Sagol canimm afiyt olsun kuzulara kiymayi ne kadr araliklarla veeiyorsunuz gun asiri koyuyorum ama ?
Bi yemeği 2 gün yiyor, genelde bi yemeğine koyuyorum bi yemeğine koymuyorum. Dün yedi kıyma, bugün ve yarın yemiycek

Saol eimde vardı kendim de egzamalı olduğum için. Bir deneyim
Bendede dogumdan sonra cikti cok saskinim yani..hani dogumdan sonra vucut yenileniyordu bende kuaniyorum simdinbaya kasintingiderio bephantol..kortizonsuz doktor yazdi gulceyede

Temizleniyor yuzunu yikiyormusun hergun yikamiyorsan yapabilrsin ama burna muhakak yapip aspiratorle cekiyorm cok sumuklu yav
Yuzunu islattigim pamukla siliyorum, goz capaklarini aliyorum pamukla. Burnu coktandir yapmiyorum. Gorunenleri aliyorum ama cogu banyoda cikiyor.

Kızlar kefirden bahsetmişsiniz. Kefiri nasıl yapıyorsunuz?Bu arada oğluma taze fasulye yapıyorum bu kadar iştahla baska birşey yemiyor tavsiye ederim
Canli kefir mayasi ariyorum aktarlarda varmis sanirim bulursam kacirmayacagm ama simdilik 1litre sute hazir toz kefir mayasi denedim gayet oldu sevdanem marka migrosta olandan..taze fasulye sarimsak kiyma yaptim gecen bende bayila bayila yedi

Burnu hep dolu bizimkinin dogdugundan beri aspirator :)
Biz gecen ay bronsit atlattik. Nebulizatorle surekli ilac verdik. Cok sukur ondan sonra burun tikanikligi pek olmadi. Aspirator hic yapmadik biz. Doktorumuz onermedi.

Canli kefir mayasi ariyorum aktarlarda varmis sanirim bulursam kacirmayacagm ama simdilik 1litre sute hazir toz kefir mayasi denedim gayet oldu sevdanem marka migrosta olandan..taze fasulye sarimsak kiyma yaptim gecen bende bayila bayila yedi
Pazartesi ilk işim mayayı alıp denemek. Kıymaya henüz başlamadım. Hep kuzu kıymadan bahsediyorlar dana kıyma kullansam olur mu acaba.

Sogan da ekledin mi? Bi de taze fasulye cikti mi ya? buzluktan mi kullaniyorsun? Ben de artik ne sebze verecegimi sasirdim. Hep ayni seyleri yiyor garibim.

Biz gecen ay bronsit atlattik. Nebulizatorle surekli ilac verdik. Cok sukur ondan sonra burun tikanikligi pek olmadi. Aspirator hic yapmadik biz. Doktorumuz onermedi.
Gecmis olsun..kucukkem evet onermiyorlar nefessiz vs kalacak diye ama ben o zamanda yapiyordum hic hasta olmadik bizede surekli goze ve burna temizlik yapin demisti..yapmazsam tikanir bizimki zaten..yoksa bir sey gerekte yok ama bariz buyuk insan gibi topaklar aliyorm aspiratorle :) hava kuru nem olmadgndan sanirim

Pazartesi ilk işim mayayı alıp denemek. Kıymaya henüz başlamadım. Hep kuzu kıymadan bahsediyorlar dana kıyma kullansam olur mu acaba.
ya bizim doktora ben ozellikle sordum herkesten kuzu kiyma duyuyorum.. dana kiyma dedi bana..bende dana aldim gecen kuzu yoktu markette.. sorun yasamadik.kuzuda alip atarim ceviz buyuklgnde yaptm koydum buzluga..

-EarthLing- sogan atiyorum cogu yemegine hatta sarimsakta ama tadini baskilayacagndan amacimizdan sapariz dedi doktorda ne yapayim antibiyotik bugun bezelyye taze sogan koydum o da guzel oldu

Sagol canim. Evet Ankara havasi farkli tabi. Bizim burasi cok nemli.

Ya ben de koyuyorum. Lezzet veriyor, hem de faydali. Hem de bizim yediklerimize yaklassin yedigi istiyorum. Ben de cogu zaman katiyorum.

Rengi falan atmadı mı, nerden almıştın zıbınları ya da pijamaları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…