günaydınnTeşekkür ederim canım ☺
Ciddi ciddi baktım günaydın isminde üye yokmuş
Aslında ben en çok kızlar dediğimi düşünüyordum
O halde bu günaydın sana gelsin
Günaydınnnnnn
Sağol canım napıyorsunuz erkencisingünaydınn
Krem işe yarıyor sankiBizimde aynı bende öpülmektendir diyordum ama değilmiş inşallah sizin egzama değildir
O isimde üye var kuzumHmm pollyanna yap çok pozitifsin
Aaa neden farklı ki acaba? Rota aşımız Rotarix o da iki doz.Yok hayır bizim bexsero 4 doz 3.,5.,7.,12. aylarda vurulacak rotada aynı tarihlerde (12.aydan emin değilim rotada)
Diğer menenjit asısını 6.ay vururuz dedi ama 6.ay saglık ocagı 3 ası yapacakmış birde onu vurduramam
Kızlar ben herşeyi yiyorum ya gazlı döneminde bile kimyon atıp yiyodum sonuçta bizim de bebislerin de ihtiyacı var o besinlere deBen kuru fasulye yapıyorum artık sıkıntı yapmadı bebişe, bi dene istersen. Geceden ıslatıp 4-5 kere suyunu deüiştirdim. İlk haşlama suyunu atıp pişirdim. Kimyon ekleyip yedim yerken de. Bi de biz fırında tavuk, balık sık yapar olduk pratik oluyor. Hatta fırın poşetine pişir fırın da temiz kalsın
Aha aynı benKızlar ben herşeyi yiyorum ya gazlı döneminde bile kimyon atıp yiyodum sonuçta bizim de bebislerin de ihtiyacı var o besinlere de
İnşallah canım evet egzama sıkıntılı biraz zor geçiyor kuzucuklar iyi olsundaKrem işe yarıyor sanki
Alerji de olabilir
Çok evham yapmamaya çalışıyorum
Bakalım geçer inşallah
Egzama da 2 yıl krem kullandırıyor dr
İnşallah canımİnşallah canım evet egzama sıkıntılı biraz zor geçiyor kuzucuklar iyi olsunda
Hahahahbence tam tersi olacak öykü. uslu bir kız
Bizim gündüz uykusu da kötü uzun uzun uyuyamıyor, gündüz uyutunca başında bekliyorum resmen uyanınca geri uyutuyorum bu şekilde 1 saate tamamlatmaya çalışarak 3 uyku yaptırıyorum. Ama son 2 gündür gece uykuları daha da fenaydı kendisi de sersem gibi oldu o yüzden gündüz uzun uzun uyudu
Evet en çok bu ikisi öneriliyor doktorum da 6. Ayda bestiron ya da sidederden birine başlarız dediYa bende bestiron alicam herhaldr bestironla sideferi okudum baya..nette bile zar zor bulunuyo bestironda seffafmi acaba
Ay evet hatırladım bu bal yanaklı güzel parmaklı minnoşu :)) amiiin rabbim korusun hepsini. Gerçekten de hepsi ayrı güzel hepsine bakınca içim eriyor :)) bin maşallah.Doğrudur canım ben ilk kez görüyorum
Aslında gözümden kaçmazdı da nasıl oldu bilmiyorum
Benimki ara ara ortaya çıkıyor görmüşsündür
Eylülden çok bizden kaynaklı gibi
Hepimiz az çok tanıyoruz birbirimizi
Biz onların anne karnındaki hallerinin tanıklarıyız
Farklı bi gözle bakıyoruz buradaki bebeklere
Onları görünce kanımız kaynar, yüzümüz Güler oldu otomatikman
Rabbim korusun hepsini
Benim de huyum değil ama olacak galiba. Ya ayıptır sorması ne yaptın :))) yahu yapacak yemek bulamıyorum. Pırasa ıspanak pırasa ıspanak, arada bi kapuska. Her gün ne yicez derdinden yıldım valla
[/QUOTE
Karnabahar gaz derdimiz bittiğinden beri sık yapıyorumbende öyle ezelden beri yemek işi dert ne yapcam derdi bu kış daha ıspanak yapmadım malum olaydan sonra soğudum üstelik ıspanak yıkamak lüks bana şuan o kadar zaman ayıramam
Bunu bende düşünüp şimdiden bi heyecanlanıp bi strese giriyorum. Paylaşalım fikir olur buharlı pişirici almayı düşünüyorum sebzelerini buharda haşlayıp püre halde ayarlarım bişeyler bakalımOyyy ben de. Bi de bu işin ek gıdası var bebelere. Şimdi veriyorum memeyi veriyorum mamayı tamam. Bi de ona ne pişirsem derdi gelecek. Napsak yediğimizi içtiğimizi mi paylaşsak, ben cidden napıcam bilmiyorum. Bak yarına hazır bi balkabağı çorbası var o kadar. Dolapta yine yapılmayı bekleyen pırasa :)))))
Çok şükür canımAy evet hatırladım bu bal yanaklı güzel parmaklı minnoşu :)) amiiin rabbim korusun hepsini. Gerçekten de hepsi ayrı güzel hepsine bakınca içim eriyor :)) bin maşallah.
Geçen sene bu zamanlar minik kahve çekirdeği kadardı hepsi, şimdi uykusuz geceler dahil hepsine şükürler olsun
Masallh 2. De arayi acmamak disaridan cok tatli duruyrSağlık ocağına gittim hava güzelken
Biri kanguruda diğeri bebek arabasında salına salına gittik
Herkeste bi yardım etme isteği oldu
İki çocukla görünce acıdılar mı ne
A azizan canım sendin dimi kanguru takıp bebek arabasıyla dolaşan
Aşıyı yaptırdık bu ay 700 gr alıp 4 cm uzamış
Gayet İyi dedi. (((Tabi iyi olacak mandıra görevi görüyorum)))
Bu arada prima külot bez 4 adet ve bepanthol pişik kremi verdi ebemiz.
Dağıtım yapılıyor reklam amaçlı sanırım
Kan damlası da aldık 8 damla vereceğim
Şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?