Tvyi iyi başarmışsın. Başlarda tvye arkası dönüktü. Şimdi arada bakıyor

Tvyi iyi başarmışsın. Başlarda tvye arkası dönüktü. Şimdi arada bakıyor
Tvyi gormesiyle izlemesi farkli seyler bence. Biz de bazen tv aciyoruz, haberleri filan o zaman izledigini farkedersem hemen ceviriyorum. Benim kastettigim, hani yemek yesin, oyalansin diye tv izlemesine izin vermek, onu yapmiyorum. Hatta tv yi tanimasinda fayda var, bir anda gorunce sasirmasin

İnan bu dediklerinin hepsini yapıyorum ama çabuk sıkılıyor, sonuç; yine kucak kitapları ben de eline vermden kucağımda bir şeyler anlatarak resimlerdeki hayvanları tanıtıyorum. Balkon güneş alıyor her gün çıkarıyorum balkona bacaklarından kollarından güneş aldırıyorum. Çatal, kaşık tanıtma Faslını da yaptım en son babası gitar çalıyor bir süre öyle susuyor banyo Faslı’nı uzun tutamıyorum banyoda eskiden ağlamazken şimdi durmuyor çok ağlıyor. TV izletme asla yok, zaten tv izletsem akşama kadar oyalanır hiç sıkılmazdı. Yani bunların hepsini yapıyorum ama daha çok kucak istiyor. Kanguruyla evde gezdiriyorum ama belim ağrıyor. Yere pek yatağı kurdum artık, oyuncakları içine attım. Kucağı biraz unutturmam lazım ama diş çıkardığı için iyice kucakçı oldu cimcime.

Haaa. O zaman suçlu hissetmeyim kendimi

Haaa. O zaman suçlu hissetmeyim kendimi
Bir kac ay once tv aciksa bakmak icin sekilden sekile giriyordu. Arkasini donukken kafasini ceviriyordu. Ben kirk takla atiyordum bakmasini engellemek icin. Simdi tv aciksa pek ilgilenmiyor. Soyle bir bakip baska seylerle ilgileniyor. Ilgileri surekli degisiyor. Benimki emzigi de birakti. 6. Aya girer girmez azaltti, simdi hic almiyor. Cunku annesi emzik zaten ne gerek var.

Bizimki hiç emzik almadı. Bugün herşeye ağlıyor

Kızlar selamlar nasılsınız?? Ek gıda serüvenimiz yorucu gidiyor. İştahı iyi ama gaz problemimiz var. Malum sebepten doktora gidemiyoruz ama benimle tartıya aldığımda hiç kilo almamış görünüyor. Siz ek gıdayı hangi miktarda veriyorsunuz? Az veriyor olabilir miyim??

Bu arada kuzum tam bir aydır emekliyor hatta 15 gündür evi dolaşıyor. Acaba o yüzden mi kilo almadı??

Merhaba Normalde belli bir ölçü diyorlar ama ben yediği kadar veriyorum ölçmüyorum. Her bebeğin kilosu farklı sonuçta. Çok yemek istemezse zorlamıyorum. 7. Ayda anne sütü ana öğün ek gıda ara öğün. Tatmasını sağlıyorum yiyebileceği şeyleri. Severek yerse ne ala ama yemezse zorla yedirmiyorum. Mesela muzu, elmayı hiç sevmedi vermedim.

Valla allah hepimize kolaylik versin, 4 duvar arasinda cocuk yetistiriyoruz

Kızlar bebeğimin dört dişi çıktı iki alt iki üst. Alttaki dişinin biri sarı lekeli çıkıyor. Nedeni ne olabilir bilemedim. Nette baktım bazı Demir ilaçları diş sarartır yazıyor. Biz sidefer kullanıyoruz. Sidefer kullanan var mı?

Ilacin rengi ne? Ben neevit kullaniyorum. Simsiyah bir damla. Disimiz yok henuz o yuzden bilemiyorum bizimki nasil olacak.

Kizlar çocuklar çabuk sıkılıyor artik. Tehlikeli olmayan yumuşak üçlü nesneleri verebilirsiniz küçük tahta kasım, silikon spatula basi çaydanlık kapağı vs. Gibi merak edip inceliyorlar :) bizde 1 Dünya oyuncak var 1 çaydanlık kapağı etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…