aynen canim benim tutum ve yonelimim de bilen bilir bu şekilde blw mlw yapana saygılıyim ama benim fikrim güvenlik herseyin önünde elbette herşeyi öğreniyor
endişe yaşamanın luzumu yok ezmeden vermem

ben kuzu kullaniyorum
onda daha az hile oluyormus
yumurta zaten her zaman organik kullaniyorduk degisen bişey olmadi
0 numara kullaniyoruz belli markalar var zaten malumunuz

mama sandalyesinde yürüteçte hiçbir yerde durmuyor hani açılışlarda kocaman insan figürlü aşağı egilen balonlar var ya aynı onlar gibi kucakta her yerde kendini arkaya öne atıyoroyun çiti aldım son çare ondan çıkamıyor debeleniyor içeride ama onda da maksimum on dakika dayanıyor hiperaktif olabilir mi normali mi bu bilemedim

Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?

Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?

benimki gündüz toplamda 1saate yakın uyuyor akşam çok yorulup sekizde uyuyor,gece bi kez uyanıp emip yatıyor sabah 6/7'de dikiyor ayağa beni

Düzen mi? sahi düzen neydi?? Biz saat başı uyanıyoruz düzenimiz bu şekilde Az önce yatayım dedim ben tam uykuya dalacakken ağlayarak uyanıyor, alıyorum kucağıma yatırıyorum yine aynı şekilde ben dalacakken uyanıyor. Baktım olmuyor oturuyorum artık ben de uyumuyorum pes ettim Bence hazır düzenin varken hiç bozma

dis filan mi cikariyo? Ya da gaz oluyordur. Ya aslinda erken kalkmami gerektiren bir durum yok, gec yatip gec kalkmak isime geliyor ama bu sefer bebisin tum ogunleri sarkiyor

Eskiden 7/8 arasi uyur, sabah 8 gibi bitirirdi gece uykusunu. Havalar gec kararmaya basladigi icin bir saat ileri atayim dedim gece uykusunu. Simdi 8/9 arasi uyuyor ama sabah 6/7 gibi bitiriyor uykusunu. Ben de anlamadim. Ileri gitmesi gerekirken elimde patladi bu degisiklik. gunduz uykulari da soyle...sabah 9/10 bazen 11'e kadar ilk uyku..ogleden sonra 2/3 gibi ikinci uyku. Sureleri degisiyor ama ortalama bir saat. Bi ara sanki saat kurulmus gibi hep 40 dakikaydi. Sonra bi daha uyumuyor. Zaten aksam uykusu erken, ama bayagi uykulu oluyor. Aksam yemeginde cok huysuz oluyor.

Bizim de 12 öne çekince dediğin gibi 1 saat sonra uyanıyor

bizde aynıyız ben gece kuşu sabah ne yaparm
8de uyumuyor uyusa diyelim en geç 6 da kalkar

Uzun zamandır akşam 7 sabah 6 idi. 2 gündür akşam 8.15 sabah 6.15 arasına döndü. Gündüzleri 3 4 kere uyuyor artık. 3 kermesi ortalama 25 30 dk 1 kere de 45 dk 1 saat arası uyuyor. Gece de 1 yada 2 kere emziriyorum. Doğduğundan beri sasmadi gece uykusu. Gündüzleri hiç uyumazdi. 15 dk falan uyurdu. Şimdi onlarda düzene girdi uzun zamandır. Kendi tecrübem şu ki bebeğin uyku düzenine göre hayatı şekillendirmek gerek. Akşam gezmeleri DON'T, uyku öncesi uyaranlar DON'T, (beyaz ışık, TV ışığı, oyuncaklar vs gibi)

Kızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...

Bizim 21-21-30 arası uykuya geçiş,gece sayisiz uyanma ve sabah en gec 8 de uyanıyor.gunduz uykularimiz 3 kez uyuyor hep kısa kısa 15 dakika bazen nadir yarım saat. Hiç gece bir kaç kez kalktığı olmadi hep sayısız,bunu sırrı ne bende bilmiyorum.gunduzde çok hareketli bebek 2 aydir yaklasik emekliyor,koltuklara kalkip sıralamaya başladı hep kıpır kıpır haliyle kilomuzda az

Kızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
Saat 8de 8.30da uyuyor 7 gibi veriyorum..cisli neysede kakaliya hasret kaldik 5 aliyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…