Aynen bizde böyle planlıyoruz eşimle bakalım dün tuttu ama gündüz az uyumuştu etkisi olmuşturCanim dun uyku egitimiyle ilgili bir seyler okumustum. Saati geri cekerken azar azar kademeli cekin yaziyordu. Mesela 1'de uyuyorsa once 12:30, ertesi gun 12 gibi. Bir de boyle deneyebilirsin.
Çok komiklerO da olur canım ya her gün huy değiştiriyorlar yeni bir şey çıkarıyorlar. Mesela benimki 2 gündür etrafa tükürüyor salyalarını püskürtmeyi öğrenmişdün gece emdikten sonra mıkırdandı kucağımda uyumak istiyor biliyorum yanında oturdum emziğini verdim hiç ilgilenmedim baktım bi süre sonra uyudu. Heralde dedi amaan çok uykum var zaten şimdi ağla et uğraşamıcam
Boyu da 2 cm uzamış. 66 oldukMerhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Her ay gelişimi farklı olabiliyor
Biz gitmedik aşımız olmadığından ebe diğer ay dedi
Bizimki iyi gibi boyu uzamış geliyo tombik bişey teyzesi
Bilmiyorum kilosunu ama 8 küsürdür herhalde
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
Bizim de 7620 idiMerhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
bize de abimler verdi. günlük 15-20 dk koyuyorum. değişiğine gittiSelamın Aleyküm
Dün gündüz hiç uyumayan ve gece memeyle diş kaşıyan tosbağamla geldik
Yürüteç alan veya almayı düşünen var mı?
Bizim abladan kalma var
Katlı vaziyette oturttum ayak kısmında çıkarılabilir bezi vardı sorun olmadı
önünde müzikli oyuncaklar olduğundan çok hoşuna gitti
Ayakta tuttuğumuzda adım atıyo minik minik
Yatmaktan sıkılıyor artık
Hareketlendikçe işler değişiyor
Sizde durumlar ne ❤
Şöyle meyve yoğurt ve sebzeler 4 er gün yendikten sonra yani 13. Gün sebze yemeklerine 1 yemek kaşığı kadar kıyma koy ki protein olsun haftanın 5 günü kıyma 2 günü de yine 1 yemek kaşığı kadar balık haşla dedi tabii dediğim gibi ek gıdaya başladığın 13. Günü et ürünlerine başlıcazÇok çok teşekkür ederim
Benim dr da benzer şekilde anlattı ancak benimki yoğurtla başla sonra yavaş yavaş sebze ve meyve pureleei demisti. Yoğurt ve yumurta alerjik uç gün kuralını uygula demişti.
Yalnız kıyma ve balık için erken değil mi bize demedigi için soruyorum. Özellikle balık on aydan önce yedirilmemeli diye kalmış aklımda
bize de abimler verdi. günlük 15-20 dk koyuyorum. değişiğine gittio bile yetiyor yemek yaparken is yaparken falan. benim evde salon dısındaki halılar biraz ince, yürüyo valla pesimde kısa süreli olmasına rağmen.
ek gıdaya basladın mı?
