Bebekleriniz dönüyor mu?Bizim hala dönemedi
Yere koyar koymaz ayakları yana deviriyor yanına dönüyor geçen birkaç kez sırtüstünden yüzüstüne döndü halbuki tersi daha kolay diye biliyorum. Çocukla ilgilenemiyorum ki aslında sık sık yüzüstü koymak lazım yere ama bizimki ya reflü yatağında oyun halısında oynuyor ya da kucakta oluyor ama 6 aylik bile olsa hala dönememiş olabilir anormal birşey değil

Bebekleriniz dönüyor mu?Bizim hala dönemedi
Evet, bir aydir ne zaman sirt ustu yatirsam kasla goz arasi donuveriyor. Ama onceleri sadece yuzustunden sirtustune donerdi. Simdi tam tersini yapmayi ogrenince digerini unuttu. Yuzustu donup oyle kaliyor agliyor cevirelim diye. yuzustunden donuyor mu? Ilk onu yapmayi ogeniyorlarmis. Donme tesebbusu varsa sen biraz yardim et donmesine.

Dönmüyor yüzüstüyken ellerini yeme derdinde

Bizimki de yüzüstü etrafı seyrediyor sırtüstü ellerini kemiriyor baya çabalıyorum aslında dönsün diye, yuvarliyorum hatta onu, ama tık yok. Bizimki fiziksel anlamda biraz tembel gibi

Birdenbire ogreniyorlar. Bizimki de hic donmeyecek galiba diyordum. Bir gun oyun halisina koydum mutfaga gittim. Esim geldi sen mi cevirdin bunu dedi. Kendi kendine caktirmadan donmus. O gunden beri sirt ustu durmuyor. Hemen totoyu yana atip pat donuyor. Ama oncesinde tesebbus bile yoktu.

Tesekkürlerr
QUOTE="lavinyyaa, post: 62750026, member: 285800"]
Bizim dönüyor sık olmasada dönebildiğini gördük ama yüzüstü kalmayı hiç sevmiyor doktor normalde 6 aylık bebeklerde bekleriz dönmeyi dedi endişe etmeyin dönmezse daha zamanı var
[/QUOTE]

Blw kitabi hangisi? Googledan bakinca bir tane cikiyor, o mu acaba? Icinde menuler var mi? Cizelgeler vs? Ben de blw yapmak istiyorum ama guzel yonlendirmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Kitap bunu karsiliyor mu?
Merhaba. Blw güzel bir yöntemdir hem bebeğiniz hem sizin için. Evet ilk donemler biraz dağınıklık olabiliyor ama inanın sadece 3-5 ay sonra zaten çok güzel öğreniyorlar kendi başlarına yemek yemeyi. Detaylar için kızımla olan blw videolarını izleyebilirsiniz

Bence istese döner de çabalamıyordur. Çok istiyorsan ufak ufak egzersiz yaptır dönebildiğini görsün. Bi kere başarınca tekrar yapmak istiyorlarmış. Ama aslında gerek de yok canı isteyince dönecek zaten.
O el yemek hangi pozisyonda olursa olsun herşeyden önemli zaten benimki bi de sonuna kadar sokup kendini öğürtüyor çıkarmayı da bilmiyor müdahale etmesem kusacak

Günaydın herkese bizimki 3.5 aylıkken dönüp duruyordu. Hem sırt üstünden yüzüstüne ilk böyle başladı. Sonra yüzustunden sırtüstüne dönmeye başladı. Son 2 3 haftadır döndüğü yok. Sadece sağa sola dönüyor. Şu an başka şeylerle meşgul. Konuşmaya çalışmak, sürekli el yemek gibi. Ara ara yaptığı şeylerde duraksamalar olabiliyor herhalde. Son günlerdeki favorimiz oyun halisinin direklerin yapışıp onları indirmek ve ağzına sokmak el becerisi çok gelişti. Anladığım herşeyi aynı anda yapmıyor bu veletler. Birşeyi öğreniyor rafa kaldırıyor. Ertesi güne başka birseyi öğreniyor uyguluyor gibi... Ek gıda heyecanı tavan... Son 15 gün kaldı. Patates havuç ve kabakla başlayacağım. Blw istiyorum ama en az 8.ay doldurunca başlamayı planlıyorum... Uyku düzenimiz çok şükür hala düzenli. 20.30da uyuyoruz. Gece 1 ve sabah 6 gibi emmeye kaldiriyorum. D vitamini, demir ve kaleidon Probiyotiğe devam. Bizde durumlar böyle. Umarım herkes ve bebisler iyidir....

Ek gıdaya normal başlayıp mı blw e geçeceksin?

oh maşallah kuzucuğa
bizim uykular gitti geri gelmiyor sadece arada bir saat bası degil de 3 saatte bir kalkıp annesini ödüllendiriyor cok söyleme bak topikce hepimizde nazar var diş belirtileri varmı peki?

Tablet işe yaradı mı
Yeni aldım ben de

Ek gıdaya normal başlayıp mı blw e geçeceksin?
Evet biraz olsun alışsın istiyorum. En azından sebzeleri buharda pişirip pelte halinde cam. Rendeden geçirip vereceğim alışma sürecinde. Alıştığı an blw geçeceğim.

oh maşallah kuzucuğa
bizim uykular gitti geri gelmiyor sadece arada bir saat bası degil de 3 saatte bir kalkıp annesini ödüllendiriyor cok söyleme bak topikce hepimizde nazar var diş belirtileri varmı peki?
Diș belirtileri 3 aydan beri var. Henüz çıkacak gibi durmuyor bence vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…