Kızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
6 gibi yiyor en son. Bazen 7'yi bulabiliyor. 8'e dogru uykuya hazirlik basliyor. 5 civari bez degistiriyoruz ama bu ara artti. Az az kaka yaptigi icin gun icinde daha sık bez degisiyor bu ara.

Canım bizimki de önceleri 24 te uyurdu sonra 21 de uyumaya başladı, son günlerde de 22.30 gibi uyuyor. Çocuk gelişimiyle ilgili bilgisine çok güvendiğim kendini sürekli geliştiren bir ebe var tanıdığım. Uyku eğitimi diye birşey yoktur çocuk yorulunca uyumak ister, herşeyden öte onun da bir insan olduğunu, zaman zaman uyumak istemeyeceğini bil ve saygı duy der. Bence işe böyle başlamak lazım. 2. Olarak da gece uykusu vaktinin geldiğini çocuğun anlaması için ışıkları loş hale getirme, tv kapama, ninni gibi durumlara başvurup yarim saat yarim saat öne çekmeye çalışabilirsin.

Yavas yavas cekebilirsin ama o sekilde gece boyunca uyuyorsa birak o saatte uyusun.Biz 20.30da uyuyoruz fakat genelde 00.00dan sonra surekli bir uyanis hali vardi.uyku egitimine baslamistik ki bugun o da taklaya gelmis gibi gorunuyor kendi kendine uyumaya baslamisti bugun gunduzde hic uyumadi tam ters tepti gunu gunune tutmuyor ama bir rutinimiz var o bile bir seydir diyelim

Kefir mayasi cok aradim ama bulamadim marketten toz maya aldim mecburen canim ama o bile aninda etki etti.1 litre sute mayayi döktüm 22 saat beklettim..azicik verdim ve kaka
Kefir aldık bugün mayaladim. Yalnız sabit 25 derecede tutmam imkansız mayalanir herhalde. Yarın öğleden sonra hazır olcak inşallah ve umarım içer... Ayrıca kaç günde tüketmek gerek? Bilgin var mı canım?

Sabit tutmak zor ben sürekli mayaliyorum bizde eksik olmuyor. Oda sıcaklığındaki süte kefir tanelerini ekliyorum,ağzı açık tülbent konabilir ışık görmeyen yerde 24 saat bekletiyorum , normal bir dolabın içine koyuyorum.,metal degmiycrk cam veya plastik kap denmişti bana. Her türlü sütten oluyor. Eşim için genelde 36 saat bekletiyorum.2 günde bitiriyor eşim,malesef çocuklar sevmedi,abla çilekli yada muzlu olursa iciyor. Bebeginde arada meyve puresine ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…