Anladım canım çok teşekkürlerŞöyle meyve yoğurt ve sebzeler 4 er gün yendikten sonra yani 13. Gün sebze yemeklerine 1 yemek kaşığı kadar kıyma koy ki protein olsun haftanın 5 günü kıyma 2 günü de yine 1 yemek kaşığı kadar balık haşla dedi tabii dediğim gibi ek gıdaya başladığın 13. Günü et ürünlerine başlıcaz
Bilmiyorum kiierken gibi evet
Ama öyle yapıcam ben yumurta sarısı 7. Ayda dedi ve pirinç yulaf unu eklemek de 7. Ayda olacakmış
Bizim de oyun halisinin aynası nokta nokta olmuş. Artık onu hapşırırken mi yaptı tükürürken mi bilmiyorumÇok komiklerbizimki de fena püskürtüyo eşim gözlüklü camlar hep tükürük bende öyle ağlayıp kendi kendine uyuyunca vicdan yapıyorum emerek uyuduğundan aç yavrum gibi düşünüyorum. Dün yavrum babası evi süpürürken ben ortalığı toplayıp vileda yaptım mama sandalyesinde beşiğinde oyaladık biraz. Ağladı alalım istedi hep beşiğinde bi baktım uyumuş kuzum sonra uyandırıp emzirip uyuttum çocuğu
yıkılmıyo mu kenarlara?Biz de 5 ay 12 günlük olduk ve doktor mama sandalyesi alın ve oturtun o oturmak istiyo artık dedi ve biz aynı gün ikeadan mama sandalyesi aldık ve çoo sevdi inmek istemiyor
4,5 aydan beri destekli oturtuyordum zaten mama sandalyesinde çok rahat etti o da biz de
Ayy maşallah ya biz son kontrolde 6 kilo çıktık sizin kilonun maşallahı var. 600gram almış dedi allah bereket versin dedimMerhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
Bizim de mama sandalyemiz var ama hiç oturtmadım daha. O da ben de oturmasını istiyoruz ama doktorumuz hayır dedi. Sizden 20 gün gerideyiz ama bence biz de oturabilirizBiz de 5 ay 12 günlük olduk ve doktor mama sandalyesi alın ve oturtun o oturmak istiyo artık dedi ve biz aynı gün ikeadan mama sandalyesi aldık ve çoo sevdi inmek istemiyor
4,5 aydan beri destekli oturtuyordum zaten mama sandalyesinde çok rahat etti o da biz de
Hahaha aynen hepsi aynı eğitimi almış gibi diyorum benBizim de oyun halisinin aynası nokta nokta olmuş. Artık onu hapşırırken mi yaptı tükürürken mi bilmiyorumAyy bu bebelerin huyları tornadan çıkmış gibi hepsi aynı. Gerçekten çok komikler ve herşeyi anlıyorlar artık. Yalandan ağlıyor mesela yavaş yavaş böyle ııı ııı ondan sonra bakınırken bişey ilgisini çekiyor ağlamayı unutuyor iyice inceledikten sonra yine aklına geliyor devam ediyor ağlamaya ııı ııı öksürünce hemen kucağıma alıyordum tükürüğü falan kaçıyor diye onu öğrendi şimdi arada öhö öhö yapıyor kucağıma alayım diye ama numaradan öksürdüğü o kadar belli ki
Evet canım hamilelik testi negatif cıktıNuhra2 yaptın mı canım test?
Bizim ki de yalandan öksürüyorBizim de oyun halisinin aynası nokta nokta olmuş. Artık onu hapşırırken mi yaptı tükürürken mi bilmiyorumAyy bu bebelerin huyları tornadan çıkmış gibi hepsi aynı. Gerçekten çok komikler ve herşeyi anlıyorlar artık. Yalandan ağlıyor mesela yavaş yavaş böyle ııı ııı ondan sonra bakınırken bişey ilgisini çekiyor ağlamayı unutuyor iyice inceledikten sonra yine aklına geliyor devam ediyor ağlamaya ııı ııı öksürünce hemen kucağıma alıyordum tükürüğü falan kaçıyor diye onu öğrendi şimdi arada öhö öhö yapıyor kucağıma alayım diye ama numaradan öksürdüğü o kadar belli ki
Almaz mıyım ayy durun çocuğum öksürüyor hemen kaldırayım diyorum alıyorum kucağımaHahaha aynen hepsi aynı eğitimi almış gibi diyorum benyaaa çok tatlı alıver annesi sende öhö der demez kıyamam ya bazen bunalıyorum ama hemen bugünlerin geçeceğini,istesem de kucağımda tutamayacağımı düşünüp anın keyfini çıkarıyorum. Bazen yeni bişeyler öğreniyor her geçen gün kızım büyüyor diye seviniyorum bazen de geçen günler geri gelmeyecek doyamıyorum zaman geçiyor büyüyor diye üzülüyorum Bu annelik çok acayip bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?