Günaydın benim bebiş bu aralar tekrarlayan şekilde başına, karnına vuruyor eliyle bilincsizce yapıyor elini kullanmayı öğreniyor sanki varmı sizin bebişlerde de böyle bir durum?

Sütünü içine mi ekleyeceksin? Bir de bu gıdalar ılık mı olmalı? Bir de biberon gerekemez demi kaşıkla yola devam?
Evet süt ve sebzeleri karıştırıp vereceğim inş. Biberon biz hiç kullanmadık. Emzik de kullanmadık. Sadece anne sütü aldığı için... Kaşıkla vereceğim. Meyveleri de suyunu sıkmayacagim. Pure halinde kendim mevsime uygun şeyler vereceğim cam rendeden geçirip.

Günaydın benim bebiş bu aralar tekrarlayan şekilde başına, karnına vuruyor eliyle bilincsizce yapıyor elini kullanmayı öğreniyor sanki varmı sizin bebişlerde de böyle bir durum?
Soyundugunda ve altını aldığımda iki eliyle karnına pat pat vuruyor. Ve bundan çok keyif alıyor. Normaldir merak etme keşif surecindeler

Benimki de meme yada kucakta uyuyor ağlatarak uyutmak bana da mantıklı gelmiyor gece de 4 5 kez uyaniyor hep emerek uyuyor.Sadece sabaha karşı uykulu oluyor o zaman emzik emerek kendi kendine uyuyor.

Eskiden birakirdi. Artik hic birakmiyor. Ben de cekmek zorunda kaliyorum. Ama benimki oyle fazla emmiyor. Emmeyi birakiyor, emzik gibi tutuyor agzinda. O zaman doydugunu dusunuyorum.

Aynı durumdayız, bazen gece saat başı kalkıyo ve ben de açlığa bağlıyordum, ama doktorum saat başı acıkmaz kendi kendine uyumayı bilmediğinden uyanıyo dedi.bi gece ben emzirmeden uyanınca pışpışlıyım dedim aman allahım delirdi delirdi,apartman inledi.memeyi verince sustu.napıcam bilmiyorum doktora göre her uyandığında meme verme kesinlikle salla pışpışla emzik yapar seni dedi ama diğer yollarda kesinlikle uyumuyo

Ya evet, benim de korkum bu. Arkadasimda gordum cunku bunu. Bagimlilik yapiyor. Acikmasa da emmek icin uyaniyordu bebegi. Kiz delirmek uzereydi. Bir de eskiden kendiliginden uyuyuyordu arada, son gunlerde mutlaka kucak ya da meme istiyor.

Cogu soyledigine katiliyorum. Ama dogru zamanda dogru uyku aliskanliklari edindirmemiz de gerektigine inaniyorum. Cevremde cok olumsuz ornek gordum. Diger topiklerde bu durumdan cok sikayet eden anneler de okudum. Ben de aglatma taraftari degilim, surekli yontem arastiriyorum o yuzden. Simdilik rafa kaldirdim, cunku sadece emdigi icin acaba ac midir diye dusunmeden kendimi alamayip her defasinda emziriyorum. Ama ek gidayi oturttuktan sonra gece beslenmesini kesmeye karar verdim. Bakalim o zaman huyu nasil olacak. Gereksiz gece beslenmesi uyku icin en tehlikeli durum.

Bizim de pışpışla uyumaz meme şart

Boza içtim fena değildi etkisi. Havuç suyu da süt yapar diyolar geçenlerde 2 günde 1,5 litre içtim :))) çünkü gerçekten neye süt yapar deseler anında atlıyorum. Bozayı tekrar içebilirim ama. Şu an evde lohusa şerbeti var, bakalım boza da güzelinden bulmak lazım. Çok sağol :) bol sütümüz olsun.
Aynen rezeneyi de bırakıyorum daha

Bozayı migrostan mı aldın?

Bizim de pışpışla uyumaz meme şart
Bi de bu kadar emmeye bu kadar az kilo almalarıbenim kız da 450 gr almış ben 1 kilo almıştır gözüyle bakıyodum
Şaka maka benim de gözüm korktu napıcaz hasi evdeyken sorun değil de bu düzen böyle giderse yazın işe başlayınca çok zorlanırız bi öare bulmak lazım

Hay Allah benim sütümü arttıran neydi ki o zaman Farklı olarak sadece lohusa şerbeti içtim o gün
Canım rezene içme, zararlı uçucu yağlar içeriyormuş son araştırmalara göre, emzirme akademisi gibi gruplarda doulalar bas bas bağırıyor o tür çaylar sütünüzü arttırmaz azaltır diye, onu geçtim ciddi zararı varmış Allah korusun.

Evet evet zaten arada içiyodum bitti şükür daha içmiycem. Bugün hem lohusa şerbeti içiyorum hem boza :) midemi bozmasam bari. Hayır şeker hastası olcam süt aşkıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…