Günaydınn biz de dün gittik hastaneye ikili test icin sonuc 15 gune cikar dendi.ense burun her şey normal dedi doktor çok şükür.Kıpır kıpır öyle hareketliki:)hiç durmuyor.Kesin olmamakla beraber erkek dedi ama net bir şey söylemedi hayırlısı ikisi de kabulüm haftaya özelde randevum var o zmn kesinleşir inslalah ona göre herkes alışverişi bekliyor:)bir de bana 4 ilac verdi zaten yutmakta zorlaniyorum nasil olacak bilmem.İkisi hap ikisi suda cozunuyor.hakkimizda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah. Sağlık sihhatle gelsin inşallah bebegin

E kilo takibi yaptığımız topiğe de gelsene kuzum o zmn. Ordaki hamişler çok az kilo alarak bitiriyor bildirim yapıyoruz iyi oluyor

Günaydın kızlar

Bugün kafam kazan gibi tuhaf tuhaf rüyalar gördüm
Hayır olsun inşallah

Akşam da sağ tarafımdan göbeğime doğru bi sancı gibi bişey oldu
Ödüm koptu resmen

Herkese günaydın hanımlarr
Nuhra2 M Mimicikk benim de bi kızım var gerçekten hem evladım hem arkadaşım gibi doğuma yakın tüylerini tıraş ettirmeyi düşünüyorum tüyleri dökülmesin diye 2 tane vitamin kullanıyorum ama faydası olmuyor kız kardeşimin de bebeği ve kedisi var o düzenli olarak kestiriyor tüylerini

Gunaydinlarrr..artik yavastan baslamak lazim vucut icin... bio-oil kullanan var mi ? Weleda(mama) da cok iyimis,hindistanceviz yagi denmisti onu nerden bulabiliriz saglikli olanini ?

Benim de sol tarafimda varmis 3.5 cm hamilelik kisti dedi doktor. 12. Hafta gibi gecmesini bekleriz dedi. Ablamda da vardi hamileyken endise etme cnm

@
morcivertkedi kizlar kesinlikle ben de inaniyorum. Sadece hamilelikte degil. Ben ilkokula giderken annemin cani bir sey cekmis. Kapidan birine ugramis, masa ustunde yemek yiyorlarmis ve anneme de buyur gel demisler. Annemde zahmet vermemek icin girmemis iceri. Ama cani cekmis. Eve doner donmez memesi sismisti ama bir meme diger memenin 2 kati buyuklugundeydi. Hep de anlatir. Azcik da olsa nefsinizi koreltin. Ben oyle yapiyorum.. gidip al canim. Yada esine durumun ciddiyetini anlat. Ayy gozumu yeni actim, anlatim bozukljgu olabilir :))) gunaydin herkeseeee :)))

Kiz sakın ol boşver karnında ki bebeğini düşün. Bu arada çok imrendim 5 ve 5.5 ay mide bulantısı çeken bir insanım Nalet olmasın :/ bebisin oğlan olacak galiba
doktor da erkeğe benzetti ama belli olmaz dedi :) annemin hiçbir çocuğunda bulanmazmış hem kızı var hem oğlu genetik bence bunlar biraz
evet evet aynı anlattığın gibi. kesin yemem gerektiğini biliyo aslında ama fırsatı olmuyomuş gidip almaya. akşam boş almak istese alır. kendim alıcam valla ya da ben gidene kadar biri giderse ona ısmarlarım
acemilikten mi gerçekten? ama internet diye bişey var yaz öğren yani. bundan sonra nazlanma zamanı görücek
ayy evet birine de lohusayken aynısı olmuş. bidaha rüyama girmeden yemem lazım mazallah sağolun kızlar. günaydıınn

Kızlar gece uykumdan 2 defa uyandıran bir ağrım oldu. Karnımın üst kısmında, göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak üstünde bir batma şeklinde. Kalktım ve iki büklüm kaldım. 10 dk içinde geçti. Karnın üst bölgesi olduğu için direk bebeğe yormadım olayı ama yine de endişelendim. Neden olabilir?

Miden agrimis cnm

Canım reflu de olabilir o da şiddetli ağrı gibi girmisti bana. Kalp krizi geçiriyorum sanmistim.
Belki gebelikle alakalı da olabilir. Rahim büyüdükçe organların yeri değişiyor. Rahimi tutan bağlar geriliyor onlar da ağrı yapar. Tekrarlarsa doktoruna danış. Ama içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…