Amin hayirli olsun minnosa bizimkinin bir haftadir falan alttaki iki disi neredeyse cikmis gibi ama yuzeyde degiller. Alttan golgeleri gorunuyor. Sanirim ikisi birden cikacak. Bugun yarin insallah.
Oyy hadi bakalım. Çocuk o kadar rahatladı ki... Ne dert iş arkadaş gölgeleri gozukuyorsa eli kulağındadir

Valla ben hepten vazgectim corba isinden. Zaten cok sulu tavsiye edilmiyor ya, suyla karinlari sismesin diye. Suyunu da sulukla iciyor. Kendi basina dokup saciyor ama ben kucagimda yatirip biberon gibi iciriyorum. Biraz ictikten sonra da basliyor oynamaya hart hurt disini kasimaya, yine ustu basi islaniyor.

Ben de pure kıvamında veriyorum %95 oranla çorba diye isimlendirdigim şey pureden hallice oluyor aslında. Ya hepsinin alışma süresi var. Bizimkinde de çiğneme yok. Ham ham diye yutsun. Minik taneli bir şey gelsin oguruyor hemen. 9.ayda gelişecek herhalde bakalım. Hepsi başka bir çiçek böcek minnoslarin. Saglikli olsunlar da gerisi önemli değil.

Bugun eline ekmek verdim. Cok sevdi. Ben biraz besinlere dokunsun, koklasin, dokularini ogrensin istiyorum. Oynaya oynaya agzina goturdu. Baktim koprarip yiyor da. Ama cok dikkat etmek gerekiyor. Gozumu ayirmiyorum uzerinden. Hepsini agzina atti bi ara, hemen parmagimi agzina sokup cikardim.

Koronada 47. Ramazanda 7.gün
Hala evdeyiz dicem ama kacak olarak dün babaneye iftara bugun ananeye iftara gittik
Sabah ananeye gel gel diye diye ananeyi getirtti ayagına öyküm
Gel ve hadi demeyi ögrendi buarada
Elleriyle gel gel de yapıyor net bi sekilde gel de diyor
Anne falan diyişleri hep öylesineymiş bu gel direk gerçekten gel dedigi icin
Ve bugun dedesi alkış yapmayı öğretti diğer öğrettigi seyler gibi bunuda ilk dedesi yaptırdı (iki eliyle birden tek cismi kavrama, yüksekten düşen bi cismi takip edip gülme, emekleme)
Ama hala uyumuyor hala babası gece aspiratör sesiyle uyutmaya devam, anası pışpış demekten orucu pışlarla tamamlıyor (evet oruc tutuyorum hala %90 benle beslenmesine ve gün icinde max onar dklık uyumalar yapmasına ve aşırı hareketli olmasına ragmen)
Birde bikaç gündür fransız balkonuna gidip dışarıyı izliyor ellerini cama koyup icim gidiyor
Allahta o pis bogaz cinliyi ne etsin
7 ay 25 günlük oldu tahminim 9.5kg olmustur (6aylıkken 8400 oldugundan yola cıkarak)
Ve artık belim ciddi anlamda agrıyor kaldır indir yaparken sıvı magnezyuma dadandım diğer içtigim osteocare, ocean plus, maltofer gıda takviyeleri haricinde
Hala diş yok ve hala max uykusu 1.30 saat Ek gıdayı illa kendi yemek istiyor ama onuda berecemiyor ya hepsini agzına tıkıyor ya mıncırmaktan agzına tıkayacak sey bulamıyor diye agzına giren sey sayısı cok cok az
gelişmeler böyle simdilik

Biz de dün fasülye ve kıymayla tanışmış olduk
Afiyet olsun bizimkinin en sevdigi sey taze fasulye sarimsak kiyma karisimi oldu.kahvaltida da labneye deli oluyor yapmadiysaniz deneyin bence bugunde kendimize enginar yaptm onada 3 4kücuk kup patates havuc..normalde vermiyorum kabizlik icin ama iyiz bu ara..biraaz bezelye sogan enginar dereotu..bzztt ve üstune zeytinyagi..

Kizlar wasabi kullananiniz var mi ? Bugun yine suyunu ayarliim derken yaktim iyice sinirim bozuluyo hasla blendrla kivamini tuttur.. keske alsaymisim dedigim seylerden biri oldu alicam da kullananiniznvar mi sorayim..

-EarthLing- avokadoyu sert alıp rendeliyordum. Şimdi aldığım çok yumuşak çatalla ezdim.hangisini önerirsin farkı var mı?
Ben hic sert kullanmadim. Yumusamasini beklemek lazim sanirim. Sert olanlar olgun olmuyor. Yumusak olani catalla ezmek dogru olan.

Bebek bisküvisinde pekmez katıp fırına veriyorlar. Pekmezin ısıya maruz kalması zararlı değil mi? Siz nasıl yapıyorsunuz bisküviyi? Bir de beğendiğiniz bir tarif var mı?

Bebek bisküvisinde pekmez katıp fırına veriyorlar. Pekmezin ısıya maruz kalması zararlı değil mi? Siz nasıl yapıyorsunuz bisküviyi? Bir de beğendiğiniz bir tarif var mı?
Ben bi kere yaptim. Pekmez koymadim. Pek begenmedim. Bi daha yaomam. Gereksizmis bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…