kızlar bizde de uyku çok problemli artık çok bunalıyorum gece 3 dü uyudu bazen sabrım kalmıyor çok yoruluyorum..3 den sonrada yarım saatte bir bir saat bir uyandı en uzun biraz önce 2 saat uyuduk
ne yapayım nasıl düzelecek bu..on bir de uyutmuştum on iki buçukta açtı gözlerini

Bir arkadaşum da bu aylar tadım ayı. Hiç takma demişti. Acaba abartıyor muyuz? Alerji var mı öğren geç mi olmalı?
-EarthLing- bende tam bunu yazacaktim..kizlar kafayi takmayin adi ustunde ek gida..her cocuk farkli..bakarsiniz seneye her seyi siler supururler..kilosu falan iyise yedikleri kadar yesinler..genetik diye dusunuyorum ben arrtik esim ve ailesi acaip yemeege duskunler gulceyide onlara benzetiyorum bir de ne guzel mama vermiyorsunuz sanirim misal benim cocugmda hic memeyle doymadi hep mama takviyesi verdik..illaki yiyecekler hayatlari boyuncada yiyecekler.emzirin gitsin sutunuz yetiyordur yariyordur

Distir ..bizimki uyandi uyandi kulagni tuttutu cok derdi vardi belli oluyo yani

Bunlari karisim mi yaptin? Bir de kahvalti ve ogle yemegi arasinda bir sey veriyor musun?
Evet önce inciri suda pişiriyorum. Sonra içine yulaf katıp pişirmeye devam ediyorum. Ayrı yerde ıhlamur ve yumurta. Hepsini karıştırıyorum. Biz günde 3 öğün yiyoruz. Kahvaltı, öğlen armut avokado falan. Akşam da sebze püresi yada çorba. Diğer zamanlarda da emiyor

Bu sabah 1 adet kuru incir, 2tatli kaşığı yulaf, 1 yumurta sarısı ve 30ml kadar ıhlamur verdim... Öğlene çalı fasulye vereceğim bakalım sevecek mi?
Cok uykum vardi bu sabah bebe biskuvisni ezdim elma rendeledim az formul mama az tahil kattim..sonra uyudu kahvalti yaparken durmadi azicik labne pekmez verdik azicikta gun icinde veririm diye gun kurusu yulaf yaptm ondan..suanda emiyo artik gun icinde cosariz

Tesekkur ederiz sizde cok tatlisiniz..ay bir turlu giydiremedim en sonunda evde giydirdim zamanida geciyor cok tatli bir kadife..yeerim masallah
Sağol tatlım
Hele bi yürüsün sen o zaman gör annesi o elbiseyle gülceyi

Evet 9da uyuyor cogu zaman.pankeki nasil veriyorsun yutuyor dimi:)
Yediklerini sindiriyorlar demek ki
Evet canım bölüp ağzına veriyorum çiğneyip yutuyor
Ben püre olayına girmedim pek
Geçen gün masadaki poaçayı aldı iki eliyle ısırdı tosbağam
onu yedi bir de

Ben de battaniye koydum ama cok farketmedi. Asiri alcak yapmislar, sanki kuyudan cikariyorum cocugu tobe tobe. Yakinda egilip kalicam oyle.
Bizimkini yarıya kadar doldurdum üzerine yatağını koydum
Bazen oturtup eline oyuncak veriyorum
Sende öyle yaparsın
Birkaç ay sonra arkayı açarım
Kendisi girip çıkar içine

Yediklerini sindiriyorlar demek ki
Evet canım bölüp ağzına veriyorum çiğneyip yutuyor
Ben püre olayına girmedim pek
Geçen gün masadaki poaçayı aldı iki eliyle ısırdı tosbağam
onu yedi bir de
Ben pure blw karisik gidiyorum bizimkide yiyor ama ben korka korka veriyorum

Merhaba benim kilom 100 yaşım 22. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Pkos ve rahim tersliği var bende. Kilolu olup hamile kalan varsa bana da bilgi verebilir mi?
Merhaba
Bende de var pko ama öyle kilo problemim hiç olmadı.
Başka da bi sorunumuz yoktu
En fazla adet gecikmesi yaşardım
Kaç sene çocuğumuz olmadı bu yüzden
En sonunda kendiliğinden hamile kaldım bi mucize oldu diyebilirim
Hemde en sıkıntılı bi durumda..
Zaman, dua ve sabır..

