Canim ben 75.5la hamile kaldim. 85 ile doguma gittim. 9.5 kilo aldim. Bebek 3.5 kilo dogdu. Saglikli beslenip paket gidalardan uzak durursan cok almazsin. Zaten ilk 3 4 ay kilo alinmiyor.
Ya sen iyi almışsın inşAllah bende öyle alırım

Maşaallah hafızan çok iyi
İyiyiz hamdolsun canım sorduğun için çok sağ ol. iki çocukla koşturuyoruz bakalım
Siz nasılsınız

Maşaallah hafızan çok iyi
İyiyiz hamdolsun canım sorduğun için çok sağ ol. iki çocukla koşturuyoruz bakalım
Siz nasılsınız
Ay yok kız hiç kafa kalmıyor bende bazen
Unutkanlık oluyor arada
İyiyiz çok şükür
Bizdeki durumlar seninle aynı

Bizde sizi öpüyoruz balım
Aynen dediğin gibi yazı bizden çok isteyen yoktur herhalde
Ben temmuzda yürümesini bekliyorum
Ablası 10 aylık olduğunda yürümüştü
İnşallah bu tosbağam da poposunu hemen kaldırır

Ay beni unutmuşsun hiç mi iz bırakmadık şurada
Bacım ben seni yazdım sanıyordum ya
Hatta etiket yaparken bildiğin soğan sarımsak der gibi hafızamı kontrol etmeye çalıştım.
Şunu yazdım mı bunu yazdım mı
Kırmızı hatunsun sen benim için
Oğluşunu az mı bekledik Elmas yapsın diye
Velhasıl Aklımdasın

Nasılsın bakalım

Nasıl oldunuz canım gelişme var mı?
ah sorma canim lökosit cıktı idrarda
bactrim kullanmaya başladık
tatildeydik ne kadar yıkasamds mikrop kaptirdim sanirim
bir de yolda da kaka yapti pusette yapinca on tarafa yığılıyor kaka
ve yolda da yapti temizledim ama
banyo yaptiramadim eve geldim ev ısınmadı hemen banyo uzadı ve sonuç ateş ateş
idrar yolu enfeksiyonu
Allah baska dert vermesin de antibiyotik kullanmak baya ağır geliyor neden bilmiyorum

Ayy kiyamam kuzucuga çok geçmiş olsun kız bebeklerin idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimali çok yuksekmis gerçekten o kadar da dikkat etmissin ama işte bi iki kere bile etkilemiş demek ki hemen iyileşir inş

Ayy kiyamam kuzucuga çok geçmiş olsun kız bebeklerin idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimali çok yuksekmis gerçekten o kadar da dikkat etmissin ama işte bi iki kere bile etkilemiş demek ki hemen iyileşir inş
amin canım aynen kızlarda idrar yolu genelde erkeklerde de kulak duydum

Gebelik zehirlenmesi riski bnde de vardi ama dr karacigeri yorma fln demedi sisme olmasin diye tuzu azaltmistm sadece
Ben de gebelik kolestazı da çıkmıştı, karaciğer enzimlerim çok yüksekti. O sebeple ben karaciğeri yoracak şeyler yemedim kızartma, terayağ, yumurta vs.

Canım aynen öyle Allah başka dert vermesin. Bizimki de hep pusetinde yapıyor ve kaka öne geliyor dediğin gibi, ama kız bebeklerde enfeksiyon riski yüksek. Çabucak atlatsın minnoş Çok geçmiş olsun

Ahahhaa hergün yapıyor elmasları artık şükür
Buralar çok sakinledi çok özledim hepinizi
Ben de eskisi kadar giremiyorum, Pazartesi de işe başlıyorum bakalım nasıl olacak.

Ahahhaa hergün yapıyor elmasları artık şükür
Buralar çok sakinledi çok özledim hepinizi ❤
Ben de eskisi kadar giremiyorum, Pazartesi de işe başlıyorum bakalım nasıl olacak.
Yapsın yapsın bezden çok ne var
BEnde bakıyorum ara ara
bi sayfa zor konuşuluyor artık
En çok konuşan benim sanırım
O da etiket yaptığımdan herhalde
Bundan sonra bi gün belirleyelim bence
Herkes o saatte gelsin
Cidden insan merak ediyor özlüyor
Çoğumuz gerçek isimlerimizi bilmiyoruz ya
O daha komik oluyor
Yemek yaparken atıyorum x nicki naptı acaba diyorum
Ay kıyamam oğlana kim bakacak

Slm kızlar oğlum bugün ikidir sümüksü kaka yapıyor yani kalasının hepsi değilde arasında sümüksü oluyor tedirgin oldum yaaa neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…