kızlarrrr az önce bi arkadaşın ikizlerini (5.5 aylik)
foto paylaşmış
çocuklar koltukta ayakta duruyor
ya bizim kiz mi anormal daha yeni emeklemeye başladı (7aylik)
Valla mesajına sesli güldüm Seninki en azından emekliyor, benimki bırak emeklemeyi sağa sola dönüyor sadece. Bacanak naptın dobloyu der gibi oturuyor

Yok devam sütü vermiyorum.Emziriyorum. Probiyotik yoğurt Mayası sipariş verdim ondan yapıcam. Bugün zorlanmadan yaptı şükür ama 4 günde bir yapıyor artık

Eylül 2019 model bebeler rahatına düşkün galiba anacım benim ki
dönerek depar atıyor hamileyken panda yavrusu da izlemedim ama :)

Anne ben emeklemicem yoruluyorum oturukende sırtına yanina yastık köy rahat ediyorum der gibi desteksiz oturma yok :)
Bu gelişim evresi ay olarak belli 1 sakla da degil rahat olalim kizlar :)

Desteksiz oturma mesela evet genelde 6 ay ama illa 6 degil ve çocuğun kas ve motor becerisi farklı
Desteksiz oturma zamani 6-8 ay
Yani 8 ayı bitipte oturamiyorsa acaba gelişinden sıkıntı mi var diye sorgulamaliyiz

Benim oğlan da sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama tersini yapmıyor. 21 eylül doğumlu. Normal mi acaba. Sizinkiler dönüyor mu

kızlarrrr az önce bi arkadaşın ikizlerini (5.5 aylik)
foto paylaşmış
çocuklar koltukta ayakta duruyor
ya bizim kiz mi anormal daha yeni emeklemeye başladı (7aylik)

Benim kızda dikilmeye basladi koltuklara kalkıyor,bacağıma tutunup kalkıyor ama 2 hafta falan oldu yapalı ama tutmayı bilmiyor,kalkıyor ve elleri birakiyor. 5.5 aylık baya erken başlamışlar masallah her bebeğin gelisimi ciddi farkli

Valla mesajına sesli güldüm Seninki en azından emekliyor, benimki bırak emeklemeyi sağa sola dönüyor sadece. Bacanak naptın dobloyu der gibi oturuyor
Hahahah benimki hep oyle oturuyor. Hatta bi fotosu var, tam capslik erkekler tembel bence bu konuda. Kizlar hizli cikti.

T tuboz 5.5 aylik ve ayakta mi benimki de cok randimanli emeklemiyo, zaten emekleyebilecegi 2m2 alani var ama koltugun kenarlarindan tutunup kalkmaya calisiyo, becerebilirse ayakta duruyo biraz. Desteksiz kisa sureli oturuyo. Valla sahsen hic acelem yok benim, kizimin pasa gonlu neyi ne zamn yapmak istiyosa oyle yapsin . Kurmali bebek degiller ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…