İyi bi dr a gitmende fayda var
Gerisi Allah’a havale
İnşallah güzel bi zamanda hayırlısıyla hamile kalmak nasip olur

Ben pure blw karisik gidiyorum bizimkide yiyor ama ben korka korka veriyorum
Püreyi yavaştan bırak bana sorarsan
Tabi yinede sen bilirsin
Herşeyin ayrı tadını bilmesi hemde yutma çiğneme becerisi bakımından iyi olur
O yöntem bizde salatalık durumunda pek etkili
Gacır gucur diş sesi

Insallah canim, ama kilosu da eskiye kiyasla az gibi. Bebegi yemek yiyen anne mutlulugu neymis anladim vallahi. Bir lokma yiyince dunyalar benim oluyor.

Insallah canim, ama kilosu da eskiye kiyasla az gibi. Bebegi yemek yiyen anne mutlulugu neymis anladim vallahi. Bir lokma yiyince dunyalar benim oluyor.
Aynı mutluluğu ben de kaka yapınca yaşıyorum. Bugün 2.gun bakalım. Ben hiç yardım etmeyeceğim kendisi ne zaman yapacak bakalım. 4.gune kadar beklerim.

Kizlar bizim disler sanirim uyanip uyanip kulagni tutarak agladi..uykusuz kaldik cani yanmasinda sorun degil..benimde gozume de kan oturdu ve gitmiyo 2aydir.. uykusuzluktan diyorduk ama hala gecmezmi ya.doktorada gidemiyoruz
Aynısı benim gözümde de oldu 1 ay oldu hala kahverengi kısmın altında kaldı geçmiyor.bizim diş değil sanki gazdan neyi var bilmiyoruz ki derdini de anlatamiyolar yazık ama mahvoldum valla doktora da gidemedim geçmesini bekliyorum

Devlet kızamık aşılarını 9.aya çekmişti. 6 ay aşılarını olduğumuz gün söylemişti hemşire. Bu pandemi muhabbetine 1 ay sonra bile olsa götürmek istemiyorum ben. Ayrıca 4 mayısa kontrol yazmışlardı. Götürmeyecegim. 2 gün önce 8 aylık olduk. Ve kan tahlili i 8.ay istiyormuş sağlık bakanlığı.4 mayısta getir demişlerdi kan sonuçlarını. Kendi doktorumuz da 9.ayda tüm tahlilleri yapacağız. N8. Ayda yapmaya gerek yok demişti. Umarım arayıp gelin demezler. Deseler de 'çocuk benim değil mi? Getirmiyorum' diyip teli yüzlerine kapatma gibi bir planım var,

Onların bi yanlışı olmalı
Çünkü 9. Ay kontrollerinde boy kilo +kan değerine bakmak için parmaktan kan alıyor sağlık ocağı
Başka bi işlem yok bi yaş aşısı dışında

Kakis yapamayanlara bir oneriyle daha geldim "bebek tarhanasi" ilk kez verdim ardindan kaka yapti :) tani zeytinyagi veriyorm hergun 2cay kasigi o da yumusatmis olabilir.tarhanayi makarnalutfenden kirmizi bebek tarhanasi seklinde almistim icinde sut yumurtada yok alerjenlerede duyrulur

Bizdede 11 mayis izlem 9 haziran asi diyor..valla bende goturmem herhalde arar sorarim bi

Onların bi yanlışı olmalı
Çünkü 9. Ay kontrollerinde boy kilo +kan değerine bakmak için parmaktan kan alıyor sağlık ocağı
Başka bi işlem yok bi yaş aşısı dışında
Devlet 9.aya çekmiş kızamık aşısini.oyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…