Çok geçmiş olsunbirşeyi yok değil mi?

Yok canim cok şükür tedbir amaçlı 3 saate yakin uyutmadım. Goz temasini,hareketlerini inceledim adim atma refleks vs.
Düşme sesini duyunca icim boşaldı resmen ama elhamdulillah aksam oldu suanlik sıkıntı yasamadik

Çok geçmiş olsun. Yatakta koltukta bırakmayalı aylar oldu benim. Arkamı bile dönmüyorum. Bizimki sağa sola 20 gunlukten dönmeye başladığı için doktorumuz çok dikkatli ol demişti. O gün bugündür yerde bile odada tek bırakmıyorum. Evimiz dubleks. Onun kıyafetleri üst katta. Gündüzleri asagidayiz. Cis kusma falan olursa üşenmiyorum alıp kucagımda çıkıyorum yukarı. Allah muhafaza artık çok hareketliler. Bir de şuna dikkat ettim. Yerde bizimki gündüzleri. Ona bakmadigim zaman çok ani hareket ediyor yuvarlanip parke üstüne geliyor hemen. Bakışlar üzerinde olduğu zaman daha uslu duruyor. Gözümü çevirdiğim an bir haltlar karıştırıyor hemen. Tekrar geçmiş olsun. Bu gece de sık sık kontrol et. Hatta yarın da. 24 saat önemli.

Öğle yemeğine tarhana pişiriyorum. Bakalım sevecek mi? Alerjik reaksiyon gösterecek mi? Aylarca domates yiyemedim. 1 aydır yemeye başladım dokunuyordu minnosa... Tarhana ya tepkimiz ne olacak paylaşırım
Tarhana yi pisirdim. Piştikten sonra aklıma geldi. Tarhana ilk yapım aşamasında kayinvalidem tuz atıyor azcık. Kıyamadım vermedim. Ilık sulu sebze çorbası yaptım. Onu yedik havalar az daha ısınsın kendim yapacağım inş. Tuzsuz ve bol sebzeli tarhana. Onu yediririm insallah

Canım paylaşmak ister misin bilemedim ama kaka görüntüsünü bana özelden msj atabilir misin?

Gözü oyulanlar kervanına katıldımemerken de yeni huyumuz popo kaldırıp indirmek ayak sallamak
Aramıza hosgeldin benimki kollarımı kedi tirmalamis gibi yaptı. Tırnaklarıda kısa ama emerken yoluyor ve pat pat vuruyor

Ben dun bahsettigin corbayi yaptim ama yemedi. Sulu seyleri, corbalari sevmiyor benimki emin oldum. Sabah da yulafli omleti yemedi. Sert oldu niyeyse. Beceremedim galiba. Bugun ek gida yonunden basarisizdik. Kaka yine ayni azar azar zorlanarak yapiyor. Hatta galiba pisik olmus

Canim ben de yedigine cok dikkat ediyorum. Her gun yapiyor ama nasil...azar azar ve cok zorlanarak. Bugun de pisik oldugunu farkettim. Kaka kuru dugu icin poposuna yapisiyor, o yuzden galiba. Ek gidaya alisana kadar boyle zorlanacaklar galiba. Ama o ikinirken cok uzuluyorum gercekten.

Aynen canim gözüm hep üzerinde normalde bende dikkat ederdim bu tanıdık 3 4 kez yataktan düştü demişti onu duyunca daha da alıcıları actim ama olan oldu cok üzüldüm gecti insallh Pircici

Bayatsaat geç miş olsun canım

yulaf veren

arkadaşlar

bence dikkatli vermelisiniz

ben oldum olası kabızlık belası ile uğraşırım bu konuda çok okudum(kendimle alakalı)

bebek lerde de aynıdır sonuçta

yulaf gibi ürünler dikkatle kullanılmalı yoksa tam ters etkiyle kabızlık oluşturur yulaf veriyorsanız su vermelisiniz ...
ona göre çünkü bu tip urunler çok su ceker
bağırsakta su kalmayınca posa atılamaz

Canım paylaşmak ister misin bilemedim ama kaka görüntüsünü bana özelden msj atabilir misin?
Canım fotosunu çekmedim ama bir dahaki yaptığında paylaşırım, bu da 4-5 gün sonraya denk gelir büyük ihtimal. 4-5 günde bir yapıyor kakayı çünkü.

Kabızlıkla ilgili olarak nasıl beslenmesini sağlıyorsun, yani ne yediriyorsun? Fikir olur bana belki.

Bilmez olur muyum canim. Ben kronik kabizlik yasayan bir insanim. Barsaklarimdan ameliyat dahi oldum. Kabizlik benim icin bir yasam bicimi . Denemedigim sey yok kendimde. O yuzden bu konuda cok hassasim. Elim kalbimde, bana cekmez insallah diye dua ediyorum. Yulafi verdikten sonra su veriyorum mutlaka. Yoksa daha cok tikanmasina neden olur.

ay nasıl aynıymışız

benim kiz da tam ters canim B Brcbrcbrc84
ve bana kayısı hiç bir işe yaramaz
doktor bir arkadaşım çok şaşırmıştı demistiki
kayısılarda kullanilan ziraî ilaçlara karşı alerji gelistiriyordur bünyen

kabizlik yasayanlara verilirken.
yulaf/hurma/kayısı v.s.
önceden mutlaka islatilmali lifler suyu çektikten sonra diğer besinlerle ile karıştırılmalı

Çok şükür. Allah minnoşlarımızı korusun

Seni ruh eşim ilan ediyorum. Kabızlık ömür boyunca baş belam

Bizde kakayı arttırıyor ama azaltayım ben de

Gecmis olsun canim. Benimki de cok hareketli, alt degistirirken korkuyorjm. Arkami donup bez bile alamiyorum. Allah hepsini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…