Sinir olma hiç arkadaşım bebegin de sinir olmasın :) başlarda bulantım yokken bende sen gibiydim hamile gibi değildim yani eşimin gözünde de sonra bi ara çok kötü oldum ağrı bulantı full yattım o zaman biraz anladı daha sonra senin hesap yine ben hamile modundan çıktım by sefer o bana demeye başladı dikkat etsene sen kendine atlama orlardan ben sandalye tepesine çok çıkıyorum yukarlardan bişey almak için falan in ordan bana seslen demeye başladı.. yani boşver birazda hamileliği kullan ben artık çoğu seyde ben hamileyim yapamam gidemem gibi gibi şeyler yapıyorum açıkçası zaten de eskisi gibi değilim bebisim yorgunluğa ayakta kalmaya açlığa tepki veriyor

sadece şunu yedin mi vs diye soruyo sağolsun. ya da markete girse bişey istiyo musun der. evet bundan sonra nazlanma zamanı. arada bi hasta olup yatıyım bakıyım noluyomuş

Kızlar benim de bugün göbeğim seyirmeye başladı aynı göz seyirmesi gibi, çok komik sanki 7-8 aylık hamileyim de bebek tekme atıyor gibi meğer rahim kasları çok gerildiği için bu haftalarda olurmuş ama bebişlerin hareketleri hissedilince çok keyifli olacak, bu olay bebişin hareketleri olmasada çok hoşuma gitti

Kızlaar kusura bakmayın anca girdim foruma

İkili için ölçümlerim güzel çıktı. Ense 1,25 çıktı. Çok iyi dedi doktorum. 3 ün üstü riskmiş. Burun kemiği var. Başka bişiler daha dedi hatırlamıyorum. Baş popo mesafesi günüyle uyumlu. Kan sonuçları 10 gün sonra çıkcak. Bizim kuzu uyuyordu rahat rahat ölçtü biçti doktor. Ama sonra dürttü göbeğimi ultrason cihazıyla. Zıplamaya başladı. Rahatsız oldu tipsiz :)
Cinsiyet sorduk. Kesin olmamakla beraber kız diyelim dedi ama o esas 16 da belli olur dedi. Zaten tam göremiyorlarsa genelde kız oluyor. Erkek tam gösteriyor o sebeple ben kız olarak bekliyorum valla :)
Videoya da çektim.
Beslenme hakkında konuştu biraz. Artık kilo alacağın döneme girdik dikkatli olmalısın dedi. Süt içmeni önermiyorum asla dedi. Hiçbir faydası yok hatta zararlı dedi. Kefir iç mutlaka her gün bir bardak dedi. Yoğurt peynir ye dedi
Meyve sadece bir porsiyon o da sabah ya da öğlen dedi akşama bırakmamalısın dedi. Her gün makarna pilav yeme dedi o kdr. Progestanı kesti. Gerek yok artık dedi. Folik asidi iki hafta daha kullanıp kes dedi. Kan sulandırıcım sonuna dek içilcek. İkili teste 245 tl ödedim muayene de 95 tl baya göçtük maalesef.

Kiz sakın ol boşver karnında ki bebeğini düşün. Bu arada çok imrendim 5 ve 5.5 ay mide bulantısı çeken bir insanım Nalet olmasın :/ bebisin oğlan olacak galiba

İkili test alttan ultrason ile mi yapılıyor acaba bilgisi olan varmı birde kacıncı haftada

hayırlı olsun canım güzel haberler almışsın ne güzel bilgiler de tamamen doğru hem şeker yükselmez hem az kg alınır bunlar uygulanirsa

Kız bebeklerde genelde yerleşme kanaması olmazmış bu doğrumu kızı olan yada cinsiyet ögrenenler cvplar mısınız :)

O da benim yavrum tabikiiii
Ben de kedi sahiplenicem annesi hamile şimdi yavrular doğunca bir tanesini verecek arkadaşımız 6 aylık hamile olacağım inşallah bir zararı olur mu ki bana kumunu temizlemicem eşim alır sabah aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…