Tabiki açlıktan uyanmıyor. Eğer atıyorum her 3 saatte bir uyanıyor deseydin belki açlik olabilirdi o zaman da tavsiye 3 saat dolmadan sen kalkip uyurken rüya öğünü yapiyorsun o da uyumaya devam ediyor. Seni hissetmek istiyor olabilir yanında yatırsan bikaç gün denemek için eğer saat başı uyanmazsa seni aradığı içindir. He bunu anladın diyelim nasıl çözeceksin e onu da sen bul canım ben buraya kadar getirdimAynı durumdayız, bazen gece saat başı kalkıyo ve ben de açlığa bağlıyordum, ama doktorum saat başı acıkmaz kendi kendine uyumayı bilmediğinden uyanıyo dedi.bi gece ben emzirmeden uyanınca pışpışlıyım dedim aman allahım delirdi delirdi,apartman inledi.memeyi verince sustu.napıcam bilmiyorum doktora göre her uyandığında meme verme kesinlikle salla pışpışla emzik yapar seni dedi ama diğer yollarda kesinlikle uyumuyo
Aslında anne yanı beşiği var baby plus fermuarını da açtım yatakla bitişik duruyo ama belki yine de hissedemiyo olabilirTabiki açlıktan uyanmıyor. Eğer atıyorum her 3 saatte bir uyanıyor deseydin belki açlik olabilirdi o zaman da tavsiye 3 saat dolmadan sen kalkip uyurken rüya öğünü yapiyorsun o da uyumaya devam ediyor. Seni hissetmek istiyor olabilir yanında yatırsan bikaç gün denemek için eğer saat başı uyanmazsa seni aradığı içindir. He bunu anladın diyelim nasıl çözeceksin e onu da sen bul canım ben buraya kadar getirdimşaka bir yana belki kokunun sindigi biseyler koyarsın yatağına belki bi de uyku arkadaşı.
Benimki de arada pat diye karnına vuruyordu. Heralde sallarken hakim olamıyorlar. Şimdi daha hakim ellerine herşeyi yakalamaya çalışıyor mesela altını açınca hop pipiyi yakalıyorGünaydın benim bebiş bu aralar tekrarlayan şekilde başına, karnına vuruyor eliyle bilincsizce yapıyor elini kullanmayı öğreniyor sanki varmı sizin bebişlerde de böyle bir durum?
DeneyimBEN migrostan alıyorum bence kesinlikle sütü arttırıyor.
Kız bi bardak içecektin 1,5 lt içilir mi şeker hastası olacaksınBoza içtim fena değildi etkisi. Havuç suyu da süt yapar diyolar geçenlerde 2 günde 1,5 litre içtim :))) çünkü gerçekten neye süt yapar deseler anında atlıyorum. Bozayı tekrar içebilirim ama. Şu an evde lohusa şerbeti var, bakalım boza da güzelinden bulmak lazım. Çok sağol :) bol sütümüz olsun.
Aynen rezeneyi de bırakıyorum daha
Tabiki açlıktan uyanmıyor. Eğer atıyorum her 3 saatte bir uyanıyor deseydin belki açlik olabilirdi o zaman da tavsiye 3 saat dolmadan sen kalkip uyurken rüya öğünü yapiyorsun o da uyumaya devam ediyor. Seni hissetmek istiyor olabilir yanında yatırsan bikaç gün denemek için eğer saat başı uyanmazsa seni aradığı içindir. He bunu anladın diyelim nasıl çözeceksin e onu da sen bul canım ben buraya kadar getirdimşaka bir yana belki kokunun sindigi biseyler koyarsın yatağına belki bi de uyku arkadaşı.
Kızlar uyku arkadaşı onerilmiyor güvenlik açısından. Allah muhafaza ani beşik ölümlerinin sebeplerinden birtanesi de uyku arkadaşı. 2 yaştan önce onerilmiyor. Bilginize.Aslında anne yanı beşiği var baby plus fermuarını da açtım yatakla bitişik duruyo ama belki yine de hissedemiyo olabiliruyku arkadaşı deneyebilirim aslında,öneriler için çok teşekkürler.
