yükselmez.
Nedenki..ben atesten cok korkuyorumAllah muhafazs annem kucukken ateslendiginde beyinde duyma alani etkilenmis sol kulagi agir isitirdi..o yuzden asi sonrasi veriyorum..

Ya bende bestiron alicam herhaldr bestironla sideferi okudum baya..nette bile zar zor bulunuyo bestironda seffafmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…