Bi yerde okumustum, uykusuzluk da kilo yapiyormus. Bazi hormonlar yeterince salgilanmadigi icin siskinlik yapiyormus.
Doğrudur genelde uykusuzum ama aşırı uykusuz kalmışsam o gece, sabahı bir şişkinlik oluyor. Bir de sabah hamilelikte olduğu gibi ayaklarım acıyor sanki ödem varmışmış gibi

Doğrudur genelde uykusuzum ama aşırı uykusuz kalmışsam o gece, sabahı bir şişkinlik oluyor. Bir de sabah hamilelikte olduğu gibi ayaklarım acıyor sanki ödem varmışmış gibi
Ayy benn. Ayağının altı demi? Kaç kişiye sordum bunu. Yoo demişti. Sonunda birini buldum

Kızlar merhaba uzun süreden sonra arada bir bakabiliylrum eskisi gibi sık alamıyorum telefonu elime karantina yorucu geçiyor umarım sizlerin sağlıkları yerindedir 7 aylık oldu minikler bazıları 8 olmuştur belki de :) arada okumaya çalışıyorum Ek gıda yavaş yavaş ilerliyorum bende çok püre vermemeye başladım . Ek gıda ile kan gelme durumuda geçti gibi suanlik maşallah herhangi bir alerji tepki vermedi hamd olsun..
Bir aklıma takılan sorcaktim uyku tulumu kullaniyormusunuz LCW dan 1.7 tog aldım oda ısısı 23 24 derece oluyor üstünü kesinlikle ortturmuyor gece savaş halindeyiz. Zibinin üstüne giydirdim ama çok sıcak gelmedi vücudu usuyormudur anlamadım endişeliyim kullananiniz var mı

Benim kide 24 den once uyumazdi uzun uykusna gecmezdi yani gece uykusuna ben yavaş yavaş geri aldım şuan 9 da uyutuyorum uyanıyor tabi ilk başta ozellikle hep odadan çıkmadan konuşmadan geri uyuttum artık uyansa bile geri uyumak istiyor genelde kesintisiz uyumuyor illaki kalkıyor ama geri uyutmaya cakisiyorum. Bu uyku düzeni çok sabır gerektiriyor gündüz 3 uyku yapıyoruz öğlen 2 saat uyutuyorum uyanırsa ayağımda bekletiyorum sırf uzun uyusun alsın uykusunu diye sabah ve ikindi yarım saat uyuyor zaten.

Yarinki sebze menunuzde ne var? Ne yapacagima bi turlu karar veremedim. evde kabaktan baska sebzr de yok ve iki gundur kabak yiyor...

Ben galiba tarhana. Bugün sabah kayısı ve yulaf unu haşladım kakada sorun var diye. Bu sefer de çok yaptı
Tarhanam yok benim. Buzluktaki kerevizle kiymali kereviz yapayim bari. Biz 8 aylik olduk sayilir, haftaya 8 ayligiz. Yavas yavas bebek makarnalarina giris yapmak istiyorum.

kızlar oruç tutacak tutan var mı ?
emzirenlerden
bir de bebekle nasıl yapacaksinz
mesela şuan uyumuyor an itibariyle sapıttı uykular

Ohh afiyet olsub sifa olsun kuzuya.oda sicakligi yeterli gelecektir.biz cok etkisni gorduk bir kac cay kasiginin bile aninda kakamizi yaptik insallah sizede cozum olur 2gun diye okudum geri kalani hüpleticez..altinkilicin kucuk kefirlerinden almstm doktor hazir olmasin dedi gerci boylede hazir

kızlar oruç tutacak tutan var mı ?
emzirenlerden
bir de bebekle nasıl yapacaksinz
mesela şuan uyumuyor an itibariyle sapıttı uykular
Ben tutamayacagim sutum zaten zar zor yetiyor hepten kesilir.

Ben kisin hem de kullanmayi denedim fakat asla uyumadi ve hala sicaktan nefret ediyor..bosuna almis oldum disari cikarkenngiydirdim ve anladimki kalin bir sey almamaliyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…