Lor ve zeytinyağ robota koyuyoeum. Özel bir tarif var mıdır bilmiyorum.Labne yapan arkadaşlar tarifiniz var mı?
Ben 8 aylik yurumusumAynen kızlar hızlı çıktıGerçi ben de geç yürümüşüm.
Ah canim benim. Seni cok iyi anliyorum. Kendimi resmen bir kisir dongu icinde hissediyorum. Hicbi seye yetisemiyorum. Bebegime yetemiyorum gibi geliyor. Bugun de kahvaltisindan bir lokma yemedi. Sinirden aglayasim geldi. Normalde cok sevdigi bir sey ama bugun agzini acmadi. Gece de 150 defa uyandi. Daha gun baslamadan ben yorgun hissediyorum. Beni en cok bu ek gida olayi yipratti. Gececek insallah bu gunler. Biraz daha sabir2 gündür o kadar yorgunum ki. Bizim oğlan çok sinirli. Kendini nasıl sıkıyor anlatamam. Ne biçim dișmiș bu ya. Hem diș hem 3 günde bir zorla yapılan kaka. Hayatım zindana döndü. Zindana dönüş kısmı ona üzülüyorum. Oyun oynarken birden kızmaya başlıyor. Yavrumun huyu değişti umarım geçici bir durumdur. Gece bi kalktım yüzüstü dönmüş kollarınin üstünde duruyor sağa sola bakıyor zifiri karanlıkta. Her gün bir şey ekleniyor. Zorlu süreçlerden geçiyoruzyemeklerini puturlu vermeye çalışıyorum. Oguruyor. Bu durumda blw geçemiyorum. Süzgeçten rendeden geçiyorum yiyeceklerini. Henüz hazır değil. Arada veriyorum ogurunce ve yemeyi bırakınca catalla eziyorum hemen. Evim pis hiç iş güç yapamaz hale geldim. 5 odalı evin salonu ve yatak odasını supurup silebiliyorum. Sürekli burda vakit geçirdiğimiz için. Ay nolcak böyle depresyona girmemek için direniyorum. Bi ben mi böyleyim yaa siz de her şey güllük gülistanlık mi????
Ay bi de benimki her daim bir mizirdanma icinde. Artik o mizirdanma sesi beni o kadar yoruyor ki anlatamam. Ne yedigimden ne ictigimden bi sey anliyorum. Istemedigi bir durumda surekli mizirdaniyor. Tam aglama da degil ama insanin beynini kemiriyor.2 gündür o kadar yorgunum ki. Bizim oğlan çok sinirli. Kendini nasıl sıkıyor anlatamam. Ne biçim dișmiș bu ya. Hem diș hem 3 günde bir zorla yapılan kaka. Hayatım zindana döndü. Zindana dönüş kısmı ona üzülüyorum. Oyun oynarken birden kızmaya başlıyor. Yavrumun huyu değişti umarım geçici bir durumdur. Gece bi kalktım yüzüstü dönmüş kollarınin üstünde duruyor sağa sola bakıyor zifiri karanlıkta. Her gün bir şey ekleniyor. Zorlu süreçlerden geçiyoruzyemeklerini puturlu vermeye çalışıyorum. Oguruyor. Bu durumda blw geçemiyorum. Süzgeçten rendeden geçiyorum yiyeceklerini. Henüz hazır değil. Arada veriyorum ogurunce ve yemeyi bırakınca catalla eziyorum hemen. Evim pis hiç iş güç yapamaz hale geldim. 5 odalı evin salonu ve yatak odasını supurup silebiliyorum. Sürekli burda vakit geçirdiğimiz için. Ay nolcak böyle depresyona girmemek için direniyorum. Bi ben mi böyleyim yaa siz de her şey güllük gülistanlık mi????
Bu kadarcık mı iyiymişLor ve zeytinyağ robota koyuyoeum. Özel bir tarif var mıdır bilmiyorum.
IIIIHHHH diye bir mizirdanma. Sürekli bizde de var. Ne yapacağım bilmiyorum. Onun bu haline üzülüyorum. İnşallah sadece disden dolayıdır bu halleri. Allah yardımcımız olsunAy bi de benimki her daim bir mizirdanma icinde. Artik o mizirdanma sesi beni o kadar yoruyor ki anlatamam. Ne yedigimden ne ictigimden bi sey anliyorum. Istemedigi bir durumda surekli mizirdaniyor. Tam aglama da degil ama insanin beynini kemiriyor.
Instamomlardan nefret ediyorum.Sizi bilmem biz aşırı güllük gulistanligiz. Abartmak gibi olmasında o gül-lügun yüksek doz sevincinden 3 gecedir ruhlar aleminden ferruh gibiyim
Intsta ya resim koymak istiyorum ama öyle tontistatli (discikarma)DİKENİ var ki nazara felan geliriz diye kendime saklıyorum
Ve bu arada EVİMbalı dök zatten İYİCEbattı (normal rayına girince hayatin kim raydan cikti-senbenbizleronlar-aşırı uslu tatlibıdık sakinlik abidesi kızım ile)
bi ara temizlicem MODUNDA çünkücanım evim
Kocisimle (uykusuzluktan HUNİlerimizi cikartmazssak) 7/24duvarlarından huzurakan yuvam da AŞIRI mutlu olduğunu size anlatsam YOK ARTIK dersiniz çünkü mukemmelüstu aşırıbecerikli evininSULTANIsuper anayim ben
Sana benzer belkiBen 8 aylik yurumusum
Bizimkinin yeni dişleri çıkıyor. Dün gece uykusundan uyandı hala ayakta uyuyor sürekli inledi kuzum yarı uykulu. Tetagil toz sürdüm artık biraz rahatladı uyudu. Diş Çıkarmak kolay değil sonuçta diş etini yarıp çıkıyor. Biz bile ağrı çekeriz o minnak napsınIIIIHHHH diye bir mizirdanma. Sürekli bizde de var. Ne yapacağım bilmiyorum. Onun bu haline üzülüyorum. İnşallah sadece disden dolayıdır bu halleri. Allah yardımcımız olsun
Yalan yalan onlar gerçek değil arka planda bizim gibilerInstamomlardan nefret ediyorum.ay hele bi tanesini unutamiyorum. Dogum yapmis, ilk hafta kontrole gidiyor. Saclar acik, takilar yerli yerinde, makyaj o bicim, kilik kiyafet son sistem foto koymus. Yahu oyle bir dunya var mi????
