ben de indirmedim daha aynı düşünceden..ama benimki dönüyor kalkmayada çalılıyor emekliyorda .. aslında çok riskli şuanda dediğin gibi o alt seviyedenn nasıl alacam gece boyu
Ben indireli 2 ay oldu. 8 aylik artik ve ayaga kalmaya calisiyor kesin duserdi indirmesem.

nasıl verdin eline ben çok korkuyorum ya bende yaptım öyle bakıyoruz birbirimize yutamaz diye çok korkuyorum
Zaten yumusak odugu icin sorun olmadi. Cigneyebiliyor benimki ama cignemeden yuttu cogunu. Minik minik koparip yedirdim. Tumunu eline vermedim. Onune lokmalik minik parcalar olarak koydum. Kendisi aldi agzina goturdu, tabi hepsini tutturamadi arada ogurdu ama o kadar olacak.

Bizimki de içmiyordu ilk zamanlar. Her türlü kaşık, 2 çeşit suluk denedim. Sonunda metal kaşıkla içmeye karar verdi. Uzun süre onunla içirdim.su an mama kaşığıyla içiyor. Hemde severek.
Kac cc iciyor

Cok iyi iciyormus kuzu..bizimki 20 cc anca iciyordur zar zor o da
.. Ben ek gıda sonrası veriyorum. Verdiğim suyun hepsini bitiriyor. Sen mama da verdiğin için doktoruna sor istersen ne kadar verilmeli diye. Bu suyla ilgili de epey bir bakındım yabancı kaynaklarda da anne sütü alsa bile ek gıda sonrasi 20_40ml su içmeleri gerekiyormuş. Mama verenleri bilemiyorum. Sonuçta katı şeyler tüketiyorlar. Ve sıvı ihtiyacı artıyor. Sen, ben yediğimiz yemeğin içinde de şu oluyor ama şu içme ihtiyacı duyuyoruz. Zaten artık hareketlendiler. Bence kesinlikle şu içmeli. İlk 6 ay 1 çay kaşığı bile su vermedim bu arada. Sizin kabızlık susuzluktan kaynaklı olabilir.

Katiliyorum..sulukla denedim yok kendisine verdim biraz oynarken icti eh iste :) kucuk bi alistrma biberonu aldm onlada oynuyo heyecanlaniyo su verdgmde oyun zannediyo cidden dun biraz fazla vermsitim birde tarhana ve zeytinyagi iyi gel.di sanirim 2kez kaka yapti..suyun bende yumusattgni dusunuyorum

Ben bizim doktora kac cc icmeli diye sordum, "sen sadece her ogunden sonra teklif et" dedi. Galiba anne sutu veya mama icindeki su ihtiyaclarini karsiliyor
Valla benim anne sutu nanay cok emmiyor zaten yeterli degil..bir de mamayi taa 8de veriyorm ek gida aliyor cogunluk su icmesi lazim bencede arrtik..kasikla falan dun fazla vermistim kaka yapti rahat

Valla benim anne sutu nanay cok emmiyor zaten yeterli degil..bir de mamayi taa 8de veriyorm ek gida aliyor cogunluk su icmesi lazim bencede arrtik..kasikla falan dun fazla vermistim kaka yapti rahat
Kaşıksız bizim de zorlanıyor. Alıştırma bardağı tam olmuyor sanki

Kaşıksız bizim de zorlanıyor. Alıştırma bardağı tam olmuyor sanki
Alıştırma bardağını dış kasiyici olarak kullanıyoruz. Ne zaman su koysam kafa göz her yer sırılsıklam oluyor. Pipetlilerden almayı düşünüyorum. Belki onunla içer. Kaşıkla vermek nereye kadar

Bastan pipetli almadgma pismanim resmen hic kullanamadik acele etmemek gerekiyormus demekki

Bastan pipetli almadgma pismanim resmen hic kullanamadik acele etmemek gerekiyormus demekki
Evet bi tane pipetli var ama daha büyük yaşlar için. Gırtlağına gelir Allah korusun. Küçük kısa saplilardan alacağım.

Benimki kasikla hic icemiyor. Sivi seyleri puskurtuyor direkt. O yuzden corba bile icmiyoruz.

Benimki kasikla hic icemiyor. Sivi seyleri puskurtuyor direkt. O yuzden corba bile icmiyoruz.
Kuzum hatırlar mısın başta bizim de öyleydi. Kıvam yavaş yavaş sulandirarak alıştırdım. Öyle tek seferde alışamadı kısaca. Suyu iciremiyordum hic. Ağzında tutamiyordu. Zamanla alisiyorlar. Epey ugrastirici ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…