bazı seyler dokunabilir sucuk degistirdiysenizSucukk
aynen canim benim tutum ve yonelimim de bilen bilir bu şekilde blw mlw yapana saygılıyim ama benim fikrim güvenlik herseyin önünde elbette herşeyi öğreniyorBenim bebis yeni 7 aylik oldu, dun doktorumuzla konustuk beslenmeye nasil devam edecegiz diye. Kahvaltiya basliyoruz. Aynen soyle dedi "ogunleri iyice pure haline getir, sana derler ki 'aaa sekerim parca parca vermiyor musun' sen de de ki 'hayir sekerim vermiyorum'bebeklerde cigneme refleksi 9 aya kadar gelismez dedi. Disleri cikti dedim, onlar keser ama cigneyemez dedi. Yani aksini soyleyen doktorlar da var ama ben halihazirda biri yemek yerken oksurse panik olurum, bu yuzden purelere devam. Blw filan hic bana gore degil. Doktor ne zaman artik cigneyebilir derse o zaman verecegim.
ben kuzu kullaniyorumGerci siz kahvaltilara, kiymalara basladiniz ama ben doktorun dediklerini paylasayim akliniza yatarsa yaparsiniz. Eti kiyma olarak alma dedi. 300 Az yagli kuzu kulbasti al, rondodan gecir 40 gr.lik kucuk porsiyonlara ayir buzluga at dedi. Gunluk cikarip corbasina ekle dedi. Antibiyotiksiz, dogal et bulmak da zor. Siz napiosunuz?
mama sandalyesinde yürüteçte hiçbir yerde durmuyor hani açılışlarda kocaman insan figürlü aşağı egilen balonlar var ya aynı onlar gibi kucakta her yerde kendini arkaya öne atıyorYanına alabilirsin mutfağa gittiğinde
Belki mama sandalyesi belki yürüteç işini görür
Olmadı yere bi örtü serip eline oyuncak vererek oyalarsın
Gece nasıl düşecek canım anlamadım
Yatağı nasıl ki?
benimki gündüz toplamda 1saate yakın uyuyor akşam çok yorulup sekizde uyuyor,gece bi kez uyanıp emip yatıyor sabah 6/7'de dikiyor ayağa beniKizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Düzen mi?Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Oh masallah, erken kalkmasi disinda super duzenbenimki gündüz toplamda 1saate yakın uyuyor akşam çok yorulup sekizde uyuyor,gece bi kez uyanıp emip yatıyor sabah 6/7'de dikiyor ayağa beni
Düzen mi?sahi düzen neydi?? Biz saat başı uyanıyoruz düzenimiz bu şekilde Az önce yatayım dedim ben tam uykuya dalacakken ağlayarak uyanıyor, alıyorum kucağıma yatırıyorum yine aynı şekilde ben dalacakken uyanıyor. Baktım olmuyor oturuyorum artık ben de uyumuyorum pes ettim Bence hazır düzenin varken hiç bozma
Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Bizim de 12 öne çekince dediğin gibi 1 saat sonra uyanıyorKizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
bizde aynıyız ben gece kuşu sabah ne yaparmKizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Süper.. Kendin mi yaptın? Tarif verir misin?Kabizlik sorunu olan varsa muhakkak kefir versij vermemle yapmasi bir oldu yine :)
Uzun zamandır akşam 7 sabah 6 idi. 2 gündür akşam 8.15 sabah 6.15 arasına döndü. Gündüzleri 3 4 kere uyuyor artık. 3 kermesi ortalama 25 30 dk 1 kere de 45 dk 1 saat arası uyuyor. Gece de 1 yada 2 kere emziriyorum. Doğduğundan beri sasmadi gece uykusu. Gündüzleri hiç uyumazdi. 15 dk falan uyurdu. Şimdi onlarda düzene girdi uzun zamandır. Kendi tecrübem şu ki bebeğin uyku düzenine göre hayatı şekillendirmek gerek. Akşam gezmeleri DON'T, uyku öncesi uyaranlar DON'T, (beyaz ışık, TV ışığı, oyuncaklar vs gibi)Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Kefir mayasi cok aradim ama bulamadim marketten toz maya aldim mecburen canimSüper.. Kendin mi yaptın? Tarif verir misin?
Saat 8de 8.30da uyuyor 7 gibi veriyorum..cisli neysede kakaliya hasret kaldikKızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?