Kız bebeklerde genelde yerleşme kanaması olmazmış bu doğrumu kızı olan yada cinsiyet ögrenenler cvplar mısınız :)
Kizlarimda hiç yerleşme kanaması olmadı Oğlumda oldu regli oldum sandım hatta bir kere azıcık gelmişti doğru olabilir yani

Ben de kedi sahiplenicem annesi hamile şimdi yavrular doğunca bir tanesini verecek arkadaşımız 6 aylık hamile olacağım inşallah bir zararı olur mu ki bana kumunu temizlemicem eşim alır sabah aksam
Bizde de öyle temizlik isini eşim yapıyor. Aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra sıkıntı olmaz. Bazı durumlarda bebeklerde alerji çıkabiliyormuş tek risk o sanırım

O da benim yavrum tabikiiii
Aynen ilk göz ağrım benimde asla bırakmam Allah izin verdikce. Ben çevremden tepki görüyorum maalesef ama umrumda değil . Tüyü dökülüyor mu uyguladığın ekstra bi yöntem var mi ben bu sorunu çözerken bebeğim dogdugundada bi sorun kalmayacak

Ben de kedi sahiplenicem annesi hamile şimdi yavrular doğunca bir tanesini verecek arkadaşımız 6 aylık hamile olacağım inşallah bir zararı olur mu ki bana kumunu temizlemicem eşim alır sabah aksam
Kedin baska hayvanlarla temas etmediği sürece ve aşısı olduktan sonra kumunu temizlesende bisey olmaz cok baska bi duygu bu 2yıldır benmle yavrum (kedim) icimde ki tüm boşluğu dolduruyordu bende çöpten buldum ölmek üzereyken o yüzden o bebim gözümün nuru onsuz asla Allah izin verdikce

Evet dökülmeye başladı ama ne yaparsak yapalım bunun önüne gecemeyiz bence. Benimki bir hayli uzun tüylü, hijyen sıkıntısı olmasın diye traş ettireceğim

Bizde de öyle temizlik isini eşim yapıyor. Aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra sıkıntı olmaz. Bazı durumlarda bebeklerde alerji çıkabiliyormuş tek risk o sanırım
Alerji mi olabiliyor
Ne mutlu sana ne büyük sevap Allah ömür versin kedine de bebeğine de

Ben de hiç naz yapmadım bizimki de o durumu yaşamadı ve canım bi şey isteyince bir tuhaf oluyor. Ben de anlamıyorum vallahi hatta bazi esler canın bi şey istiyor mu diye özellikle soruyor ama bizimki canımın bi şey istedigine inanamıyor gibi. Hic nazlanmadigimizdan o bence de. Bir de biz kendini iyi hissedenlerdeniz ya böyle kolay bi şey gibi geliyor bence hamilelik onlara :) Ama sen yine de söyle bunu kesin yemem lazım diye. Aklında kalmasın canım. Olmadi baska birilerina aldir ya da kendin temin etmeye çalış.

Teşekkür ederim cnm bi kızında olup birinde olmasaydı tezi çürütürdünde sende tutmuş ikisindede olmayıp oğlunda olması doğruluyor
Bnm eltimin kızı var kanaması oldu. Yakın arkadaşımın çok fazla kanaması oldu adet gibş onun da kızı oldu

Kızlar bu akşam ruhsal anlamda çok daraldım ya oflayıp durdum hayrolsun uyumak en iyisi galiba insallah yarin guzel bir gune uyaniriz

Canım bir an önce ye ve canın istedikçe ye.

Canım boşver kocayı gidip kendin al. Ilk gebelik ya insan anlamıyor. Ben de senin gibiydi ilkinde. Eşim de acemi tabi. Şimdi birşey desem gidip yapıyor. Geçen aserdigimde rüyamda gördüm yetmedi gece ve gündüz memem zonkladi ağrıdan. Sonradan anladım aserdigimi. Ben kızıma gebe iken yaz meyvesinden hergun yarim adet yiyordum. D7skunluk ayrı asermek ayrı. Ve ben asermeye inanıyorum.

Ay benim doktor hiç beslenmekten falan bahsetmedi. Burun kemiğini sormak aklıma gelmedi ama ölçtü. Devlette 1.6 çıkmıştı ense. Özelde 1.4 cıktı. Yürüyüşün zararı olur mu dedim olmaz iyi olur dedi. Sevindiğim nokta 1 aydır aynı kilomda kalmışım. Kilo almamayı hedefliyorum. Bu ay da almam inşallah. Yürümeye çalışıyorum Havalar iyi olunca. Dün 40 dk yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…