Peki napabiliriz? Bildiğim kadarıyla sizin uyku probleminiz yok maşallahKızlar uyku arkadaşı onerilmiyor güvenlik açısından. Allah muhafaza ani beşik ölümlerinin sebeplerinden birtanesi de uyku arkadaşı. 2 yaştan önce onerilmiyor. Bilginize.
Nasıl canım etkisini gördün mü?Evet evet zaten arada içiyodum bitti şükür daha içmiycem. Bugün hem lohusa şerbeti içiyorum hem boza :) midemi bozmasam bari. Hayır şeker hastası olcam süt aşkıyla :)
Hay Allah benim sütümü arttıran neydi ki o zamanFarklı olarak sadece lohusa şerbeti içtim o gün
Canım rezene içme, zararlı uçucu yağlar içeriyormuş son araştırmalara göre, emzirme akademisi gibi gruplarda doulalar bas bas bağırıyor o tür çaylar sütünüzü arttırmaz azaltır diye, onu geçtim ciddi zararı varmış Allah korusun.
Bende emzikli uyku arkadaşı var zaten minik bişey ağzını yüzünü kapatacak boğulmasına sebebiyet verebilecek birşey değil. Uyku eğitmeni şiddetle tavsiye ediyordu onu kullananlar da çok işe yaradığını söylüyor. Hatta bazı anneler yıkayınca hemen tekrar kullanabilmek için kurutma makinesiyle kurutuyorlarmış. Ben o kadar çok kullanmıyorum zaten bizim uykuyla ilgili bir sıkıntımız yok şu an içinKızlar uyku arkadaşı onerilmiyor güvenlik açısından. Allah muhafaza ani beşik ölümlerinin sebeplerinden birtanesi de uyku arkadaşı. 2 yaştan önce onerilmiyor. Bilginize.
Uyku eğitmenlerinin işi bu maalesef ve doktorların, en azından benim dinlediğim ve danistigim doktorların görüşleri bu yönde. Araştırmalar da yatak içinde bulunan her fazla materyalin anı bebek ölümlerini arttırdığını gösteriyor. Battaniyeler ve yastıklarda buna dahil.Bende emzikli uyku arkadaşı var zaten minik bişey ağzını yüzünü kapatacak boğulmasına sebebiyet verebilecek birşey değil. Uyku eğitmeni şiddetle tavsiye ediyordu onu kullananlar da çok işe yaradığını söylüyor. Hatta bazı anneler yıkayınca hemen tekrar kullanabilmek için kurutma makinesiyle kurutuyorlarmış. Ben o kadar çok kullanmıyorum zaten bizim uykuyla ilgili bir sıkıntımız yok şu an için
Biraz bebisimle ilgileneyim. PaylaşacağımPeki napabiliriz? Bildiğim kadarıyla sizin uyku probleminiz yok maşallahkendiliğinden mi oluştu yoksa bi taktiğiniz var mı? Paylaşırsanız zombi olmaktan kurtulabilirim
Yok yaa nerdeee... Aman uyusunda yeterki modundayım. Bizde emzik ve sallama var, tabi uyku öncesi illa bi emme de olacakMemesiz veya sallamadan uyutan var mı? Çok merak ediyorum. Cevap yazmanıza gerek yok üşenirseniz beğenmeniz yeter
Sallamiyorum ama memesiz uyudugu nadir. Bazen cok uykusu varsa kucagimda sabit dururken uyuyor, ama nadir.Memesiz veya sallamadan uyutan var mı? Çok merak ediyorum. Cevap yazmanıza gerek yok üşenirseniz beğenmeniz yeter
memeMemesiz veya sallamadan uyutan var mı? Çok merak ediyorum. Cevap yazmanıza gerek yok üşenirseniz beğenmeniz yeter
biz de bazen 15 dk bazen 20 ama günde bi uykusu kesin 1 saat civarı gerisi15 dk. kestirme modundaBizse se degisiyr su saat olmis bayildi artik kucagimda uyudu sallarken ayagom aciyr sevmiyorum sallamayi. İlk kicagimda dalmaya alissa sonra.indirip pispislasam. Bizde se dalma sorun. Gunduz uykulari tadimlik 1 bazwn 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?