Ozlem ada sahini takip etmiyorum ama bizim dr 6. Ayda 30 ml ile baslatti su an 210 cc ye cikti. Asagi yukari 1 kase (2 cay bardagi) yiyor. Ben de baskalarina bakip, niye bu kadar cok veriyoruz diye dusunuyorum hatta baslarda acaba diyodum ben bir seyleri yanlis mi anladim ama 6 aylik bebegin mide kapasitesi 180cc demisti doktorumuz, 7 aylikken de herhalde 200-250 filan. Her doktorun tarzi farkli. Biz direk sebze corbasiyla basladik, hala da devam. Oyle tadim madim yapmadik. 1 gunluk ogunumuz soyle: saat 10.00 gibi 50 cc meyve, ogle 12.00 gibi 210cc corba, aksam uzeri 16.00 gibi 50 cc meyve, aksam 20.00 gibi 1 cay bardagi yogurt. Sadece corbadan sonra anne sutu vermiyorum, corba ogunu harici anne sutu devam. Benim bebis bu programa iyi uyum sagladi. Yogurdu probiyotik yogurttan mayaliyorum. Hic kabiz olmadi. Hatta eskiden gunde 1 kaka yaparken simdi 2,3 kez yapiyor. Corbadan once ac olmasina ve uykusunun olmamasina dikkat ediyorum. Cunku toksa ve uykusu varsa dogru duzgun yemiyor. Eger uykusu gelmisse corbayi bir sonraki ogune kaydiriyorum. Biraz uzun ve kopuk oldu galiba ama aklima gelenleri yazdim.

N nonamex ozlem ada sahinin hesabina bakayim dedim de o ne yahu, bence o yemekleri buyuk kizi icin yapiyo valla ben sebze corbasiyla cok mutluyum, patates, havuc, pirinc, 2 tane mevsim sebzesi guzel guzel anlasiyoruz

Ben hic hesaplamiyorum yediklerini. Cunku ben ne kadar versem de istemiyorsa yemiyor. Mesela sabah bir yumurta sarisindan omlet yaptim. Yarisini zor yedi. Bir tatli kasigi lordan da bir iki lokma ancak yedi. Oglen iki tatli kasigi yogurt, ceyrek avokado ve ceyrek muz karistirip verdim. Hepsini yedi. Bize gore iyi bir miktardi bu. Yogurt 100 cc kaseyi bitirmeye baslamisti. Biraz artirayim dedim 120 cc mayaladim. 20 cc'si kaldi yemedi. Zorlayamiyorum cocugu boyle olunca.

N nonamex ozlem ada sahinin hesabina bakayim dedim de o ne yahu, bence o yemekleri buyuk kizi icin yapiyo valla ben sebze corbasiyla cok mutluyum, patates, havuc, pirinc, 2 tane mevsim sebzesi guzel guzel anlasiyoruz
Ya ben takip etmiyorum ama hep karsima cikiyor. Kucuk bebege koydugu menuyu sayiyor, yemin ederim ben doyarim. Abartmiyorum. Masallah diyeyim ne diyeyim. Ama onu gorunce benim oglana bak elalemin cocugu neler yiyor sen yemiyorsun diye icten ice icerliyorum.

Ayy bakmaz olaydım. Psikolojim bozuldu. Zaten çok yerinde değil. Üstüne tuz biber oldu. Bizim bebeler nerdeeeeee. Bana pek maşallah lik gibi gelmedi. Abartı ve fazla buldum. 7 8 aylık bebek için...

kızlarrrr az önce bi arkadaşın ikizlerini (5.5 aylik)
foto paylaşmış
çocuklar koltukta ayakta duruyor
ya bizim kiz mi anormal daha yeni emeklemeye başladı (7aylik)

Ayy bakmaz olaydım. Psikolojim bozuldu. Zaten çok yerinde değil. Üstüne tuz biber oldu. Bizim bebeler nerdeeeeee. Bana pek maşallah lik gibi gelmedi. Abartı ve fazla buldum. 7 8 aylık bebek için...
Neyse normalmisiz benimki yarim yumurta sarisini bitirirse bayram ediyorum, millet dolmalari yediriyor

Bizimki emeklemiyor bile
bizimki de yeni yeni ablamiz daha hızlıydı
desteksiz oturmasi gerekir v.s. diyor ya doktor videolari vs..
o ne demek sürekli mi
yani sizin ki nasıl bizimki 30sn sonra aşıyor saga sola ya da arkaya

bizimki de yeni yeni ablamiz daha hızlıydı
desteksiz oturmasi gerekir v.s. diyor ya doktor videolari vs..
o ne demek sürekli mi
yani sizin ki nasıl bizimki 30sn sonra aşıyor saga sola ya da arkaya
5 sn sonra kayiyor. mama sandalyesinde bile bir sure sonra gomuluyor.

Menü paylaşmaya devam..
Yarından itibaren 2 gün öğlen tarhana çorbasııı
Bizim menuler cok sasti. Menu falan kalmadi aslinda bugun yetistirebilirsem pure vericem aksam. Icine ilk kez kiyma koyacagim...eger esim marketten gelirse....hayatim hep bi seylere yetismeye calismakla geciyor. Ve ben yetistiremiyorum hicbi seyi sanki.

Ben o ben. Bebekten önce de öyleydi. Hem yetişemiyordum sanki hem de herşeye geç kalmışlık hissi Emre Aydın misali

Ben o ben. Bebekten önce de öyleydi. Hem yetişemiyordum sanki hem de herşeye geç kalmışlık hissi Emre Aydın misali
Aynen, eskiden de oyleydim ama simdi bebek sorumlulugu olunca daha farkli. Alisiriz insallah...

Aynen ya cok zormuş annelik hicbirsey yetişmiyor. Şimdi makinalar var ona ragmen.. annemin hakkını nasıl öderim o vakitlerde ne makina ne hazır bez 3 çocuk büyütmüş

Kızlar yogurdu kac gün içinde veriyosunuz? Ben 2 gün bazen de süt alamadıysam 3 gün veriyorum malum süreçten dolayı hep markete gidemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…