Tabiki açlıktan uyanmıyor. Eğer atıyorum her 3 saatte bir uyanıyor deseydin belki açlik olabilirdi o zaman da tavsiye 3 saat dolmadan sen kalkip uyurken rüya öğünü yapiyorsun o da uyumaya devam ediyor. Seni hissetmek istiyor olabilir yanında yatırsan bikaç gün denemek için eğer saat başı uyanmazsa seni aradığı içindir. He bunu anladın diyelim nasıl çözeceksin e onu da sen bul canım ben buraya kadar getirdim şaka bir yana belki kokunun sindigi biseyler koyarsın yatağına belki bi de uyku arkadaşı.

Aslında anne yanı beşiği var baby plus fermuarını da açtım yatakla bitişik duruyo ama belki yine de hissedemiyo olabiliruyku arkadaşı deneyebilirim aslında,öneriler için çok teşekkürler.

Günaydın benim bebiş bu aralar tekrarlayan şekilde başına, karnına vuruyor eliyle bilincsizce yapıyor elini kullanmayı öğreniyor sanki varmı sizin bebişlerde de böyle bir durum?
Benimki de arada pat diye karnına vuruyordu. Heralde sallarken hakim olamıyorlar. Şimdi daha hakim ellerine herşeyi yakalamaya çalışıyor mesela altını açınca hop pipiyi yakalıyor alt aldıktan sonra bi de el yıkıyoruz. Çünkü eller sürekli ağzında silmek de içime sinmiyor

Kız bi bardak içecektin 1,5 lt içilir mi şeker hastası olacaksın bulgur da süt yapar diolar. Her gün sıcak duş da kanalları açıyormuş. Izmir de şemikler bozacısı var mesela sen nerdesin bilmiyorum ama böyle butik yerlerinki daha iyi gibi geliyor bana o yüzden marketten almıyorum

Aslında anne yanı beşiği var baby plus fermuarını da açtım yatakla bitişik duruyo ama belki yine de hissedemiyo olabiliruyku arkadaşı deneyebilirim aslında,öneriler için çok teşekkürler.
Kızlar uyku arkadaşı onerilmiyor güvenlik açısından. Allah muhafaza ani beşik ölümlerinin sebeplerinden birtanesi de uyku arkadaşı. 2 yaştan önce onerilmiyor. Bilginize.

Kızlar uyku arkadaşı onerilmiyor güvenlik açısından. Allah muhafaza ani beşik ölümlerinin sebeplerinden birtanesi de uyku arkadaşı. 2 yaştan önce onerilmiyor. Bilginize.
Peki napabiliriz? Bildiğim kadarıyla sizin uyku probleminiz yok maşallahkendiliğinden mi oluştu yoksa bi taktiğiniz var mı? Paylaşırsanız zombi olmaktan kurtulabilirim

Bende emzikli uyku arkadaşı var zaten minik bişey ağzını yüzünü kapatacak boğulmasına sebebiyet verebilecek birşey değil. Uyku eğitmeni şiddetle tavsiye ediyordu onu kullananlar da çok işe yaradığını söylüyor. Hatta bazı anneler yıkayınca hemen tekrar kullanabilmek için kurutma makinesiyle kurutuyorlarmış. Ben o kadar çok kullanmıyorum zaten bizim uykuyla ilgili bir sıkıntımız yok şu an için

Uyku eğitmenlerinin işi bu maalesef ve doktorların, en azından benim dinlediğim ve danistigim doktorların görüşleri bu yönde. Araştırmalar da yatak içinde bulunan her fazla materyalin anı bebek ölümlerini arttırdığını gösteriyor. Battaniyeler ve yastıklarda buna dahil. Allah muhafaza etsin bebislerinizi. Dikkatli olmakta fayda var.

Peki napabiliriz? Bildiğim kadarıyla sizin uyku probleminiz yok maşallahkendiliğinden mi oluştu yoksa bi taktiğiniz var mı? Paylaşırsanız zombi olmaktan kurtulabilirim
Biraz bebisimle ilgileneyim. Paylaşacağım uzun yazmam gerek.

Kızlar mama da 2 numaraya geçen var mı? Kıvamı daha mı yoğun sanki yoksa bana mı öyle geliyor?

Kızlar ek gıda için instagramda takip ettiğiniz sayfalar var mı? Ben birkaç tane takibe aldım öneri varsa alabilirim. Gerçi burdan vermek yasak mı onu da bilmiyorum

Bizse se degisiyr su saat olmis bayildi artik kucagimda uyudu sallarken ayagom aciyr sevmiyorum sallamayi. İlk kicagimda dalmaya alissa sonra.indirip pispislasam. Bizde se dalma sorun. Gunduz uykulari tadimlik 1 bazwn 2

Bizse se degisiyr su saat olmis bayildi artik kucagimda uyudu sallarken ayagom aciyr sevmiyorum sallamayi. İlk kicagimda dalmaya alissa sonra.indirip pispislasam. Bizde se dalma sorun. Gunduz uykulari tadimlik 1 bazwn 2
biz de bazen 15 dk bazen 20 ama günde bi uykusu kesin 1 saat civarı gerisi15 dk. kestirme modunda

bizimki surekli üstünü çekiştiriyor sizde de var mı
dün bi baktım kolunu çıkarmış hey ya rabbim ya
sürekli saçlarımı yoluyor beni ısırmaya çalışıyor
"vahşi kedi ya"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…