Önce ruh sağlığı önemli canım bırak ev dağınık kalsın valla hiç umrumda değil. Ben de salonu ve yatak odasını temizliyorum kalan kısım yapabildiğim kadar. Bu durum geçici 4 diş çıktı 2 daha geliyor, yine gece uyanıp gezmeler. Uyuttum derken ağlayıp uyanması benim kucağıma almam ve onun kucağımda iki dk kokumu alıp uyuması. Sonra yine saat başı uyanması.. Bunlar önceki dişlerden tanıdık süreçler2 gündür o kadar yorgunum ki. Bizim oğlan çok sinirli. Kendini nasıl sıkıyor anlatamam. Ne biçim dișmiș bu ya. Hem diș hem 3 günde bir zorla yapılan kaka. Hayatım zindana döndü. Zindana dönüş kısmı ona üzülüyorum. Oyun oynarken birden kızmaya başlıyor. Yavrumun huyu değişti umarım geçici bir durumdur. Gece bi kalktım yüzüstü dönmüş kollarınin üstünde duruyor sağa sola bakıyor zifiri karanlıkta. Her gün bir şey ekleniyor. Zorlu süreçlerden geçiyoruzyemeklerini puturlu vermeye çalışıyorum. Oguruyor. Bu durumda blw geçemiyorum. Süzgeçten rendeden geçiyorum yiyeceklerini. Henüz hazır değil. Arada veriyorum ogurunce ve yemeyi bırakınca catalla eziyorum hemen. Evim pis hiç iş güç yapamaz hale geldim. 5 odalı evin salonu ve yatak odasını supurup silebiliyorum. Sürekli burda vakit geçirdiğimiz için. Ay nolcak böyle depresyona girmemek için direniyorum. Bi ben mi böyleyim yaa siz de her şey güllük gülistanlık mi????
Yok benimki biraksan kalkip gidecek ama yuruyerek degil ucarakSana benzer belkiBen geç yürümüşüm ama 10 aylıkken cümle kuruyormuşum gevezelik küçüklükten kalma
Benimki de bu ara uyurken inliyor, iki gundur de cok uyaniyor gece. Ama hala dis mis yok.Bizimkinin yeni dişleri çıkıyor. Dün gece uykusundan uyandı hala ayakta uyuyor sürekli inledi kuzum yarı uykulu. Tetagil toz sürdüm artık biraz rahatladı uyudu. Diş Çıkarmak kolay değil sonuçta diş etini yarıp çıkıyor. Biz bile ağrı çekeriz o minnak napsın
Bizimkiler yata yata büyüyecek sanırım rahatlarından ödün vermek istemiyorlarBenim tembel tenekemde öyle :) yuzustu durunca agliyor :) kaplumbaga gibi
aynen canimT tuboz 5.5 aylik ve ayakta mibenimki de cok randimanli emeklemiyo, zaten emekleyebilecegi 2m2 alani var ama koltugun kenarlarindan tutunup kalkmaya calisiyo, becerebilirse ayakta duruyo biraz. Desteksiz kisa sureli oturuyo. Valla sahsen hic acelem yok benim, kizimin pasa gonlu neyi ne zamn yapmak istiyosa oyle yapsin . Kurmali bebek degiller ki...
aynen canim2 gündür o kadar yorgunum ki. Bizim oğlan çok sinirli. Kendini nasıl sıkıyor anlatamam. Ne biçim dișmiș bu ya. Hem diș hem 3 günde bir zorla yapılan kaka. Hayatım zindana döndü. Zindana dönüş kısmı ona üzülüyorum. Oyun oynarken birden kızmaya başlıyor. Yavrumun huyu değişti umarım geçici bir durumdur. Gece bi kalktım yüzüstü dönmüş kollarınin üstünde duruyor sağa sola bakıyor zifiri karanlıkta. Her gün bir şey ekleniyor. Zorlu süreçlerden geçiyoruzyemeklerini puturlu vermeye çalışıyorum. Oguruyor. Bu durumda blw geçemiyorum. Süzgeçten rendeden geçiyorum yiyeceklerini. Henüz hazır değil. Arada veriyorum ogurunce ve yemeyi bırakınca catalla eziyorum hemen. Evim pis hiç iş güç yapamaz hale geldim. 5 odalı evin salonu ve yatak odasını supurup silebiliyorum. Sürekli burda vakit geçirdiğimiz için. Ay nolcak böyle depresyona girmemek için direniyorum. Bi ben mi böyleyim yaa siz de her şey güllük gülistanlık mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?