Ben minik kavanozlarda yoğurt yapıyorum.
bayılıyorlar pusette şey etmeyeCanım aynen öyle Allah başka dert vermesin. Bizimki de hep pusetinde yapıyor ve kaka öne geliyor dediğin gibi, ama kız bebeklerde enfeksiyon riski yüksek. Çabucak atlatsın minnoşÇok geçmiş olsun
Bizde de oluyor canımSlm kızlar oğlum bugün ikidir sümüksü kaka yapıyor yani kalasının hepsi değilde arasında sümüksü oluyor tedirgin oldum yaaa neden olabilir
Geçmiş olsun canımbayılıyorlar pusette şey etmeye
teşekkür ederiz teyzesi
katılaşıyor mu ??Bizde de oluyor canım
Endişe etme
Katılaşıyor artık eskisi gibi olmuyo
saol canım dışarda yapinca kapti işteGeçmiş olsun canım
Dikkat edin ya Allah korusun
Bizde de oluyor canım
Endişe etme
Katılaşıyor artık eskisi gibi olmuyo
Yani mamada alıyoruz ek gıda almıyoruz katılaşması için erken değilmi alerjimi acaba diye düşündüm ama daha ilk aylarda olursu alerji olsa siİn alerjiniz kaçıncı ayda belli oldu yarın kontrolümüz var sorucam dr ye yediklerimizle alakalı olabilirmi
Anne sütü alıyor ara ara ek gıda veriyorumkatılaşıyor mu ??
anne sütü mu sadece ??
bizimki fazla cıvık gibi
O da zor oluyor yasaol canım dışarda yapinca kapti işte
bizim alerjimiz ilk ay başladı şimdi şimdi azalıyor giderek inş.Yani mamada alıyoruz ek gıda almıyoruz katılaşması için erken değilmi alerjimi acaba diye düşündüm ama daha ilk aylarda olursu alerji olsa siİn alerjiniz kaçıncı ayda belli oldu yarın kontrolümüz var sorucam dr ye yediklerimizle alakalı olabilirmi
Masallah hamarat hatun ben de aksam aksam muhallebi yaptım şu emzirme döneminde yedigim muhallebiyi ömrüm boyunca yememisimdir acayip taktım vücut tatlı istiyor demek ☺Ben minik kavanozlarda yoğurt yapıyorum.
Bazen yoğurt veriyorum
Bazen meyve püresi
Çorbalardan tattırıyorum
Sütüm eğer çoksa o gün ek bi besin almıyoruz
Verdiğim şeyleri diliyle dışarı itiyor ilk başta,
O da hep memeyi dilinin üstüne alarak emdiğinden
Ne yazacağımı bilemedim kız
Poaça yapıyordum
o ara baktım topiğe
Fırsatları değerlenmiyorum çocuklar uyuyor
Ben atom karınca gibiyim bugün
Hamaratlık diz boyu
Dur canım mutfaktan yeni çıktım aklıma düşürmeM
Masallah hamarat hatun ben de aksam aksam muhallebi yaptım şu emzirme döneminde yedigim muhallebiyi ömrüm boyunca yememisimdir acayip taktım vücut tatlı istiyor demek ☺
Kaşık maması aldım ben de 4.aydan itibaren veriliyor ama henüz vermedim gaz yapar diye korkuyorum çok gazlı bizim oğlan
Sana da afiyet olsun canım ☺Biz daha kucuguz 4 buçuk aylık olduk 5 olalım bir onda sonra vereyim dedim süt iyi çok şükür doyuyor doymazsa başlarım artık. Sen paylaş ama kuzucugunla yaptıklarını öğrenmiş olurum. Yarasın kuzuma umarım hep öyle iştahlı olur ☺Dur canım mutfaktan yeni çıktım aklıma düşürme
O da iyi süt yapıyor amaafiyet bal süt olsun inşallah
Çok az ver canım bi tatlı kaşığı kadar mamayı, çay kaşığının ucuyla minik minik yedir.
Ben yoğurt verdim bi yemek kaşığı koydum kaseye
Ilıttım bi güzel oda sıcaklığına gelince yedirdim
Nasıl gülüyor tosbağam
canım endişeyi bırakMerhabalar 48 gun oldu dogum yapali sezeryan oldum erken dogum 34 haftalik sekeri dustugu icin hemen mamaya basladik cunku sutum hic yoktu sonrasinda gelmeye basldi ama yetmiyor gunde 1 yemek kasigi kdar cunku mamaya devam mecburen emmiyorda ucu olmadigi icin sut te gelmeyince sinirlenip agliyor bidaha susmuyor simdi hastane tipi makina aldim 3 saatte bir sagiyirum bastan pelte pelte balgam gibi grldi simdi acik cay renginde seffaf sivi geliyor her defasinda cogaliyor ama bunu verebolirmiyim ve situm gelirmi ilerki zamanda biberonla bile vermeye raziyim lutfen yardim edin
ah sorma canim lökosit cıktı idrarda
bactrim kullanmaya başladık
tatildeydik ne kadar yıkasamds mikrop kaptirdim sanirim
bir de yolda da kaka yapti pusette yapinca on tarafa yığılıyor kaka
ve yolda da yapti temizledim ama
banyo yaptiramadim eve geldim ev ısınmadı hemen banyo uzadı ve sonuç ateş ateş
idrar yolu enfeksiyonu
Allah baska dert vermesin de antibiyotik kullanmak baya ağır geliyor neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?