Ah canım keşke alıp da yapabilsem bizimki alerjik olduğu için, domatessiz tarhana ben kendim yapcam. Bol sebzeli bakliyatli. Biraz daha sebzelerin çıkmasını bekliyorum. Mevsimde dolayı...

ALLAH razı olsun. Evladınzı size bağışlasın

Oyyyy meme duskunleri ya Bizimki anne babayi erken soyledi.sonra meme mama emme dedi hemde acikinca..gecen esim konusurken bana git dedi buda yuzume bakti "Git " dedi esimle biz sok olduk..resmen kayit baslamis
Süpermiş ya maşallah doğum günü ne zamandı?

Bize 8. Ay gelin demedi hemsire. 9. Ayda izlemi var, parmagindan kan alacagiz dedi. Kizamik kampanyasi da devam ediyorsa onu yapacagiz dedi. Sizi neden 8. Ay cagirdilar acaba?

Ah canım keşke alıp da yapabilsem bizimki alerjik olduğu için, domatessiz tarhana ben kendim yapcam. Bol sebzeli bakliyatli. Biraz daha sebzelerin çıkmasını bekliyorum. Mevsimde dolayı...
Yaparsin tabi ne olacak.. domatesde dimi onu unuttum bak

Günde kaç bez değiştiriyorsunuz. Ben 3 en fazla 4 değiştiriyorum ama dolu dolu değil bazen değiştirmesem de olur bezleri oluyor ama çok durduğu için değiştiriyorum. Su içmediği için mi öyle acaba

Günde kaç bez değiştiriyorsunuz. Ben 3 en fazla 4 değiştiriyorum ama dolu dolu değil bazen değiştirmesem de olur bezleri oluyor ama çok durduğu için değiştiriyorum. Su içmediği için mi öyle acaba
5,6,7 arası değiştiriyorum. Su ortalama 120ml içiyor. Şu içmediği için az cisi oluyordur. Ek gıda veriyorsan muhakkak anne sütü alsa bile her öğün arkası 30ml şu icmelilermis. Başta benimki de sevmiyordu. Şimdi versem damacana içecek. Sevdirmenin yollarını deneyin.

biz de de bez sayisi gün de 4 ya da 5 yani bir kaza olmadiysa bazen 8de oluyor takiyom kaka yapiyor bi daha takiyorum accik daha gibi
...

4 kez değiştiriyorum sonuncusu pek dolu olmuyor diğerleri dolu ..ben mama desteği veriyorum günde 350 cc kadar su benimkide içmiyor günde 30 içmiyordur

2geecdir surekli bi aglama halimiz var gaz desen degil distir dedim ama ciside kotu kokuyordu az once aldim enfeksiyon falanmi var acaba ya..bezini aldim kapattim yine aglamaya basladi

Evett bizimde yumurta akı alerjimiz tescillendi bu sabah..yumurta saniyordum ama sarisini yiyor sorun yok yogurt yiyor sorun yok..omlet yapayim dedim ki akı bulasti az sanirim daha verirken kizardi uzun zamndr yumurta yemiyordum ama peketli gida tuketiyordum..yine paketli gida cikolata vs de sorun olmuyor ama yumurta yedgmde sutumden geciyordu en azindan arrtk neyi yememem gerektgni biliyorum.beyazida zaten 1yas sonrasi

2geecdir surekli bi aglama halimiz var gaz desen degil distir dedim ama ciside kotu kokuyordu az once aldim enfeksiyon falanmi var acaba ya..bezini aldim kapattim yine aglamaya basladi
Çişin kokmasi az su tüketmeye bağlı olabilir. Şu alımını 2 gün arttırarak cis takibi yap canım. 2 gün içinde koku azalmazsa doktoruyla bir görüş. Gece ağlamasını dişe baglayabiliriz. Benimki de bu gece ağladı kısa kısa. 2.diș yolda.

Sabah muzlu pankek yaptim. Cok sevdi. Birazini koparip onune koydum, kendi yemeye calisti tabi bunda muzu cok sevmesinin etkisi olabilir. Yarin lorlu pankek dusunuyorum.

Su icmiyorki bu cocuk ben anlamadm agzinda tutuyo kasikla icireyim bari

Su icmiyorki bu cocuk ben anlamadm agzinda tutuyo kasikla icireyim bari
Bizimki de içmiyordu ilk zamanlar. Her türlü kaşık, 2 çeşit suluk denedim. Sonunda metal kaşıkla içmeye karar verdi. Uzun süre onunla içirdim.su an mama kaşığıyla içiyor. Hemde severek.

Sabah muzlu pankek yaptim. Cok sevdi. Birazini koparip onune koydum, kendi yemeye calisti tabi bunda muzu cok sevmesinin etkisi olabilir. Yarin lorlu pankek dusunuyorum.
nasıl verdin eline ben çok korkuyorum ya bende yaptım öyle bakıyoruz birbirimize yutamaz diye çok korkuyorum

Ebebekten buyuk onluk aldim ben. Ustunde zurafa resmi olan. Omuzlarina kadar kapatiyor. Kiyafet degistirmeden yedirebiliyorum. Yumusak kasik degil de ser plastik kasik kullan daha rahat yedirirsin. Agzinin kenarina tasanlari daha rahat topladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…