Kuzenimede baslatmamis doktoru

Dertler ortak

Nedenki..ben atesten cok korkuyorumAllah muhafazs annem kucukken ateslendiginde beyinde duyma alani etkilenmis sol kulagi agir isitirdi..o yuzden asi sonrasi veriyorum..
Yok aşının etkisi azalırmış vücut savaşmazmış fln. Bexsero'dan önce verin calpol dedi dr, kime söylesem aaaa verme biz vermedik diyor

Ben içinden çıkan şırıngada 2.5 ml verdim öyle demişti dr çay veya tatlı kaşığı kullanmayın dedi yatmadan önce ver istersen ama sabah çok ateşlenmişti sabahta verdim
Gece birkaç kez kontrol ettim çıkmadı şükür ateşi, emmeye başladı onun da faydası olmuştur. 2 ay aşısında calpol vermiştim ama zaman geçince unutmuşum nasıl verildiğini.

Sagol cnm sizde sorunsuz atlatın daha üc dozumuz daha var
2 doz bexero 2 doz nimenrix, sizin de öyle mi? Arkadaşım 2 yaşındaki çocuğuna yeni yaptırdı tek doz çok ağır gelmiş, bizimki parçalara bölünüyor en azından, yine de çok zor.

Evet evet bazı doktorlar 4.ayda bazı doktorlar 6.ayda başlatıyor. Çok fark yok demekki. Bizim kan değerlerine de baktı tedbiren şimdilik bebişin kan değeri fena değil. Bizimkinin kaka yapamama sorununu daha yeni çözdük zaten o yüzden de 6.ayda başlayalım demiş olabilir.

Benim de huyum değil ama olacak galiba. Ya ayıptır sorması ne yaptın :))) yahu yapacak yemek bulamıyorum. Pırasa ıspanak pırasa ıspanak, arada bi kapuska. Her gün ne yicez derdinden yıldım valla
Ben kuru fasulye yapıyorum artık sıkıntı yapmadı bebişe, bi dene istersen. Geceden ıslatıp 4-5 kere suyunu deüiştirdim. İlk haşlama suyunu atıp pişirdim. Kimyon ekleyip yedim yerken de. Bi de biz fırında tavuk, balık sık yapar olduk pratik oluyor. Hatta fırın poşetine pişir fırın da temiz kalsın

Beni yazdan dondurucuya yazdan koyduğum sebzeler kurtardı ☺yeşil fasulye, biber,domates, patlıcan koymuştum yıkanmış doğranmış hazır olduğu için pratik oluyor. Patlıcan oturma,yeşil fasulye, menemen,tavuk sote,karnıyarık favorilerimYazın derin dondurucu alıp doldurayim diyorum hem bebiş de yemek yer seneye bu vakitler sağlıklı olur en azından

2 doz bexero 2 doz nimenrix, sizin de öyle mi? Arkadaşım 2 yaşındaki çocuğuna yeni yaptırdı tek doz çok ağır gelmiş, bizimki parçalara bölünüyor en azından, yine de çok zor.
Yok hayır bizim bexsero 4 doz 3.,5.,7.,12. aylarda vurulacak rotada aynı tarihlerde (12.aydan emin değilim rotada)
Diğer menenjit asısını 6.ay vururuz dedi ama 6.ay saglık ocagı 3 ası yapacakmış birde onu vurduramam

Emeklemeye baslayınca baslayacak
Ben daha ne kadar yorulabilirim tahmin edemiyorum

ah bende. cok pozitifsin bir sen bir de @azra-bade gelisiniz cok belli oluyor
Teşekkür ederim canım
Ciddi ciddi baktım günaydın isminde üye yokmuş
Aslında ben en çok kızlar dediğimi düşünüyordum
O halde bu günaydın sana gelsin
Günaydınnnnnn

Doğrudur canım ben ilk kez görüyorum
Aslında gözümden kaçmazdı da nasıl oldu bilmiyorum
Benimki ara ara ortaya çıkıyor görmüşsündür
Eylülden çok bizden kaynaklı gibi
Hepimiz az çok tanıyoruz birbirimizi
Biz onların anne karnındaki hallerinin tanıklarıyız
Farklı bi gözle bakıyoruz buradaki bebeklere
Onları görünce kanımız kaynar, yüzümüz Güler oldu otomatikman
Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…