Bizimde aynı bende öpülmektendir diyordum ama değilmiş inşallah sizin egzama değildir
Krem işe yarıyor sanki
Alerji de olabilir
Çok evham yapmamaya çalışıyorum
Bakalım geçer inşallah
Egzama da 2 yıl krem kullandırıyor dr

Aaa neden farklı ki acaba? Rota aşımız Rotarix o da iki doz.

Kızlar ben herşeyi yiyorum ya gazlı döneminde bile kimyon atıp yiyodum sonuçta bizim de bebislerin de ihtiyacı var o besinlere de

Kızlar ben herşeyi yiyorum ya gazlı döneminde bile kimyon atıp yiyodum sonuçta bizim de bebislerin de ihtiyacı var o besinlere de
Aha aynı ben
Yalnız değilmişim çok sevindim

bence tam tersi olacak öykü. uslu bir kız
Hahahah
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
Daha salıncagında durmuyor kendini atıp atıp duruyor kemer takmadan on sn oturtayım hop yerde buluyorum bacaklarını kafasını oturma tarafında oyun halısına koyayım yüz üstü kendini komando gibi cektirmeye calısıyor özellikle bel kısmı ve poposu durmadan hareket etmek istiyor :) kendini yüzseksen dereceye kadar döndürebildi suana kadar, kucagımda fış fış kayıkcıyı yarı oturur halde yapardım dururdu simdi her fış ta bana dogru gelirken hooop ayaga kalkıyor kendini öyle ittiriyor kollarını sıkıyor falan :) her iki elindede o kücücük parmaklarıyla mıncırmaktan kücük yaraları var kanatmıs o derece
Cok uslu cok

Ben akşam saatleri uyutmuyorum çok zor oluyor oyalaması ama uyusa akşam uyumuycak gunduz az az uyuyor gece koynumda uyuyor ama sürekli meme talebiyle. Bugünde aşımızı olduk 5750 kilosu minisimin umutlar ek gidaya kaldi gerci hemsire dogum kilosuna gore gayet iyi dedi

Ay evet hatırladım bu bal yanaklı güzel parmaklı minnoşu :)) amiiin rabbim korusun hepsini. Gerçekten de hepsi ayrı güzel hepsine bakınca içim eriyor :)) bin maşallah.
Geçen sene bu zamanlar minik kahve çekirdeği kadardı hepsi, şimdi uykusuz geceler dahil hepsine şükürler olsun

Kızlar 4. ayda hangi damlayı verdi doktorunuz? Sanırım biri tavsiye edilmiyordu bu damlalardan hatırlayamadım.

Ufak ufak agzina suruyorm azicik tavukcorbasi verdim bi kere organik diye biraz yogurt tattirdim pek sevmedi yogurdu muzu swvdi bun dediklerim tattirma tabi B Bade1115

Bunu bende düşünüp şimdiden bi heyecanlanıp bi strese giriyorum. Paylaşalım fikir olur buharlı pişirici almayı düşünüyorum sebzelerini buharda haşlayıp püre halde ayarlarım bişeyler bakalım

Sağlık ocağına gittim hava güzelken
Biri kanguruda diğeri bebek arabasında salına salına gittik
Herkeste bi yardım etme isteği oldu
İki çocukla görünce acıdılar mı ne
A azizan canım sendin dimi kanguru takıp bebek arabasıyla dolaşan

Aşıyı yaptırdık bu ay 700 gr alıp 4 cm uzamış
Gayet İyi dedi. (((Tabi iyi olacak mandıra görevi görüyorum )))

Bu arada prima külot bez 4 adet ve bepanthol pişik kremi verdi ebemiz.
Dağıtım yapılıyor reklam amaçlı sanırım
Kan damlası da aldık 8 damla vereceğim

Şimdilik bu kadar

Çok şükür canım
Gülen yüzümüz kış güneşlerimiz onlar bizim

Masallh 2. De arayi acmamak disaridan cok tatli duruyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…