- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Evet öyle aslında ama benim iki haftadır net bir durumum yok. Önce kese tarafında kanama alanı var dendi. Şimdi de kanama yada herhangi bir parça düşmemesine rağmen doktor düşük yapmış olabilirsin kesenin yapısı çok sağlıklı durmuyor dedi. Başka doktora da görüneceğim hayırlısı bakalımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah endişe versede bı taraftan aşırı heyecan verici değilmi
Hakkınızda hayırlısı canımEvet öyle aslında ama benim iki haftadır net bir durumum yok. Önce kese tarafında kanama alanı var dendi. Şimdi de kanama yada herhangi bir parça düşmemesine rağmen doktor düşük yapmış olabilirsin kesenin yapısı çok sağlıklı durmuyor dedi. Başka doktora da görüneceğim hayırlısı bakalım
Canım çok güzel ama baya pahalı geliyor bir mama sandalyesi içinEki Görüntüle 2588166Nuhra2
ben bunu aldim ilerde ayiririm dedim
ayrica ust kisim cikip sandalyeye montaj olabiliyor
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır. Allah çocuklarımıza uzun ömür versinEvet öyle aslında ama benim iki haftadır net bir durumum yok. Önce kese tarafında kanama alanı var dendi. Şimdi de kanama yada herhangi bir parça düşmemesine rağmen doktor düşük yapmış olabilirsin kesenin yapısı çok sağlıklı durmuyor dedi. Başka doktora da görüneceğim hayırlısı bakalım
İnşallah canımHakkınızda hayırlısı canım
AminnHayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır. Allah çocuklarımıza uzun ömür versin
Hayır yan korumaları var yastıkları destek oluyor ve küçük bi mama sandalyesiyıkılmıyo mu kenarlara?
Tehdit et ben öyle yapıyorum. Okula başlayınca 5dk daha diceksin o zaman da ben seni uyutmucam görürsün diyorumMerhaba kızlar bebeklerin uykusu nasıl? Bizimki 4. Aydan beri düzensiz. Bir de artık gece 00-01 günü bir uyanıyor 1,5-2 saat uyanık kalıyor. 3. Ayda uyku düzeni fena değildi değerini bilememişiz 3. ayın
Bu arada sizin bebeler de çığlık atıyor muSesini mi deniyor bilmiyorum bağırmaktan sesi kusuldu hakan kuşku sesle çığlık atıyor.
Tesekkkur ederiz ❣
doğrudur canim 3 fonksiyon diye e bebek %29 dan 600 civarı verdim sen de bulursun bence ürün çeşiti bol herkesin beklentisine göreCanım çok güzel ama baya pahalı geliyor bir mama sandalyesi için
Ben oturtuyorum 4. Ayda destekli ara ara oturtmaya başlıyoruz demişti doktor sandalyemiz çok dik olmadığından rahatça oturabiliyor bizde 5 ay 9 günlükKizlar mama sandalyelerine oturtmaya basladiniz mi? Bizde 5 ay 10gunluk oldukta erken gibigelio sandalye icin falanikeaninoini almayi planliyorm
Ben de mama sandalyesinde ctesiden beri oturtuyorum 4,5 aydan beri de destekli oturuyoruz zatenBen oturtuyorum 4. Ayda destekli ara ara oturtmaya başlıyoruz demişti doktor sandalyemiz çok dik olmadığından rahatça oturabiliyor bizde 5 ay 9 günlük
Aynen bikaç soru ve muayene sonrası oturtalım demişti 5 aylık kontrolünde de sordu oturtuyo musun diye evet dedim muayene etti beğendi falanBen de mama sandalyesinde ctesiden beri oturtuyorum 4,5 aydan beri de destekli oturuyoruz zatenama doktorumuz muayene sonrası her bebek için süreler farklıdır ama bebiş de belli ediyo oturacağı zamanı demişti
En doğrusu doktor muayene sonrası kararı
Sizde hangisi var mama sandalyesininBen oturtuyorum 4. Ayda destekli ara ara oturtmaya başlıyoruz demişti doktor sandalyemiz çok dik olmadığından rahatça oturabiliyor bizde 5 ay 9 günlük
Chicco polly2 start aldım benSizde hangisi var mama sandalyesinin
Makineler öyle maalesefGünaydın kızlar...limelemon Nasıl gidiyor çalışmak başka kimler işe başlamıştı hatırlayamadım. Benim bir işe başlama deneyimim oldu ama yapamadım tekrar izin istedim gerçi ben zaten home office çalışıyorum o ayrı. Geçenlerde buzluktan geceden buzdolabına süt indirdim 3 poşet 40ar cc ertesi gün verdim birini içti 2.sini asla istemedi öğürdü, onu öğürünce 3.yü de korktum veremedim. Dolapta stok yok yapamıyorum çünkü hala yeni doğan gibi 2 saatte bir emmek istiyor ve memeleri hep boşaltıyor kusuyor ama bırakmıyor 2 poşet süt var. Geçen süt çıkarınca yerine sağayım dedim 70cc süt çıktı iki göğüsten göğsümü elimle sıkıyorum süt akıyor ancak makine sağmıyor bi yerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama çok çok canım sıkıldı. Işe başlayınca bu çocuk nasıl doyacak napıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?